Res från Göteborg till Oslo

Resealternativ
från Göteborg till Oslo

Du kan ta dig från Göteborg till Oslo med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

För att ta dig från Göteborg till Oslo02 apr. så rekommenderar vi att ta en buss då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

08:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 11:30Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
281 kr1Enkelresa
Billigast
02:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 06:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
224 kr1Enkelresa
Andra alternativ
10:15Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.25 13:40Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
281 kr1Enkelresa
09:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 12:30Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
292 kr1Enkelresa
17:50Göteborg, Nils Ericsson Terminalen3tim.30 21:20Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
326 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Oslo?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

Reseinformation mellan Göteborg och Oslo

distanceAvstånd255 km
modeTillgängliga transportmedelBuss
fastestSnabbaste transportmedelBuss • 420 kr • 3 h 35 min
carriersPopulära resebolagInfobus

Res 255 km med buss från Göteborg till Oslo. Infobus är det bolag som normalt trafikerar denna färdvägen. Resande kan även åka direkt med buss från Göteborg till Oslo.

Tågresor från Göteborg till Oslo

Norska NSB har tre dagliga direktavgångar mellan Göteborg och Oslomåndag till lördag. Den tidigaste av dessa avgår klockan 6:55 och den senaste klockan 17:55. På söndagar har bolaget vå direktavgångar: klockan 13:00 och klockan 17:55.

Även SJ kör mellan de båda städerna, men då krävs minst ett byte längs vägen, vilket innebär att restiden blir mellan fem och sex timmar.

Flyg från Göteborg till Oslo

Att flyga mellan Göteborg och Oslo tar strax under en timme - men då tillkommer det tid för att ta sig till och från Landvetter respektive Gardemoen flygplats. Vill du resa från Göteborg till Oslo något billigare är buss eller tåg att föredra. Att resa med buss mellan de båda städerna tar mellan 3,5 och 4,5 timmar. Väljer du tåg har du något färre direktavgångar mellan städerna. Resan tar då runt fyra timmar. En stor fördel med såväl buss som tåg är att du både reser från och kommer fram till centrala platser i de båda städerna.

Att flyga från Göteborg till Oslo

Norska bolaget Widerøe flyger direkt från Landvetter flygplats utanför Göteborg till Osloflygplatsen Gardemoen. Resan tar 55 minuter, och på vardagar finns det fyra avgångar att vällja mellan. Den tidigaste avgår klockan 7:20 och den senaste 17:50. På lördagar har bolaget inga avgångar mellan städerna, men på söndagar går det två flyg, klockan 4:20 och 17:50. Är du under 26 år kan du köpa en ungdomsbiljett till rabatterat pris. Är du mellan 26 och 31 år och student kan du köpa en studentbiljett.

Buss från Göteborg till Oslo

Buss är det transportmedel som har klart mest avgångar mellan dessa städer, och i regel är det även det billigaste alternativet - speciellt om du bokar i god tid, och väljer avgångar då färre vill åka.

Flest avgångar har Nettbuss, med varumärkerna Bus4You och Nettbuss Express. De har mellan sex och tolv dagliga avgångar, där fredagar och söndagar är de veckodagar då det går flest avgångar mellan städerna. Den tidigaste avgår klockan 2:15 på natten och den senaste 17:43 på kvällen måndag till torsdag, 20:25 på fredagskvällar, 17:50 på lördagar samt 20:35 på söndagskvällar.

Flixbus har på vardagar och lördagar sex avgångar och på söndagar inte mindre än tio avgångar. Den tidigaste avgår redan klockan 2:15 på natten och den senaste klockan 18:30 måndag till torsdag samt lördagar och klockan 19:45 på fredagar och söndagar.

Tyska Flixbus har fyra avgångar mellan städerna på vardagar, där den första är klockan 2:55 och den sista klockan 17:45. På helgerna går det fem avgångar med samma tider för de första och sista avgångarna som på vardagar.

Restips: Resor från Göteborg to Oslo

Restips: Enkla resor till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Oslo.
FAQs

Ditt resealternativ från Göteborg till Oslo inbegriper att ta en/ett buss.

Snabbaste sättet att resa från Göteborg till Oslo är med buss med en genomsnittlig restid på 3 h 35 min.

Oslo ligger ungefär 255 km från Göteborg.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Göteborg till Oslo är:

  • Omkring 12 bussar om dagen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din rutt från Göteborg till Oslo, eftersom reguljära turer med buss kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Göteborg till Oslo:

  • De flesta resande tar sin/sitt buss från Gothenburg, Operan och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Låt Omio hjälpa dig att hitta det bästa företaget att resa med mellan Göteborg och Oslo:

  • Du kan resa mellan Göteborg och Oslo med buss med Infobus. Du kan hitta billiga biljetter hos Omio för 420 kr med Infobus från Göteborg till Oslo.

Ja, det finns en direktförbindelse från Göteborg till Oslo:

  • Du hittar direkta buss förbindelser till Oslo med Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You med omkring 12 direkt bussar varje dag.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Oslo spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du köpa biljetter till denna färdvägen.

Tittar du efter att utöka din tur från Göteborg till Oslo? Många av Omios kunder som reser från Göteborg till Oslo brukar förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Paris. Om du är ute efter att utforska Stockholm, Köpenhamn eller Paris från Oslo, kan du låta Omio hitta de bästa tillgängliga förbindelserna åt dig till ett överkomligt pris.

När du planerar din resa mellan Göteborg och Oslo är det bra att tänka på vilka biljetter du ska köpa och vad de kommer att kosta de närmaste sju dagarna:

  • Buss biljetter kostar 420 kr i genomsnitt för enkel resa.

Vi rekommenderar dig dock att köpa biljetter mellan Göteborg och Oslo online ett par månader i förväg för att få de bästa erbjudandena och spara pengar på din planerade resa.

HemResorRes till NorgeTill OsloRes från Göteborg till Oslo

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk