Vy bus4you - jämför och boka bussbiljetter här

Om Nettbuss
Nettbuss biljetter
Populära rutter
Vanliga frågor

Vy bus4you biljetter kan köpas direkt med Omio

Nettbuss + Omio

Omio är en auktoriserad reseplattform där du kan jämföra och boka biljetter med över 800 europeiska transportbolag. Nettbuss biljetter finns tillgängliga hos Omio på vår hemsida och i vår app. Sortera helt enkelt resultaten efter de billigaste, snabbaste eller smartaste rutterna för att finns det bästa alternativet för just din Nettbuss resa.

Om Vy bus4you

Vy bus4you är Norges största bussbolag och Nordens näst största. Bolaget är dotterbolag till NSB, Norges motsvarighet till svenska SJ. Bolaget har en gedigen historia som började redan 1925. Tack vare en rad dotterbolag trafikerar man med cirka 3300 bussar en stor del av vägnäten i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige illustrerar den glada loggan namnet Vy bus4you. Företaget har placerat sig högst i SKIs undersökning om transportföretag med Sveriges nöjdaste kunder.

Populära bussresor med Vy bus4you

Vy bus4you täcker tre nordiska huvudstäder

Vy bus4you kör mellan flera olika orter i Sverige, Norge och Danmark. Man trafikerar de största städerna söder om Dalarna, bland annat sträckorna Göteborg - Stockholm, Göteborg – Köpenhamn och Stockholm – Oslo. För dig som ska resa vidare med flyg från flygplatserna Kastrup eller Arlanda är Vy bus4you ett smidigt alternativ. Från Ludvika, Karlstad och Västerås går flera dagliga avgångar till Arlandas terminaler 5, 4 och 2. Till Kastrups terminal 2 reser du med linjen Oslo – Kastrup (bussen stannar längs vägen i orter som Göteborg, Malmö och Lund). Är du intresserad av musik? Då kan Vy bus4you's satsningar på populära evenemang vara något för dig. Till exempel erbjuder man extra avgångar till Roskildefestivalen.

Vy bus4you - populäraste bussförbindelser

Sträcka Tid Från
Nettbuss från Göteborg till Oslo 3:30 h 199 kr
Nettbuss från Göteborg till Stockholm 6:30 h 199 kr
Nettbuss från Göteborg till Köpenhamn 4:20 h 189 kr
Nettbuss från Stockholm till Göteborg 6:15 h 189 kr
Nettbuss från Oslo till Göteborg 3:20 h 169 kr

Nettbuss Göteborg - massor av avgångar dagligen från 99 kr

Dussintals med bussar avgår dagligen med Nettbuss från Göteborg till hela Sverige och ända till utländska huvudstäder så som Oslo och Köpenhamn. Förutom dessa städer kan man även resa med Nettbuss Göteborg till ett flertal svenska städer så som Stockholm, Helsingborg, Malmö, Jönköping, Norrköping, Linköping, Mjölby och Borås samt många fler stopp på vägen...! Sök i vår reseplanerare ovan för att hitta din önskade avgång med Nettbuss Göteborg.

Nettbuss och Bus4You - vanliga frågor

Nettbuss express eller Bus4You?

Nettbuss erbjuder bussresor med två olika varumärken: Nettbuss express och Bus4You. Nettbuss express-bussarna är standardbussar i budgetklassen, som är anpassade för längre resor. På dessa bussar erbjuds bara en komfortnivå: eco, som motsvarar 1 Klass.

Reser du istället med en buss från Bus4You får du en högre standard på din bussresa vad gäller exempelvis komfortnivå, snabbare WiFi (4G) och utbud av underhållning. Av den anledningen kostar resorna med Bus4You något mer än de med Nettbuss express. Bus4You-bussarna är dubbeldäckare och här erbjuds två komfortnivåer: eco (motsvarande 1 Klass) på undervåningen och plus (motsvarande 2 Klass) på bussens övervåning.

Får jag ta med mitt husdjur på bussen?

Du har en bur till djuret: buren måste kunna få plats på ett vanligt säte. Tänk på att djuret måste befinna sig i buren under hela resans gång.
 • De har en ungdomsbiljett: ett tips är att boka specifika platser till dig och ditt husdjur för att säkerställa att ni får platser bredvid varandra. Ledarhundar reser alltid gratis på Nettbuss bussar och behöver därför inte ha en egen biljett.
 • Får jag ta med min cykel på bussen?

  Nej, cyklar är inte tillåtna ombord på bussarna hos Nettbuss express och Bus4You.

  Det här gäller för bagage hos Nettbuss

  När du bokar din resa med Nettbuss får du lov att utan extra kostnad ta med dig en normalstor väska och ett handbagage. Tillsammans får inte bagagevikten överstiga 25 kg. Maxmåtten för handbagaget 40x30x20 cm.

  Vill du ha med dig mer bagage än så måste du betala extra för det. Det gör du genom att kryssa i alternativet för extrabagage under din bokning. Maxvikten för extrabagaget är 25 kg.

  Om du behöver ta med dig specialbagage, som till exempel golfutrustning, skidor eller musikinstrument väljer du att kryssa i alternativet "Specialbagage" under din bokning. Specialbagaget får väga max 20 kg.

  Barnvagnar får tas med utan extra kostnad och fraktas i bussens bagageutrymme.

  För kvarglömt bagage: maila en beskrivning av bagaget som du har glömt till [email protected].

  Omio appen gör det enkelt att planera resor

  Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk