Bussar Köpenhamn Berlin

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Berlin

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

562 kr

Genomsnittligt pris

562 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
06:30Köpenhamn7tim.20 13:50Berlin
0 byten
562 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till Berlin

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
06:30Köpenhamn7tim.20 13:50Berlin
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.
fre
09 dec.
lör
10 dec.
sön
11 dec.
mån
12 dec.
tis
13 dec.
ons
14 dec.
tors
15 dec.
fre
16 dec.
lör
17 dec.
sön
18 dec.
mån
19 dec.
tis
20 dec.
ons
21 dec.
tors
22 dec.

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Berlin

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

7 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

7 tim. 20 m

Bussar per dag

1

Distans

355 km

Av 1 bussar som avgår från Köpenhamn till Berlin dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
06:30Köpenhamn7tim.20 13:50Berlin
0 byten
562 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Berlin?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till Berlin

distanceAvstånd354 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss454 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagcomati, Infobus, Sindbad, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn eller Eurolines Germany

Bussresor från Köpenhamn till Berlin är 354 km lång och tar i genomsnitt 8 h 10 min med våra partners som comati, Infobus, Sindbad, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn eller Eurolines Germany. Normalt går det går det 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 266 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 454 kr. Resande åker oftast från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: FlixBus eller Deutsche Bahn från Köpenhamn till Berlin

För så lite som 266 kr kan du resa med buss från Köpenhamn till Berlin med FlixBus eller Deutsche Bahn. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna rutt.

FlixBus
Deutsche Bahn

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Köpenhamn till Berlin buss information:

  • Genomsnittlig restid: 8 h 21 min
  • Genomsnittligt pris: 266 kr
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Deutsche Bahn (DB) är den främsta utföraren av buss tjänster i Tyskland med i genomsnitt 40 000 resor per dag. Ett särskilt kännetecken för Deutsche Bahn är dess breda spektrum av biljettyper med sparerbjudanden som Sparpreis och Super Sparpreis samt flexibla avgifter och rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du även kan använda för din buss mellan Köpenhamn och Berlin. DB använder olika typer av bussar såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn) på sina rutter, som skiljer sig i fråga om komfort och restid. Exempelvis är toaletter standard, medan tjänster som restaurangvagn eller fri WiFi bara finns på vissa bussar.

Buss från Köpenhamn till Berlin

Varje dygn går det att välja mellan ett stort antal bussar mellan Köpenhamn och Berlin. Resorna körs av tre olika bolag och restiderna varierar. De snabbaste restiderna ligger på ca sju och en halv timme, medan de längsta tar upp till 12 timmar. Resorna börjar i centrala Köpenhamn på bussterminalen Ingerslevsgade och slutar på bussterminalen Berlin ZOB. Både på start- och slutstationen finns god tillgång på service i form av toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt förvaringsmöjligheter.

Vilka bussbolag kör från från Köpenhamn till Berlin?

Flera bolag kör bussar mellan Köpenhamn och Berlin. I nuläget totalt tre bolag: Flixbus, Eurolines och Infobus. Restiderna är ungefär desamma oavsett vilket bolag som kör, men den bästa möjligheten att spara in upp till en timmes restid har man om man väljer någon av Flixbus avgångar.

Hur lång tid tar det med buss från Köpenhamn till Berlin?

Resor med bussar mellan Köpenhamn och Berlin tar mellan 7 timmar och 30 minuter och upp till som mest ca 12 timmar. Vissa resor med bolaget Flixbus innebär ett byte i Rostock, Tyskland. Generellt har Flixbus de kortaste resetiderna, där det går att spara upp till en timme jämfört med alternativen. Det är dock värt att hålla särskild uppsikt på resetiderna då de varierar oavsett vilket bolag som kör resan.

Hur många bussar går det från Köpenhamn till Berlin?

På vardagar går det att välja bland ca 15 avgångar per dygn från Köpenhamn. Under helger går siffran upp till ungefär 20 avgångar per dygn, särskilt på söndagar finns det många alternativ. De tidigaste avgångarna går 08:00. Därefter avgår bussar med 2-3 timmars mellanrum till sent på kvällen. På grund av att rutten är såpass populär går det ofta flera bussar med samma avgångstider.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Köpenhamn till Berlin?

Avgångsbusshållplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Ingerslevsgade är en bussterminal i Vesterbro i centrala Köpenhamn. Bussterminalen är belägen precis bakom Köpenhamns Centralstation. På centralstationen finns snabbmat, restauranger, caféer, viss shopping samt toaletter och fri Wi-Fi. I nära anslutning till bussterminalen finns ett parkeringshus med 270 platser.

Ankomstplats: Berlin ZOB. Berlin ZOB är en bussterminal i centrala Berlin belägen nära Alexanderplatz och Messe Berlin. Från Berlin ZOB går det att resa vidare med buss till ett flertal destinationer i Tyskland och Europa. På terminalen finns tillgång till övervakade förvaringsskåp, toaletter och Wi-Fi. I närheten finns gott om restauranger, caféer, turistrådgivning och mycket annat.

Restips: Bussar från Köpenhamn till Berlin

Restips: Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Berlin.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Köpenhamn till Berlin är 266 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Köpenhamn till Berlin. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 454 kr för att ta buss från Köpenhamn till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Berlin från Köpenhamn.
Du kan förvänta dig att avståndet från Berlin till Köpenhamn är runt 354 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Köpenhamn till Berlin är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
En bussresa från Köpenhamn till Berlin har en genomsnittlig restid på 8 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Berlin så snabbt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Köpenhamn till Berlin kan det vara bra att veta att København, Ny Ellebjerg St. (togbus) är mest populär bland resenärer som åker från Köpenhamn medan Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof är den mest populära busstation för resenärer som åker till Berlin.

När du åker från Köpenhamn kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är København, Ny Ellebjerg St. (togbus) som ligger 5.8 km från centrum. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Berlin är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 10.4 km från centrum.

För att hitta bästa buss från Köpenhamn till Berlin kan du använda dig av dessa bussbolag: comati, Infobus, Sindbad, Flixbus, BlaBlaCar, Deutsche Bahn eller Eurolines Germany. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Köpenhamn till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Letar du efter en direktresa med buss från Köpenhamn till Berlin? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Köpenhamn till Berlin med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Köpenhamn till Berlin kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Berlin så snabbt som möjligt.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Köpenhamn till Berlin är 3 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Första Köpenhamn till Berlin buss avgår klockan 18: 50   och sista buss från Köpenhamn till Berlin går klockan 18: 50. Kolla de senaste busstidtabeller från Köpenhamn till Berlin hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Berlin om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Berlin med buss reser ofta även till ställen som Amsterdam, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Berlin från Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Köpenhamn till Berlin och köp dina billiga bussbiljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk