JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
Hitta priser
493 krVy Bus4You
sön
20 juni
Hitta priser
448 krVy Bus4You
mån
21 juni
Hitta priser
358 krVy Bus4You
tis
22 juni
Hitta priser
471 krVy Bus4You
ons
23 juni
Hitta priser
448 krVy Bus4You
tors
24 juni
Hitta priser
448 krVy Bus4You
fre
25 juni
876 krSJ
471 krVy Bus4You
lör
26 juni
874 krSJ
447 krVy Bus4You
sön
27 juni
Hitta priser
496 krVy Bus4You
mån
28 juni
Hitta priser
449 krVy Bus4You
tis
29 juni
Hitta priser
449 krVy Bus4You
ons
30 juni
Hitta priser
449 krVy Bus4You
tors
1 juli
Hitta priser
450 krVy Bus4You
fre
2 juli
Hitta priser
325 krVy Bus4You
lör
3 juli
Hitta priser
224 krVy Bus4You
sön
4 juli
Hitta priser
452 krVy Bus4You
mån
5 juli
Hitta priser
449 krVy Bus4You
tis
6 juli
Hitta priser
454 krVy Bus4You
ons
7 juli
Hitta priser
452 krVy Bus4You
tors
8 juli
Hitta priser
453 krVy Bus4You
fre
9 juli
Hitta priser
454 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Göteborg till Oslo bussinformation

Genomsnittlig busstid
4 timmar 31 minuter
Pris bussbiljett:427 kr
Bussar avgår från:Göteborg
Buss anländer i:Oslo
Distans:255 km
Bussbolag:Vy Bus4You, SJ, Nettbuss

Buss från Göteborg till Oslo

Varje dygn finns det ett stort antal avgångar att välja mellan för att resa med buss mellan Göteborg och Oslo. I Göteborg går avfärden från Nils Ericson Terminalen och slutstationen i Oslo är den centralt belägna Busstasjon Galleriet i närheten av Oslo Centralstation. Båda hållplatserna har god tillgång till grundläggande service så som toaletter, Wi-Fi med mera. Avståndet mellan städerna är ca 293 km och rutten tar som mest 4 timmar i anspråk och kräver inga byten eller uppehåll.

Vilka bussbolag kör från från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo körs av Flixbus och Nettbuss. Båda bolagen kör resan på mellan 3 och 4 timmar och de går alltid direkt utan att några byten krävs. Båda bolagens bussar har tillgång till toalett, eluttag och Wi-Fi samt erbjuder möjligheter till att boka plats ombord.

Hur lång tid tar det med buss från Göteborg till Oslo?

Att resa med bussar mellan Göteborg och Oslo tar som minst 3 timmar och 20 minuter och som mest ca 4 timmar. Restiderna är generellt kortast på avgångar som sker nattetid eller tidiga morgnar. Alla bussresor kör direkt mellan städerna utan några uppehåll eller byten.

Hur många bussar går det från Göteborg till Oslo?

Bussar mellan Göteborg och Oslo avgår med relativt hög frekvens. Varje dygn finns det ca 15 avgångar att välja mellan. Varje natt mellan 02:00 och 03:00 går två bussar. Tidiga morgnar sker avresor från 06:00. Avresorna går därefter i omgångar under dagtid med ett antal möjliga alternativ på förmiddagar och eftermiddagar. De sista avgångarna sker runt 18:00.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Göteborg till Oslo?

Avgångsbusshållplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. På Nils Ericson Terminalen och anslutande Göteborgs Centralstation finns toaletter, mat och dryck, övervakade förvaringsboxar samt shopping. Gratis Wi-Fi samt eluttag finns också på stationen. Precis bredvid terminalen finns en bilparkering som övervakas dygnet runt. Flygbussar kör mellan Centralstationen och Göteborg Landvetter Airport med jämna mellanrum hela dygnet.

Ankomstplats: Busstasjon Galleriet, Oslo. Busstasjon Galleriet är en bussterminal som ligger i nära anslutning till Oslo Centralstation. På terminalen finns kundtjänst tillgänglig varje dag. Förutom det finns förvaringsboxar. Observera att de inte är tillgängliga när terminalen har stängt mellan 00:55 och 05:15. På centralstationen finns tillgång till toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt uttagsautomater.

Resetips

Bussar från Göteborg till Oslo
Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Oslo.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Göteborg till Oslo?
Buss biljetter från Göteborg till Oslo kan vara så billiga som 358 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Göteborg till Oslo?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Göteborg till Oslo kan du vänta dig ett pris på 448 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Oslo när man reser med buss?
När du reser från Göteborg till Oslo med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Oslo är ungefär 255 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar buss från Göteborg till Oslo?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Oslo. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Oslo med buss ligga på 3 h 25 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Göteborg och i Oslo?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Göteborg till Oslo åker de ofta från Göteborg, Centralstation i Göteborg och kommer fram till Oslo, Busstasjon Galleriet i Oslo. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Göteborg och Oslo i förväg.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Göteborg och Oslo?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg kan du räkna med att åka 0 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Göteborg, Centralstation. När du anländer i Oslo kan du räkna med att resa 0 km från Oslo, Busstasjon Galleriet till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Göteborg till Oslo?
Om du letar efter billiga bussar från Göteborg till Oslo kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Oslo snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Göteborg och Oslo för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Göteborg till Oslo?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Oslo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Oslo från Göteborg med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Oslo?
Många av våra kunder som reser med buss till Oslo besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Göteborg till Oslo, kan jag resa med buss?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Göteborg till Oslo utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Oslo
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13