Buss till Berlin - billiga bussbiljetter

tis 23 juli
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Res med buss till Berlin

Med sitt centrala läge i Europas hjärta är Berlin en stad som går att nå med buss från stora delar av kontinenten. Städer som Paris, London, Stockholm, Köpenhamn och flera andra erbjuder alla busslinjer till Berlin. Många av dem är direktbussar utan byten som åker direkt till den internationella bussterminalen ZOB Berlin. Hit kommer du när du åker buss från Stockholm till Berlin med Eurolines. Resan tar knappt 22 timmar i anspråk och involverar inga byten. Däremot får alla resenärer möjlighet att sträcka på benen och äta middag på rastplatser under resans gång. Det går också att åka direktbuss till Berlin från andra svenska städer som Göteborg, Malmö och Helsingborg med en kortare restid.

Populära resor med buss till Berlin

Billiga direktbussar till Berlin från Sverige

Eurolines är inte det enda bussbolaget som trafikerar linjen. Bohemian Lines har också direktavgångar från Stockholm via städer som Södertälje, Linköping och Norrköping med något lägre avgångsfrekvens. Medan Eurolines har två direktbussar i veckan till Berlin har Bohemian Lines en och båda bolagen erbjuder billiga bussbiljetter till Berlin. Alla avgångar anländer vid ZOB Berlin som är en centralt belägen utgångspunkt för att utforska resten av Berlin och härifrån går det lätt att ta sig vidare till andra delar av staden med hjälp av tunnelbana och lokalbussar.

 

Berlin resor - så tar du dig runt i Berlin som en lokalbo!

Första gången du reser till Berlin eller behöver du en liten påminnelse om hur man tar sig runt i Berlin? Kolla in vår video om hur man reser i Berlin!

Buss till Berlin - karta över busstationer i Berlin

Ska du resa till Berlin med buss men osäker på var i Berlin du kommer hamna? Ta en titt på vår busskarta över Berlins största busstationer för att få koll på läget innan din bussresa till Berlin!


Boka din buss till Berlin enkelt och smidigt med Omio's App!

Ladda ned vår app nu!

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Berlin
BusBerlin, ZOB am Funkturm

Bekvämligheter

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone