Bussar Berlin Köpenhamn

De billigaste bussarna från Berlin till Köpenhamn

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

591 kr

Genomsnittligt pris

595 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
591 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
600 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Berlin till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
0 byten
11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Berlin till Köpenhamn

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

8 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

8 tim. 20 m

Bussar per dag

2

Distans

355 km

Av 2 bussar som avgår från Berlin till Köpenhamn dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
600 kr1Enkelresa
0 byten
11:458tim.20
Berlin
20:05Köpenhamn
591 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Köpenhamn?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Berlin till Köpenhamn

distanceAvstånd354 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss543 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagFlixbus, Deutsche Bahn, Infobus, Eurolines Germany, BlaBlaCar, comati eller Sindbad

Bussresor från Berlin till Köpenhamn är 354 km lång och tar i genomsnitt 8 h 15 min med våra partners som Flixbus, Deutsche Bahn, Infobus, Eurolines Germany, BlaBlaCar, comati eller Sindbad. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 543 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 430 kr.

Bussbolag: FlixBus eller Deutsche Bahn från Berlin till Köpenhamn

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Berlin och Köpenhamn med Omios resepartners FlixBus eller Deutsche Bahn från 430 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din resa.

Deutsche Bahn
FlixBus

Deutsche Bahn (DB) är Tysklands främsta utförare av buss tjänster och gör i genomsnitt omkring 40 000 inrikes och internationella resor om dagen. Deutsche Bahns bussar flotta omfattar höghastighetståget ICE (Intercity Express) och även IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn), vilka skiljer sig i fråga om komfort och restid. Medan toaletter till exempel är standard, är tjänster som restaurang eller fri WiFi bara tillgängliga på vissa typer av tåg och rutter. Deutsche Bahn är känt för sitt breda utbud av taxor såsom Sparpreis, Super Sparpreis och Flex-Ticket samt rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du också kan nyttja för din resa från Berlin till Köpenhamn buss.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Berlin till Köpenhamn buss information:

  • Genomsnittlig restid: 9 h 10 min
  • Billigaste pris: 430 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Berlin till Köpenhamn

Restips: Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Köpenhamn.
FAQs
Bussbiljetter från Berlin till Köpenhamn kan kosta så lite som 430 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Berlin till Köpenhamn.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Berlin till Köpenhamn kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 543 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Berlin till Köpenhamn? Avståndet mellan Berlin och Köpenhamn med buss är runt 354 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Berlin till Köpenhamn får du.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Berlin och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från Berlin till Köpenhamn med buss ligga på 8 h 15 min.
Om du letar efter en direktresa från Berlin till Köpenhamn kan du köpa dina bussbiljetter från FlixBus för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Berlin till Köpenhamn. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Berlin till Köpenhamn klockan 06: 00   eller sista buss från Berlin till Köpenhamn som går klockan 22: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Berlin till Köpenhamn med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Om du planerar att resa med buss från Berlin till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Köpenhamn med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Hamburg eller Amsterdam. Om du också vill upptäcka Stockholm, Hamburg eller Amsterdam från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Berlin till Köpenhamn utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk