Resa från Göteborg till Berlin

Resealternativ
från Göteborg till Berlin

Du kan ta dig från Göteborg till Berlin med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Ta dig från Göteborg till Berlin02 apr. vi rekommenderar att ta ett flyg då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

21:20Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.15 22:35Berlin Brandenburgs flygplats
0 byten
853 kr1Enkelresa
Billigast
21:20Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.15 22:35Berlin Brandenburgs flygplats
0 byten
853 kr1Enkelresa
Andra alternativ
14:40Göteborgs centralstation14tim.55 05:35Berlin Hauptbahnhof
6 byten
1182 kr1Enkelresa
19:23Göteborgs centralstation13tim.37 09:00Berlin Hauptbahnhof
1 byte
1541 kr1Enkelresa
12:40Göteborgs centralstation12tim.14 00:54Berlin Hauptbahnhof
4 byten
2007 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Berlin?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

Reseinformation mellan Göteborg och Berlin

distanceAvstånd583 km
modeTillgängliga transportmedelBuss
fastestSnabbaste transportmedelBuss • 533 kr • 13 h 35 min
carriersPopulära resebolagFlixbus

Med buss reser du 583 km mellan Göteborg och Berlin. Flixbus är det bolag som normalt trafikerar denna rutt. Resande kan även åka direkt med buss från Göteborg till Berlin.

Resa från Göteborg till Berlin

Det är enkelt och smidigt att åka från Sveriges andra största stad Göteborg till Tysklands huvudstad Berlin - som faktiskt är den närmsta europeiska storstadsmetropolen för göteborgarna. Flera gånger om dagen går direktflyg städerna emellan för den som behöver komma fram fort. Den som vill njuta av den vackra naturen i södra Sverige, Danmark och Tyskland tar med fördel tåg eller buss till den myllrande, trendiga huvudstaden.

Tåg från Göteborg till Berlin

För den som både vill se vacker natur och göra miljön en tjänst är tåget ett utmärkt alternativ. Varannan timme går det att ta tåget från Göteborgs centralstation till Hauptbahnhof. Tågresan tar ca 10,5 timmar inklusive två byten. De sker för det mesta i Köpenhamn i Danmark och Hamburg i norra Tyskland. Sträckan trafikeras av bland annat SJ och Öresundståg i Sverige och Danmark och Deutsche Bahn i Tyskland. Företagen har nära samarbeten med varandra och det går att köpa biljetter till hela sträckan hos alla bolagen. Det går att boka biljetter på nätet eller köpa dem på stationen.

Buss från Göteborg till Berlin

Buss är ett perfekt sätt att resa på för den som kunna vara flexibel eller kanske har tung packning med sig. Det går flera bussar om dagen från Nils Ericsson terminalen till Berlin ZOB, nära Funkturm. Sträckan trafikeras av Eurolines och deras svenska samarbetspartner Swebus. Bussresan tar mellan 12 och 14 timmar och innehåller ett byte, på Ingerslevsgade i Köpenhamn. Nils Ericsson terminalen är Göteborgs bussterminal, som ligger i direkt anslutning till stadens centralstation. Nästan alla stadens spårvagnar stannar här liksom de flesta bussar.

Flyg från Göteborg till Berlin

Det går flera direktflyg om dagen mellan städerna. Air Berlin, Finnair och SAS trafikerar sträckan och kör från Landvetter flygplats till den större av den tyska huvudstadens två flygplatser, Tegel. Flygresan tar en timme och tio minuter. Det är enkelt att ta flygbussen från Göteborg till Landvetters flygplats, från centralstationen tar resan 25 minuter. I Berlin finns flera olika bussar från flygplatsen in till olika delar av staden. Flygbussen TXL går direkt till Alexanderplatz, stadskärnan i den östra delen av staden.

Restips: Resor från Göteborg to Berlin

Restips: Enkla resor till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Berlin.
FAQs

Att resa från Göteborg till Berlin inbegriper att ta en/ett buss.

En/Ett buss är det snabbaste sättet att ta sig från Göteborg till Berlin med en genomsnittlig restid för denna färdvägen på omkring 13 h 35 min.

Avståndet från Göteborg till Berlin är ungefär 583 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Göteborg till Berlin är:

  • 1 buss per dag.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din färdväg från Göteborg till Berlin, eftersom reguljära turer med buss kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Göteborg till Berlin:

  • Bussar avgår för det mesta från Gothenburg, Operan och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Låt Omio hjälpa dig att hitta det bästa företaget att resa med från Göteborg till Berlin:

  • Du kan åka med buss från Göteborg till Berlin med Flixbus, och du kan hitta Flixbus Göteborg till Berlin biljetter för 533 kr hos Omio.

Ja, det finns en direktförbindelse från Göteborg till Berlin:

  • Du kan titta efter en/ett direkt buss till Berlin med med 1 direkt buss om dagen.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Berlin spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du köpa biljetter till denna rutt.

Omios kunder som reser från Göteborg till Berlin utökar också ofta sin semester för att åka till Amsterdam, Paris eller Prag. Omio kan hjälpa dig att planera din resa och hitta de bästa förbindelserna mellan Berlin och dessa populära resmål till ett superbra pris.

Innan du reser från Göteborg till Berlin är det bra att veta vilken biljett du kan betala för och hur mycket den kommer att kosta de närmaste sju dagarna:

  • Priset på en buss biljett är 533 kr i genomsnitt för enkel resa på denna färdvägen.

Men vi rekommenderar att boka biljetter för sträckan Göteborg till Berlin online ett par månader före den planerade resdagen för att få de bästa priserna och spara pengar på resan.

HemResorRes till TysklandTill BerlinResa från Göteborg till Berlin

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk