Resa till Frankrike

**Resestörningar: tåg och flyg i Frankrike**

På grund av industriella åtgärder kommer Air France, easyJet, SNCF och RATP (Paris system för kollektivtrafik) att påverkas mellan 5–8 december 2019.

Störningar hos SNCF och RAPT

TGV, Thalys, Ouigo, Eurostar, TER, Intercités, Thello och Renfe-SNCF samt tunnelbana, bussar, spårvagnar och RER kommer att påverkas i Paris. SNCF har bekräftat att ett av tio TGV- och Intercité-tåg kommer att köra varje timme och ett av fem TER-tåg kommer att fungera under störningen. Internationella tåg kommer att drabbas hårt. Du kan ta reda på mer om vilka SNCF-tåg som kör här.

RATP har bekräftat att en skelettjänst kommer att köras på sina RER-regiontåg. Tunnelbanor, bussar och spårvagnar kommer också att påverkas. Du kan ta reda på mer om störningar i Paris här.

Störningar för Air France och easyJett

På grund av industriella åtgärder kommer Air France och easyJet-flygningar att påverkas mellan 5 och 7 december 2019.
Flygbolagen kommer att kontakta dig direkt om din flygning har avbrutits under denna tid. Du kan få mer info om störningar hos Air France här och hos easyJet här.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk