Bussar Stockholm Köpenhamn

De billigaste bussarna från Stockholm till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

897 kr

Genomsnittligt pris

1126 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

19:15Stockholm, Terminalslingan11tim.40 06:55Köpenhamn
1 byte
897 kr1Enkelresa
23:50Stockholm, Terminalslingan11tim.25 11:15Köpenhamn
1 byte
919 kr1Enkelresa
08:10Stockholm, Terminalslingan12tim.05 20:15Köpenhamn
1 byte
942 kr1Enkelresa
23:50Stockholms Cityterminalen10tim.39 10:29København H
1 byte
1139 kr1Enkelresa
19:15Stockholm11tim.20 06:35Köpenhamn
1 byte
1213 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
08:10Stockholm11tim.45 19:55Köpenhamn
1 byte
08:10Stockholm, Terminalslingan12tim.05 20:15Köpenhamn
1 byte
14:15Stockholm16tim.20 06:35Köpenhamn
1 byte
19:15Stockholm, Terminalslingan11tim.40 06:55Köpenhamn
1 byte
19:15Stockholm11tim.20 06:35Köpenhamn
1 byte
23:50Stockholm11tim.05 10:55Köpenhamn
1 byte
23:50Stockholms Cityterminalen10tim.39 10:29København H
1 byte
23:50Stockholm, Terminalslingan11tim.25 11:15Köpenhamn
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.
fre
09 dec.
lör
10 dec.
sön
11 dec.
mån
12 dec.
tis
13 dec.
ons
14 dec.
tors
15 dec.
fre
16 dec.
lör
17 dec.
sön
18 dec.
mån
19 dec.
tis
20 dec.
ons
21 dec.
tors
22 dec.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

10 tim. 39 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 2 m

Bussar per dag

8

Distans

522 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Köpenhamn utan att göra minst ett byte.

23:50Stockholms Cityterminalen10tim.39 10:29København H
1 byte
1139 kr1Enkelresa
23:50Stockholm11tim.05 10:55Köpenhamn
1 byte
1285 kr1Enkelresa
19:15Stockholm11tim.20 06:35Köpenhamn
1 byte
1213 kr1Enkelresa
23:50Stockholm, Terminalslingan11tim.25 11:15Köpenhamn
1 byte
919 kr1Enkelresa
19:15Stockholm, Terminalslingan11tim.40 06:55Köpenhamn
1 byte
897 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Köpenhamn?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Köpenhamn

distanceAvstånd522 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss833 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, SL, MTR Express, SJ, Infobus, Flixbus, Vy Bus4You eller comati

Bussresor från Stockholm till Köpenhamn är 522 km lång och tar i genomsnitt 9 h 45 min med våra partners som Vy Bus4You, SL, MTR Express, SJ, Infobus, Flixbus, Vy Bus4You eller comati. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 509 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 833 kr.

Bussbolag: SJ, Nettbuss Express eller FlixBus från Stockholm till Köpenhamn

Du kan resa med buss mellan Stockholm och Köpenhamn med SJ, Nettbuss Express eller FlixBus för så lite som 509 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

FlixBus
SJ
Nettbuss Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Funderar du på att resa med buss mellan Stockholm och Köpenhamn? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta resa med SJ. Kolla med Omio för att se aktuella SJ busstidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Stockholm till Köpenhamn buss och boka SJ biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en buss mellan Stockholm och Köpenhamn kan du förvänta dig att resa enkel resa med SJ. Om du söker bussar från Stockholm till Köpenhamn i Omios app, kan du kolla om SJ biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med SJ gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Köpenhamn från Stockholm. Boka den/det perfekta Stockholm till Köpenhamn buss nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Stockholm till Köpenhamn kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Nettbuss Express biljetter mellan Stockholm och Köpenhamn finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta resa med Nettbuss Express mellan Stockholm och Köpenhamn, allt på en och samma plats. Om du söker specifikt på billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Nettbuss Express busstidtabeller och bussbiljetter som är tillgängliga hos Omio för färdväg, färdvägen. Du kan också se relevant reseinformation för Nettbuss Express buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Stockholm till Köpenhamn och hitta de billigaste biljettpriserna som erbjuds. Välj därefter den bästa Nettbuss Express Stockholm till Köpenhamn bussbiljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Nettbuss Express buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer sedan att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Köpenhamn med Nettbuss Express!

Restips: Bussar från Stockholm till Köpenhamn

Restips: Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Köpenhamn.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Köpenhamn kan kosta så lite som 509 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Stockholm till Köpenhamn.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Stockholm till Köpenhamn kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 833 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Stockholm till Köpenhamn? Avståndet mellan Stockholm och Köpenhamn med buss är runt 522 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Stockholm till Köpenhamn får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Stockholm till Köpenhamn är 9 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Stockholm till Köpenhamn.
För att hitta bästa buss från Stockholm till Köpenhamn kan du använda dig av dessa bussbolag: Vy Bus4You, SL, MTR Express, SJ, Infobus, Flixbus, Vy Bus4You eller comati. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Köpenhamn och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill göra en direktresa med buss från Stockholm till Köpenhamn, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Köpenhamn kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Köpenhamn.
I genomsnitt går det finns 2 bussar om dagen från Stockholm till Köpenhamn. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Stockholm till Köpenhamn går klockan 16: 00. Den/Det sista buss som avgår från Stockholm till Köpenhamn går klockan 16: 00. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Stockholm till Köpenhamn med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Stockholm till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Köpenhamn med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Hamburg eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Stockholm till Köpenhamn utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk