Bussar Paris Berlin

De billigaste bussarna från Paris till Berlin

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

691 kr

Genomsnittligt pris

691 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
17:00Paris, Quai de Bercy22tim.00 15:00Berlin
1 byte
691 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Berlin

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
17:00Paris, Quai de Bercy22tim.00 15:00Berlin
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Paris till Berlin

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

22 tim.

Genomsnittligt pris

22 tim.

Bussar per dag

1

Distans

878 km

Det är svårt att ta sig från Paris till Berlin utan att göra minst ett byte.

17:00Paris, Quai de Bercy22tim.00 15:00Berlin
1 byte
691 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Berlin?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Berlin

distanceAvstånd878 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss641 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Infobus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Paris till Berlin är resa 878 km lång och tar i genomsnitt 12 h 50 min med våra partner som Eurolines Switzerland, Infobus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 641 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 510 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Paris till Berlin

Du kan resa med buss från Paris till Berlin med Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus för så lite som 510 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Student Agency

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärds buss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Paris till Berlin buss information:

  • Genomsnittlig restid: 14 h 42 min
  • Genomsnittligt pris: 510 kr
  • FlixBus Antal: 3 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Paris och Berlin: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Planerar du att resa från Paris till Berlin? Varför inte ta en/ett buss med Student Agency? Omio kan visa dig gällande Student Agency buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Paris till Berlin bussar, allt på en plats. På Student Agency buss kan du räkna med att resa från Paris till Berlin. Om du använder Omios app för att leta efter bussar från Paris till Berlin kan du snabbt se om Student Agency biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Student Agency buss mellan Paris och Berlin, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Restips: Bussar från Paris till Berlin

Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Berlin.
FAQs
Buss biljetter från Paris till Berlin kan vara så billiga som 510 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Buss biljetter till Berlin från Paris kostar 641 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Paris till Berlin och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan förvänta dig att avståndet från Berlin till Paris är runt 878 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Paris till Berlin är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från Paris till Berlin är 12 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Paris till Berlin.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Paris till Berlin kan det vara bra att veta att Paris Gare de Lyon är mest populär bland resenärer som åker från Paris medan Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof är den mest populära busstation för resenärer som åker till Berlin.

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Paris Gare de Lyon som ligger 3.1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Berlin är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 10.4 km från cityområdet.

För att hitta bästa buss från Paris till Berlin kan du använda dig av dessa bussbolag: Eurolines Switzerland, Infobus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Paris till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Letar du efter en direkt resa med buss från Paris till Berlin? I så fall kan du köpa buss biljetter från Paris till Berlin med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Paris till Berlin kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Berlin snabbast.
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Paris till Berlin. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Paris till Berlin klockan 08: 30   eller ta den/det sista buss från Paris till Berlin som går klockan 21: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Paris till Berlin med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Paris till Berlin om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Berlin med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller München. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller München från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Berlin från Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Paris till Berlin och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Berlin

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk