Buss till Berlin - billiga bussbiljetter

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Berlin

Till Berlin är alla välkomna och staden är rik på historia och kultur. Staden är stor till ytan men fantastisk kollektivtrafik gör det möjligt att förflytta sig runt i staden på nolltid. Hoppa på S-Bahn och se dig omkring eller varför inte utnyttja snabbheten hos U-Bahn om det endast är en fråga om transport. Att åka med buss till Berlin är snabbt, enkelt och det går att åka direkt till slutdestinationen från flera olika svenska städer. Res till hjärtat av Europa när som helst under året eftersom det alltid finns något att uppleva i Berlin.

Vilken är den största busstationen i Berlin?

Oavsett varifrån i Sverige resan påbörjas kommer den att anlända vid den internationella bussterminalen ZOB Berlin som är belägen centralt i staden. Bussterminalen är väl anluten med både tunnelbana och lokala stadsbussar vilket gör det lätt att ta sig vidare till Berlins många olika stadskärnor. På ZOB Berlin finns det toaletter, bagageförvaring och möjlighet att köpa både mat och dryck.

Vilka bussbolag kör till Berlin?

Att resa med buss till Berlin är ett snabbt sätt att ta sig till mitten av Europa utan att kompromissa med varken bekvämlighet eller tid. Det går att resa direkt till Berlin från flera olika platser i Sverige, exempelvis från Helsingborg, Göteborg eller Malmö. Eurolines är ett av många bussbolag som erbjuder resor till Berlin. Även Bohemian Lines och Flixbus finns som alternativ. Båda bussbolagen erbjuder resor med eller utan byten. Det finns flera avgångar i veckan att välja mellan och om man reser direkt till slutdestinationen kan detta avklaras på ca 13-20 timmar.

Varför ska man resa med buss till Berlin?

Bussresor erbjuder ett trevligt alternativ till att resa med flyg. Det finns ingen anledning att vänta i långa köer vid säkerhetskontroller och när man väl har stigit på bussen är det bara att slappna av. Majoriteten av alla bussbolag erbjuder resenärer tillgång till gratis Wi-Fi, gott om utrymme vid varje säte och även laddningsstationer för dator och telefon. Det är även värt att nämna den positiva miljöpåverkan.

Innan du reser till Berlin - bra att veta!

Berlin är en stor och utspridd stad med flera olika centrum. I Mitte hittar man t.ex. mycket shopping och i Friedrichshain många konstnärer. Därför är det en god idé att bekanta sig med stadsbilden innan ankomst, som alternativ kan man alltid annars söka sig till närmaste tram och låta kollektivtrafiken sköta jobbet.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Berlin
BusBerlin, ZOB am Funkturm

Bekvämligheter

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.