Buss från Göteborg till Oslo

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Göteborg till Oslo

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

224 kr

Genomsnittligt pris

224 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
02:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 06:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
224 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Oslo

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
02:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 06:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
08:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 11:30Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
09:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 12:30Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
10:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 13:40Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
11:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 15:10Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
13:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 17:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
14:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 17:40Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
15:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 19:05Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
16:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 19:45Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
16:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 20:10Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
17:50Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 21:20Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
18:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.15 22:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
21:35Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 01:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Göteborg till Oslo

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

3 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 21 m

Bussar per dag

3

Distans

255 km

Av 3 bussar som avgår från Göteborg till Oslo dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
18:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.15 22:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
337 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
21:35Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 01:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
325 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
15:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 19:05Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
359 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Oslo?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Göteborg till Oslo

distanceAvstånd255 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss234 kr
frequencyAntal Buss12 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 12 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Flixbus, Infobus eller SJ

Bussresor från Göteborg till Oslo är 255 km lång och tar i genomsnitt 3 h 35 min med våra partners som Vy Bus4You, Flixbus, Infobus eller SJ. Normalt går det går det 12 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 203 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 234 kr. Resande åker oftast från Gothenburg, Operan och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Bussbolag: SJ eller FlixBus från Göteborg till Oslo

För så lite som 203 kr kan du resa med buss mellan Göteborg och Oslo med SJ eller FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna rutt.

SJ
FlixBus

SJ biljetter mellan Göteborg och Oslo finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta rutt med SJ från Göteborg till Oslo, allt på en och samma plats. Om du söker specifikt på billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella SJ busstidtabeller och bussbiljetter som är tillgängliga hos Omio för 255 km resa. Du kan också se relevant reseinformation för SJ buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Göteborg till Oslo och hitta de billigaste biljettpriserna som erbjuds. Välj därefter den bästa SJ Göteborg till Oslo bussbiljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till SJ buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer sedan att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Oslo med SJ!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Göteborg till Oslo buss information:

  • Genomsnittlig restid: 3 h 44 min
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Buss från Göteborg till Oslo

Varje dygn finns det ett stort antal avgångar att välja mellan för att resa med buss mellan Göteborg och Oslo. I Göteborg går avfärden från Nils Ericson Terminalen och slutstationen i Oslo är den centralt belägna Busstasjon Galleriet i närheten av Oslo Centralstation. Båda hållplatserna har god tillgång till grundläggande service så som toaletter, Wi-Fi med mera. Avståndet mellan städerna är ca 293 km och rutten tar som mest 4 timmar i anspråk och kräver inga byten eller uppehåll.

Vilka bussbolag kör från från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo körs av Flixbus och Nettbuss. Båda bolagen kör resan på mellan 3 och 4 timmar och de går alltid direkt utan att några byten krävs. Båda bolagens bussar har tillgång till toalett, eluttag och Wi-Fi samt erbjuder möjligheter till att boka plats ombord.

Hur lång tid tar det med buss från Göteborg till Oslo?

Att resa med bussar mellan Göteborg och Oslo tar som minst 3 timmar och 20 minuter och som mest ca 4 timmar. Restiderna är generellt kortast på avgångar som sker nattetid eller tidiga morgnar. Alla bussresor kör direkt mellan städerna utan några uppehåll eller byten.

Hur många bussar går det från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo avgår med relativt hög frekvens. Varje dygn finns det ca 15 avgångar att välja mellan. Varje natt mellan 02:00 och 03:00 går två bussar. Tidiga morgnar sker avresor från 06:00. Avresorna går därefter i omgångar under dagtid med ett antal möjliga alternativ på förmiddagar och eftermiddagar. De sista avgångarna sker runt 18:00.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Göteborg till Oslo?

Avgångsbusshållplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. På Nils Ericson Terminalen och anslutande Göteborgs Centralstation finns toaletter, mat och dryck, övervakade förvaringsboxar samt shopping. Gratis Wi-Fi samt eluttag finns också på stationen. Precis bredvid terminalen finns en bilparkering som övervakas dygnet runt. Flygbussar kör mellan Centralstationen och Göteborg Landvetter Airport med jämna mellanrum hela dygnet.

Ankomstplats: Busstasjon Galleriet, Oslo. Busstasjon Galleriet är en bussterminal som ligger i nära anslutning till Oslo Centralstation. På terminalen finns kundtjänst tillgänglig varje dag. Förutom det finns förvaringsboxar. Observera att de inte är tillgängliga när terminalen har stängt mellan 00:55 och 05:15. På centralstationen finns tillgång till toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt uttagsautomater.

Restips: Bussar från Göteborg till Oslo

Restips: Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Oslo.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Oslo från Göteborg är med buss och det kan kosta så lite som 203 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Göteborg till Oslo.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 234 kr för att ta buss från Göteborg till Oslo. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Oslo från Göteborg.
Innan du planerar din resa från Göteborg till Oslo kan det vara bra att veta att Oslo är ungefär 255 km från Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Oslo är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från Göteborg till Oslo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 35 min.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Göteborg är Gothenburg, Operan. I Oslo är den mest populära busstationerna bland resenärer Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

När du planerar din resa till Oslo från Göteborg kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Göteborg är Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum. I Oslo är den mest populära busstation Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) som ligger 2.5 km från centrum.

Om du letar efter en direktresa från Göteborg till Oslo kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You för att komma till Oslo snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
I genomsnitt går går det 12 bussar om dagen från Göteborg till Oslo. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från Göteborg till Oslo klockan 05: 00. Sista buss från Göteborg till Oslo avgår klockan 22: 55. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Göteborg till Oslo för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna resa.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Oslo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Oslo reser vidare från Oslo. Många väljer att fortsätta resan till från Oslo till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Göteborg till Oslo utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar i NorgeBussar OsloBuss från Göteborg till Oslo

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk