JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
Hitta priser
577 krFlixbus
660 krNorwegian Air Shuttle
fre
3 dec.
Hitta priser
625 krVy Bus4You
648 krNorwegian Air Shuttle
lör
4 dec.
Hitta priser
604 krVy Bus4You
658 krNorwegian Air Shuttle
sön
5 dec.
968 krSJ
549 krFlixbus
1307 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
793 krSJ
531 krSJ
568 krNorwegian Air Shuttle
tors
9 dec.
Hitta priser
493 krFlixbus
570 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
Hitta priser
469 krSJ
656 krEthiopian Airlines
lör
11 dec.
Hitta priser
381 krFlixbus
517 krNorwegian Air Shuttle
sön
12 dec.
822 krSJ
424 krFlixbus
760 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
Hitta priser
479 krFlixbus
645 krNorwegian Air Shuttle
tis
14 dec.
Hitta priser
624 krVy Bus4You
571 krNorwegian Air Shuttle
ons
15 dec.
Hitta priser
479 krFlixbus
571 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Linköping och Oslo

distanceAvstånd324 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss577 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Linköping till Oslo är resa 324 km lång och tar i genomsnitt 7 h 50 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 531 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 577 kr. Resande avreser oftast från Linköping Centralstation och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Resetips

Bussar från Linköping till Oslo
Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Oslo.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Linköping till Oslo?
Buss biljetter från Linköping till Oslo kan vara så billiga som 531 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Linköping till Oslo?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Linköping till Oslo kan du vänta dig ett pris på 577 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Oslo och Linköping med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Oslo till Linköping är runt 324 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Linköping till Oslo är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Linköping till Oslo med buss?
Restiden med buss från Linköping till Oslo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 50 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Linköping och i Oslo?

När man reser med buss från Linköping till Oslo är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Linköping på Linköping Centralstation och de flesta anländer till Oslo på Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Linköping och i Oslo?

När du planerar din resa till Oslo från Linköping kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Linköping är Linköping Centralstation som ligger 646 m från cityområdet. I Oslo är den mest populära busstation Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) som ligger 771 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Linköping och Oslo?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Linköping till Oslo med buss. När du ska åka till Oslo från Linköping kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Linköping till Oslo eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Linköping till Oslo?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Linköping till Oslo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Linköping till Oslo reser vidare från Oslo. Många väljer att fortsätta resan från Oslo till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Linköping till Oslo måste inte ta slut i Oslo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Oslo är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Linköping till Oslo, kan jag resa med buss?
Det är inga problem att resa från Linköping till Oslo utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Linköping till Oslo. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Linköping
Oslo
Linkoping
Bekvämligheter