Bussar Paris Berlin

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Paris till Berlin

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

956 kr

Genomsnittligt pris

1006 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:45Paris, Quai de Bercy14tim.31 13:16Berlin
1 byte
956 kr1Enkelresa
Näst Billigast
21:55Paris, Quai de Bercy12tim.50 10:45Berlin
0 byten
956 kr1Enkelresa
21:55Paris, Quai de Bercy16tim.10 14:05Berlin, Bahnhof Südkreuz
1 byte
968 kr1Enkelresa
09:00Paris, Quai de Bercy12tim.16 21:16Berlin
1 byte
1076 kr1Enkelresa
09:00Paris, Quai de Bercy12tim.07 21:07Berlin
1 byte
1076 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Berlin

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
17:00Paris, Quai de Bercy20tim.00 13:00Berlin
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Paris till Berlin

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

12 tim. 7 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 51 m

Bussar per dag

5

Distans

878 km

Av 5 bussar som avgår från Paris till Berlin dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
09:00Paris, Quai de Bercy12tim.07 21:07Berlin
1 byte
1076 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
09:00Paris, Quai de Bercy12tim.16 21:16Berlin
1 byte
1076 kr1Enkelresa
20:10Paris, Quai de Bercy12tim.35 08:45Berlin
0 byten
1076 kr1Enkelresa
21:55Paris, Quai de Bercy12tim.50 10:45Berlin
0 byten
956 kr1Enkelresa
22:45Paris, Quai de Bercy14tim.31 13:16Berlin
1 byte
956 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Berlin?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Berlin

distanceAvstånd878 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss903 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland eller Infobus

Bussresor från Paris till Berlin är 878 km lång och tar i genomsnitt 12 h 35 min med våra partners som Flixbus, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland eller Infobus. Normalt går det går det 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 693 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 903 kr. Resande åker oftast från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Paris till Berlin

Hitta de fördelaktigaste bussar från Paris till Berlin med Omios resepartners FlixBus eller BlaBlaCar Bus från 693 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Paris till Berlin buss information:

  • Genomsnittlig restid: 14 h 44 min
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Restips: Bussar från Paris till Berlin

Restips: Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Berlin.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Berlin från Paris är med buss och det kan kosta så lite som 693 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Paris till Berlin.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 903 kr för att ta buss från Paris till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Berlin från Paris.
När du reser med buss från Paris till Berlin kommer sträckan att ligga på cirka 878 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Paris till Berlin i förväg genom Omio.
En bussresa från Paris till Berlin har en genomsnittlig restid på 12 h 35 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Berlin så snabbt som möjligt.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine). I Berlin är den mest populära busstationerna bland resenärer Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Berlin är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 10.2 km från centrum.

Letar du efter en direktresa med buss från Paris till Berlin? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Paris till Berlin med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Paris till Berlin kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Berlin så snabbt som möjligt.
I genomsnitt går går det 3 bussar om dagen från Paris till Berlin. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till Berlin går klockan 08: 30. Den/Det sista buss som avgår från Paris till Berlin går klockan 22: 55. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till Berlin med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Paris och Berlin. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Paris till Berlin så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Berlin besöker ofta även Amsterdam, Prag eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Paris och Berlin. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Paris till Berlin så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk