Billiga bussbiljetter till Oslo

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Oslo?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss till Oslo

Bussar till Oslo har mycket god turtäthet från i synnerhet Göteborg, där bolagen Swebus NettbussExpress och Bus4You alla erbjuder billiga bussbiljetter till Oslo. Samma välkända bolag kör buss till Oslo även från andra svenska städer, till exempel från Malmö, Karlstad och Stockholm. En bussresa från Göteborg till Oslo tar omkring tre och en halv timme, och det är faktiskt lika snabbt eller till och med snabbare än tåget på samma sträcka, och dessutom vanligen till ett lägre pris. Åker man från Stockholm till Oslo så har man en restid på knappt åtta timmar för de snabbaste bussturerna utan byte, men turtätheten är inte lika god som från Göteborg. Från Stockholm kan det också vara idé att åka tåg till Örebro och byta till buss där för att vidare resa mot Oslo. Även från Malmö finns det billiga bussbiljetter till Oslo, med en restid på mellan sju och åtta timmar oavsett om man åker buss hela vägen eller om man åker tåg till Göteborg och byter till buss där. Långfärdsbussar avgår i de flesta städer från centralt belägna terminaler och ankommer i Oslo till Schweigaards gate alldeles i närheten av centralstationen.

Vilka bolag erbjuder bussar till Oslo?

Det finns flera bolag som kör buss till Oslo. Nettbuss, Swebus och Flixbus är några av de bussbolag som erbjuder tätast avgångar. Alla dessa bolag kan smidigt jämföras och bokas med Omio för bussbiljetter till Oslo.

Flixbus är ett tyskt lågprisbolag som erbjuder hög kvalitet och service på sina bussar. Flixbus utökar sina hela tiden sina destinationer, och erbjuder för närvarande hela 100 000 olika förbindelser i Sverige och övriga Europa. Bussarna är miljövänliga och har låga koldioxidutsläpp.

Nettbuss är Nordens näst största bussbolag och erbjuder resor i Sverige och Norge genom varumärkena Bus4You och det något billigare alternativet Nettbuss Express.

Swebus är det största expressbussbolaget i Sverige och erbjuder fler än 10 000 avgångar i veckan.

Om Oslo

Oslo är en av de större städerna i Norden, men kan upplevas som mindre än vad den är eftersom det aldrig är långt till vare sig skogarna som omger staden eller till Oslofjorden som staden är byggd kring. Ser man Oslo ovanifrån är staden ganska smal till formen, medräknat Sandvika och flera andra orter som har växt ihop till en stor stad. Runt staden finns de skogsbeklädda åsarna som är vackra att titta på från staden samtidigt som de inbjuder till hälsosamma friluftsaktiviteter. Norrmännen själva är förtjusta i skidåkning, både utförsåkning och längdskidor, och invånarna i Oslo kan på en kort stund vara ute i skidspåret med vy över huvudstaden. Idrottsstaden Oslo lyfts fram av evenemang som skidtävlingarna Holmenkollen skifestival och friidrottsgalan Bislett Games. Oslo är en förhållandevis ren stad, inte minst med avseende på luftkvalitet, och det förklaras bland annat av en hög andel elbilar som varken väsnas eller släpper ut avgaser samt ett väl utbyggt nät av spårbunden trafik. Mitt i centrala Oslo går Karl Johans gate från centralstationen, inte långt ifrån där man stiger av om man åker buss till Oslo. I närheten finns Stortinget, Nationaltheatret och universitetet och det kungliga slottet som är omgivet av parker. Därifrån är det nära till allt om man vill ta del av det som Oslo har att erbjuda som stad.

 

Ladda ned vår app nu!


✓ Enkel bokning!


✓ Kostnadseffektiv!


✓ Tidssparande!


✓ Säker betalning!

Var bussar till Oslo inte exakt det du letade efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemBussarBussar i NorgeBilliga bussbiljetter till Oslo

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk