JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
303 krVy Bus4You
ons
29 sep.
313 krVy Bus4You
tors
30 sep.
280 krFlixbus
fre
1 okt.
325 krVy Bus4You
lör
2 okt.
269 krFlixbus
sön
3 okt.
269 krFlixbus
mån
4 okt.
269 krFlixbus
tis
5 okt.
224 krVy Bus4You
ons
6 okt.
315 krVy Bus4You
tors
7 okt.
269 krFlixbus
fre
8 okt.
280 krFlixbus
lör
9 okt.
269 krFlixbus
sön
10 okt.
280 krVy Bus4You
mån
11 okt.
269 krFlixbus
tis
12 okt.
226 krFlixbus
ons
13 okt.
204 krFlixbus
tors
14 okt.
280 krFlixbus
fre
15 okt.
272 krFlixbus
lör
16 okt.
302 krVy Bus4You
sön
17 okt.
213 krFlixbus
mån
18 okt.
226 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss från Göteborg till Oslo

Varje dygn finns det ett stort antal avgångar att välja mellan för att resa med buss mellan Göteborg och Oslo. I Göteborg går avfärden från Nils Ericson Terminalen och slutstationen i Oslo är den centralt belägna Busstasjon Galleriet i närheten av Oslo Centralstation. Båda hållplatserna har god tillgång till grundläggande service så som toaletter, Wi-Fi med mera. Avståndet mellan städerna är ca 293 km och rutten tar som mest 4 timmar i anspråk och kräver inga byten eller uppehåll.

Vilka bussbolag kör från från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo körs av Flixbus och Nettbuss. Båda bolagen kör resan på mellan 3 och 4 timmar och de går alltid direkt utan att några byten krävs. Båda bolagens bussar har tillgång till toalett, eluttag och Wi-Fi samt erbjuder möjligheter till att boka plats ombord.

Hur lång tid tar det med buss från Göteborg till Oslo?

Att resa med bussar mellan Göteborg och Oslo tar som minst 3 timmar och 20 minuter och som mest ca 4 timmar. Restiderna är generellt kortast på avgångar som sker nattetid eller tidiga morgnar. Alla bussresor kör direkt mellan städerna utan några uppehåll eller byten.

Hur många bussar går det från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo avgår med relativt hög frekvens. Varje dygn finns det ca 15 avgångar att välja mellan. Varje natt mellan 02:00 och 03:00 går två bussar. Tidiga morgnar sker avresor från 06:00. Avresorna går därefter i omgångar under dagtid med ett antal möjliga alternativ på förmiddagar och eftermiddagar. De sista avgångarna sker runt 18:00.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Göteborg till Oslo?

Avgångsbusshållplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. På Nils Ericson Terminalen och anslutande Göteborgs Centralstation finns toaletter, mat och dryck, övervakade förvaringsboxar samt shopping. Gratis Wi-Fi samt eluttag finns också på stationen. Precis bredvid terminalen finns en bilparkering som övervakas dygnet runt. Flygbussar kör mellan Centralstationen och Göteborg Landvetter Airport med jämna mellanrum hela dygnet.

Ankomstplats: Busstasjon Galleriet, Oslo. Busstasjon Galleriet är en bussterminal som ligger i nära anslutning till Oslo Centralstation. På terminalen finns kundtjänst tillgänglig varje dag. Förutom det finns förvaringsboxar. Observera att de inte är tillgängliga när terminalen har stängt mellan 00:55 och 05:15. På centralstationen finns tillgång till toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt uttagsautomater.

Resetips

Bussar från Göteborg till Oslo
Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Oslo.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Oslo vara?
Buss biljetter från Göteborg till Oslo kan vara så billiga som 269 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Göteborg till Oslo?
Buss biljetter till Oslo från Göteborg kostar 290 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Oslo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Oslo när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Göteborg till Oslo? Avståndet mellan Göteborg och Oslo med buss är runt 255 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Göteborg till Oslo kan du få.
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Göteborg till Oslo?
Den genomsnittliga resetiden med buss från Göteborg till Oslo är 3 h 30 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Göteborg till Oslo.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Göteborg till Oslo?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Göteborg är Göteborg, Centralstation. I Oslo är den mest populära busstation bland resenärer Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Göteborg och Oslo?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Göteborg, Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Oslo kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Oslo är Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Oslo?
Om du letar efter billiga bussar från Göteborg till Oslo kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus kan ta dig till Oslo snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Göteborg och Oslo för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Göteborg till Oslo, kan jag hitta en direkt resa med buss?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Göteborg till Oslo kolla in direkt buss från Göteborg till Oslo med Flixbus eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Göteborg till Oslo som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Göteborg till Oslo?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Göteborg till Oslo med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
När jag kommit fram till Oslo från Göteborg med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Oslo?
Många resenärer som anländer i Oslo med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Paris. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Paris från Oslo kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Göteborg till Oslo, kan jag resa med buss?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Oslo från Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Göteborg till Oslo och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Oslo
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13