Resa från Paris till Berlin

tors 11 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Paris till Berlin

Du kan ta dig från Paris till Berlin med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Det bästa sättet att resa från Paris till Berlin är med flyg eftersom flyg erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

Lot Polish Airlines
10:457tim.35
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
18:20Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
2406 kr1Enkelresa
1 byte
Billigast
Lot Polish Airlines
10:457tim.35
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
18:20Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
2406 kr1Enkelresa
1 byte
Snabbast
Amelia
07:001tim.40
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
08:40Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
6862 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
Deutsche Bahn
06:529tim.40
Paris Gare de l'Est
16:32Berlin Hauptbahnhof
3262 kr1Enkelresa
1 byte
Deutsche Bahn
06:529tim.22
Paris Gare de l'Est
16:14Berlin Hauptbahnhof
3262 kr1Enkelresa
3 byten
Deutsche Bahn
06:529tim.30
Paris Gare de l'Est
16:22Berlin Hauptbahnhof
3262 kr1Enkelresa
2 byten
Lot Polish Airlines
07:0511tim.15
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
18:20Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
2406 kr1Enkelresa
1 byte
Lot Polish Airlines
19:4514tim.45
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
10:30Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
2406 kr1Enkelresa
1 byte
Lufthansa
08:103tim.55
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
12:05Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
3710 kr1Enkelresa
1 byte

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
14 apr.
mån
15 apr.
tis
16 apr.
ons
17 apr.
tors
18 apr.
fre
19 apr.
lör
20 apr.
sön
21 apr.
mån
22 apr.
tis
23 apr.
ons
24 apr.
tors
25 apr.
fre
26 apr.
lör
27 apr.
sön
28 apr.
mån
29 apr.
tis
30 apr.
ons
01 maj
tors
02 maj
fre
03 maj
lör
04 maj

Reseinformation mellan Paris och Berlin

distanceAvstånd878 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyget
pricePrisspann för biljetter617 kr - 1 188 kr
cheapestBilligaste transportmedelBuss • 617 kr • 12 h 35 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 1 188 kr • 1 h 45 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, easyJet eller Deutsche Bahn

Med tåg, buss eller flyg reser du 878 km från Paris till Berlin. FlixBus, easyJet eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna färdväg. Resande kan även åka direkt med buss, flyget eller tåg från Paris till Berlin.

Resa från Paris till Berlin

Den allra snabbaste resrutten mellan Paris och Berlin tar strax under två timmar. För den som har bråttom är flyg det bästa transportsättet på sträckan. Om man föredrar att se landskapet susa förbi är det möjligt att resa med tåg eller buss. Dessa två stora världsmetropoler är populära resmål för turister och även en vanligt förekommande transportsträcka för jobbrelaterade resor.

Tåg från Paris till Berlin

Under dagtid avgår det i snitt ett tåg varje timme från Paris till Berlin. Det finns inga direkta förbindelser på sträckan, man får räkna med minst ett tågbyte. Från den franska huvudstadens nordgående tågstation Gare du Nord sker tågbytet i Köln. När man reser från den parisiska stationen Gare de l’Est byter man stället tåg i Frankfurt. Resan börjar med franska SNCF, det belgiska bolaget THALYS eller ett franskt TGV och avslutas med tyska Deutsche Bahns snabbtåg. En genomsnittlig resa med ett byte mellan de två städerna tar ungefär 8 timmar och 15 minuter. För den som reser på kvällen är det möjligt att efter ett byte spendera natten i ett tyskt DB City Night Line.

Buss från Paris till Berlin

Att resa med buss från Paris till Berlin tar ungefär 14 timmar. Från Porte Maillot har Flixbus 8 avgångar dagligen till ZOB. Såväl Eurolines som Berlin Linien Bus har en daglig avgång med nattbuss från stationen Gallieni i förorten Bagnolet. Även dessa bussar anländer till ZOB. Såväl Porte Maillot som Gallieni är mycket lättillgängliga med tunnelbana. ZOB ligger centralt vid tunnelbanestationen Kaiserdamm och S-Bahnstationen Messe Nord.

Flyg från Paris till Berlin

Flygbolagen Aifrance och Germanwings har flera dagliga avgångar från Charles de Gaulle till Tegel. Easyjet och Airberlin avgår från Orly till Schönfeld en till två gånger om dagen. Resan tar 1 timme och 40 minuter. Med tåg tar det cirka 30 minuter från Schönfeld till centrum. Tegel ligger endast fem kilometer utanför den tyska huvudstadens mittpunkt. Det snabbaste sättet att ta sig till Charles de Gaule är RER-tåget, räkna med en restid på minst 40 minuter. Till Orly är det smidigast att ta RER-tåget till Antony, följt av 10 minuters resa med shuttlebussen Orlyval.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: FlixBus, TGV eller Deutsche Bahn från Paris till Berlin

Du kan resa med resa från Paris till Berlin med FlixBus, TGV eller Deutsche Bahn. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

Deutsche Bahn (DB) är Tysklands främsta utförare av resa tjänster och gör i genomsnitt omkring 40 000 inrikes och internationella resor om dagen. Deutsche Bahns resor flotta omfattar höghastighetståget ICE (Intercity Express) och även IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn), vilka skiljer sig i fråga om komfort och restid. Medan toaletter till exempel är standard, är tjänster som restaurang eller fri WiFi bara tillgängliga på vissa typer av tåg och rutter. Deutsche Bahn är känt för sitt breda utbud av taxor såsom Sparpreis, Super Sparpreis och Flex-Ticket samt rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du också kan nyttja för din resa från Paris till Berlin resa.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt resor på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa resa resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Swiss är Schweiz ledande flygbolag som erbjuder biljettpriser i klasserna Economy och Business för din nästa resa mellan Paris och Berlin.

Restips: Resor från Paris to Berlin

Restips: Enkla resor till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Berlin.
FAQs

Det finns 3 resealternativ från Paris till Berlin: tåg, buss eller flyget.

Buss resor är det billigaste sättet att ta sig från Paris till Berlin. Biljetter till en/ett buss kostar i genomsnitt 617 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Berlin:

En/Ett buss kostar 571 kr mindre än en/ett flyg på denna färdvägen med biljetter till en/ett flyg från Paris till Berlin för ett genomsnittligt pris på 1 188 kr.

En buss resa kostar vanligen 184 kr mindre än en resa till Berlin med tåg, som kostar i genomsnitt 801 kr för samma tur.

Det snabbaste sättet att resa mellan Paris och Berlin är med flyg, vilket tar i genomsnitt 1 h 45 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att åka till Berlin med buss kan som jämförelse ta i genomsnitt 12 h 35 min.

Som jämförelse kan en resa med tåg ta i genomsnitt 8 h 38 min.

Du kan räkna med att det är omkring 878 km från Paris till Berlin.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Paris till Berlin är:

 • 5 bussar dagligen.
 • 1 tåg dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din färdvägen från Paris till Berlin, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyget kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Paris till Berlin:

 • De flesta resande som köpa en buss biljett från Paris till Berlin reser från Paris, Gare routière de Roissypôle till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.
 • De flesta resande tar sin/sitt flyg från Paris-Charles de Gaulle flygplats och anländer till Berlin Brandenburgs flygplats.
 • De flesta resenärer reser med sin/sitt tåg från Paris Gare du Nord och ankommer till Berlin Hauptbahnhof.

Omio arbetar med många pålitliga partners som kan hjälpa dig att resa på bästa sätt från Paris till Berlin:

 • Du kan resa till Berlin från Paris med buss med FlixBus, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eller Infobus. Du hittar billiga buss biljetter för 617 kr med FlixBus från Paris till Berlin hos Omio.
 • Du kan resa till Berlin från Paris med flyg med easyJet, Air France, Transavia France, Lufthansa, Lufthansa Cityline (2), KLM, Air Dolomiti, Austrian Airlines, SAS, SWISS, Air Baltic, Norwegian Air, Luxair, Brussels Airlines, LAER, TAP Portugal, CityJet, LOT Polish Airlines, KLM Cityhopper eller regional jet. Du hittar billiga flyg biljetter för 1 188 kr med easyJet från Paris till Berlin hos Omio.
 • Du kan resa mellan Paris och Berlin med tåg med Deutsche Bahn, ÖBB Nightjet, TGV, SNCF | TGV INOUI, TGV INOUI, SNCF ICE eller FlixTrain. Du kan hitta billiga biljetter hos Omio för 801 kr med ÖBB Nightjet från Paris till Berlin.

Ja, det finns direktförbindelser mellan Paris och Berlin med följande reseoperatörer:

 • Du hittar 5 direkt bussar om dagen med FlixBus.
 • Du kan hitta omkring 0 direkt flyg om dagen och boka denna/detta direkt flyg med easyJet, Air France eller Transavia France.
 • Du hittar 1 direkt tåg om dagen med ÖBB Nightjet.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Berlin eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter från Paris till Berlin.

Många av våra kunder som reser från Paris till Berlin gör inte Berlin till sin slutstation. Några av de destinationer som är värda att besöka sedan är Prague, Amsterdam, Munich eller Dresden, som du kan foga lägga din plan för resan mellan Paris och Berlin. Kolla redan i dag med Omio efter de bästa och billigaste sätten att resa från Berlin till någon av dessa toppendestinationer!
HemResorRes till TysklandTill BerlinResa från Paris till Berlin

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk