JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
1638 krDeutsche Bahn
291 krFlixbus
1088 kreasyJet
ons
29 sep.
485 krDeutsche Bahn
Hitta priser
943 krNorwegian Air Shuttle
tors
30 sep.
485 krDeutsche Bahn
615 krFlixbus
997 kreasyJet
fre
1 okt.
485 krDeutsche Bahn
529 krFlixbus
822 kreasyJet
lör
2 okt.
647 krDeutsche Bahn
229 krFlixbus
547 kreasyJet
sön
3 okt.
755 krDeutsche Bahn
Hitta priser
600 kreasyJet
mån
4 okt.
485 krDeutsche Bahn
280 krFlixbus
468 krNorwegian Air Shuttle
tis
5 okt.
485 krDeutsche Bahn
Hitta priser
468 krNorwegian Air Shuttle
ons
6 okt.
452 krDeutsche Bahn
Hitta priser
468 krNorwegian Air Shuttle
tors
7 okt.
485 krDeutsche Bahn
302 krFlixbus
585 kreasyJet
fre
8 okt.
452 krDeutsche Bahn with connection
323 krFlixbus
860 kreasyJet
lör
9 okt.
485 krDeutsche Bahn
269 krFlixbus
418 kreasyJet
sön
10 okt.
485 krDeutsche Bahn
269 krFlixbus
509 kreasyJet
mån
11 okt.
485 krDeutsche Bahn
302 krFlixbus
468 krNorwegian Air Shuttle
tis
12 okt.
452 krDeutsche Bahn
162 krFlixbus
379 kreasyJet
ons
13 okt.
452 krDeutsche Bahn
162 krFlixbus
532 kreasyJet
tors
14 okt.
485 krDeutsche Bahn
229 krFlixbus
1133 krEurowings
fre
15 okt.
755 krDeutsche Bahn
615 krFlixbus
1774 kreasyJet
lör
16 okt.
Hitta priser
459 krFlixbus
1083 krSas Airways
sön
17 okt.
647 krDeutsche Bahn
507 krFlixbus
1515 kreasyJet
mån
18 okt.
485 krDeutsche Bahn
356 krFlixbus
1083 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss från Köpenhamn till Berlin

Varje dygn går det att välja mellan ett stort antal bussar mellan Köpenhamn och Berlin. Resorna körs av tre olika bolag och restiderna varierar. De snabbaste restiderna ligger på ca sju och en halv timme, medan de längsta tar upp till 12 timmar. Resorna börjar i centrala Köpenhamn på bussterminalen Ingerslevsgade och slutar på bussterminalen Berlin ZOB. Både på start- och slutstationen finns god tillgång på service i form av toaletter, Wi-Fi, mat och dryck samt förvaringsmöjligheter.

Vilka bussbolag kör från från Köpenhamn till Berlin?

Flera bolag kör bussar mellan Köpenhamn och Berlin. I nuläget totalt tre bolag: Flixbus, Eurolines och Infobus. Restiderna är ungefär desamma oavsett vilket bolag som kör, men den bästa möjligheten att spara in upp till en timmes restid har man om man väljer någon av Flixbus avgångar.

Hur lång tid tar det med buss från Köpenhamn till Berlin?

Resor med bussar mellan Köpenhamn och Berlin tar mellan 7 timmar och 30 minuter och upp till som mest ca 12 timmar. Vissa resor med bolaget Flixbus innebär ett byte i Rostock, Tyskland. Generellt har Flixbus de kortaste resetiderna, där det går att spara upp till en timme jämfört med alternativen. Det är dock värt att hålla särskild uppsikt på resetiderna då de varierar oavsett vilket bolag som kör resan.

Hur många bussar går det från Köpenhamn till Berlin?

På vardagar går det att välja bland ca 15 avgångar per dygn från Köpenhamn. Under helger går siffran upp till ungefär 20 avgångar per dygn, särskilt på söndagar finns det många alternativ. De tidigaste avgångarna går 08:00. Därefter avgår bussar med 2-3 timmars mellanrum till sent på kvällen. På grund av att rutten är såpass populär går det ofta flera bussar med samma avgångstider.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Köpenhamn till Berlin?

Avgångsbusshållplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Ingerslevsgade är en bussterminal i Vesterbro i centrala Köpenhamn. Bussterminalen är belägen precis bakom Köpenhamns Centralstation. På centralstationen finns snabbmat, restauranger, caféer, viss shopping samt toaletter och fri Wi-Fi. I nära anslutning till bussterminalen finns ett parkeringshus med 270 platser.

Ankomstplats: Berlin ZOB. Berlin ZOB är en bussterminal i centrala Berlin belägen nära Alexanderplatz och Messe Berlin. Från Berlin ZOB går det att resa vidare med buss till ett flertal destinationer i Tyskland och Europa. På terminalen finns tillgång till övervakade förvaringsskåp, toaletter och Wi-Fi. I närheten finns gott om restauranger, caféer, turistrådgivning och mycket annat.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Berlin
Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Berlin.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köpenhamn till Berlin?
Buss biljetter från Köpenhamn till Berlin kan vara så billiga som 215 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Köpenhamn till Berlin?
Buss biljetter från Köpenhamn till Berlin brukar ha ett genomsnittspris på 373 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Berlin och Köpenhamn med buss?
När du reser från Köpenhamn till Berlin med buss kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och Berlin är ungefär 354 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Köpenhamn till Berlin?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Berlin buss är 8 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Köpenhamn till Berlin.
Vilka är de mest använda busstationer i Köpenhamn och i Berlin?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Köpenhamn är Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade). I Berlin är den mest populära busstation bland resenärer Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Köpenhamn och Berlin?

Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Köpenhamn och den ligger 2 km från cityområdet. Den busstation i Berlin som är mest populär bland resenärer är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 9 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Köpenhamn till Berlin?
För att hitta bästa buss från Köpenhamn till Berlin, kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Deutsche Bahn, Eurolines Germany, Bohemian Lines, BlaBlaCar, RegioJet, Infobus eller Sindbad. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Köpenhamn till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Köpenhamn till Berlin?
Om du planerar att resa med buss från Köpenhamn till Berlin kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Berlin från Köpenhamn med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Berlin?
Många resenärer som anländer i Berlin med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Köpenhamn till Berlin?
Det är inga problem att resa från Köpenhamn till Berlin utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Köpenhamn till Berlin. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter