JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
1534 krDeutsche Bahn
433 krFlixbus
3684 krSas Airways
sön
20 juni
865 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1589 kreasyJet
mån
21 juni
757 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1605 krregional jet
tis
22 juni
757 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1941 krSas Airways
ons
23 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2374 krSas Airways
tors
24 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1941 krSas Airways
fre
25 juni
432 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1214 kreasyJet
lör
26 juni
432 krDeutsche Bahn
888 krSindbad
Hitta priser
sön
27 juni
Hitta priser
661 krFlixbus
1000 kreasyJet
mån
28 juni
757 krDeutsche Bahn
303 krFlixbus
475 kr
tis
29 juni
757 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1941 krSas Airways
ons
30 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1312 krCityjet
tors
1 juli
486 krDeutsche Bahn
513 krFlixbus
474 kr
fre
2 juli
432 krDeutsche Bahn
353 krFlixbus
473 kr
lör
3 juli
432 krDeutsche Bahn
888 krSindbad
1312 krregional jet
sön
4 juli
Hitta priser
270 krFlixbus
472 kr
mån
5 juli
454 krDeutsche Bahn
324 krFlixbus
568 kr
tis
6 juli
454 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1023 krCityjet
ons
7 juli
Hitta priser
Hitta priser
802 krCityjet
tors
8 juli
486 krDeutsche Bahn
324 krFlixbus
473 kr
fre
9 juli
486 krDeutsche Bahn
270 krFlixbus
395 kr

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Köpenhamn till Berlin bussinformation

Genomsnittlig busstid
9 timmar 36 minuter
Pris bussbiljett:378 kr
Bussar avgår från:Köpenhamn
Buss anländer i:Berlin
Distans:355 km
Bussbolag:Flixbus, Sindbad

Buss från Köpenhamn till Berlin

Varje dygn går det att välja mellan ett stort antal bussar mellan Köpenhamn och Berlin. Resorna körs av tre olika bolag och restiderna varierar. De snabbaste restiderna ligger på ca sju och en halv timme, medan de längsta tar upp till 12 timmar. Resorna börjar i centrala Köpenhamn på bussterminalen Ingerslevsgade och slutar på bussterminalen Berlin ZOB. Både på start- och slutstationen finns god tillgång på service i form av toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt förvaringsmöjligheter.

Vilka bussbolag kör från från Köpenhamn till Berlin?

Flera bolag kör bussar mellan Köpenhamn och Berlin. I nuläget totalt tre bolag: Flixbus, Eurolines och Infobus. Restiderna är ungefär desamma oavsett vilket bolag som kör, men den bästa möjligheten att spara in upp till en timmes restid har man om man väljer någon av Flixbus avgångar.

Hur lång tid tar det med buss från Köpenhamn till Berlin?

Resor med bussar mellan Köpenhamn och Berlin tar mellan 7 timmar och 30 minuter och upp till som mest ca 12 timmar. Vissa resor med bolaget Flixbus innebär ett byte i Rostock, Tyskland. Generellt har Flixbus de kortaste resetiderna, där det går att spara upp till en timme jämfört med alternativen. Det är dock värt att hålla särskild uppsikt på resetiderna då de varierar oavsett vilket bolag som kör resan.

Hur många bussar går det från Köpenhamn till Berlin?

På vardagar går det att välja bland ca 15 avgångar per dygn från Köpenhamn. Under helger går siffran upp till ungefär 20 avgångar per dygn, särskilt på söndagar finns det många alternativ. De tidigaste avgångarna går 08:00. Därefter avgår bussar med 2-3 timmars mellanrum till sent på kvällen. På grund av att rutten är såpass populär går det ofta flera bussar med samma avgångstider.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Köpenhamn till Berlin?

Avgångsbusshållplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Ingerslevsgade är en bussterminal i Vesterbro i centrala Köpenhamn. Bussterminalen är belägen precis bakom Köpenhamns Centralstation. På centralstationen finns snabbmat, restauranger, caféer, viss shopping samt toaletter och fri Wi-Fi. I nära anslutning till bussterminalen finns ett parkeringshus med 270 platser.

Ankomstplats: Berlin ZOB. Berlin ZOB är en bussterminal i centrala Berlin belägen nära Alexanderplatz och Messe Berlin. Från Berlin ZOB går det att resa vidare med buss till ett flertal destinationer i Tyskland och Europa. På terminalen finns tillgång till övervakade förvaringsskåp, toaletter och Wi-Fi. I närheten finns gott om restauranger, caféer, turistrådgivning och mycket annat.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Berlin
Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Berlin.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Köpenhamn till Berlin?
Buss biljetter från Köpenhamn till Berlin kan vara så billiga som 303 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Köpenhamn till Berlin?
Att resa med buss från Köpenhamn till Berlin kostar i genomsnitt 379 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Berlin och Köpenhamn om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Köpenhamn till Berlin? Avståndet mellan Köpenhamn och Berlin med buss är runt 354 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Köpenhamn till Berlin kan du få.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Köpenhamn till Berlin med buss?
Resetiden med buss från Köpenhamn till Berlin kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 9 h.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Köpenhamn till Berlin?

Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Berlin kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Köpenhamn åker från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) och anländer på Berlin, ZOB i Berlin.

Var ligger busstationer i Köpenhamn och Berlin?

Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Köpenhamn och den ligger 0 km från cityområdet. Den busstation i Berlin som är mest populär bland resenärer är Berlin, ZOB som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Köpenhamn till Berlin?
För att hitta bästa buss från Köpenhamn till Berlin, kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Deutsche Bahn, Eurolines Germany, Bla Bla Car, RegioJet eller Infobus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Köpenhamn till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Köpenhamn till Berlin?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Köpenhamn till Berlin med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Jag planerar att resa från Köpenhamn till Berlin med buss. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Berlin som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med buss till Berlin besöker ofta även Amsterdam, Prag eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och de andra populära destinationerna.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Köpenhamn till Berlin?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Köpenhamn till Berlin utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter