Resor till Norge | Sök och boka

Res till Norge med Omio

Att resa till vårt grannland görs ofta bekvämt och smidigt via svenska transportbolag så som SJ och Swebus.

Tåg till Norge

SJ har tre direkttåg från Stockholm till Oslo på vardagar. Resan tar ungefär fem och en halv timme. Från Göteborg tar resan till Oslo fyra timmar.

Buss till Norge

Från Stockholm har Swebus tre dagliga direktbussar till Oslo, den tidigaste klockan 8:30 och senaste klockan 22:35. Från Göteborg har samma bolag mellan sex och tio dagliga direktbussar.

Nettbuss har tre till åtta dagliga direktbussar från Stockholm till Oslo och mellan sex och tolv bussar från Göteborg till Oslo.

Flixbus har en direktbuss från Stockholm till Oslo varje dag klockan 23:00 och fyra till fem dagliga direktbussar Göteborg till Oslo.

 

Res till Norge med flyg

Från Stockholm Arlanda har Norwegian åtta dagliga direktflyg till Oslo Gardemoen på vardagar, varav det tidigaste avgår klockan 7:00 och det senaste klockan 19:30. På lördagar går det två direktflyg: klockan 10:00 och klockan 13:20. På söndagar går det sju flyg direkt från Arlanda till Oslo Gardemoen, varav det tidigaste går klockan 11:20 och det senaste klockan 21:30. Restiden är satt till en timma.

SAS har 15 direktflyg från Arlanda till Oslo Gardemoen måndag till onsdag, varav det tidigaste avgår klockan 6:15 och det senaste klockan 21:10. På torsdagar är det tidigaste flyget framflyttat till klockan 7:00 och det senaste till klockan 22:00. På fredagar går det tidigaste klockan 7:00 och det senaste klockan 19:50. På lördagar går det fyra direktflyg, varav det tidigaste klockan 8:30 och det senaste klockan 15:15.På söndagar går det nio direktflyg, det tidigaste klockan 8:00 och det senaste klockan 19:50. Restiden är en timma.

Ethiopian Airlines har ett direktflyg från Arlanda till Oslo Gardemoen varje dag klockan 7:40, förutom tisdagar och torsdagar, då det inte går några avgångar.

Från Arlanda går det även direktflyg till Bergen med SAS alla dagar utom lördagar.

Från Göteborg Landvetter går det direktflyg till Bergen med Wideroe.

Ladda ned vår app nu!


✓ Enkel bokning!


✓ Kostnadseffektiv!


✓ Tidssparande!


✓ Säker betalning!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk