JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
179 krSJ
134 krVy Bus4You
mån
6 dec.
106 krSJ
134 krVy Bus4You
tis
7 dec.
102 krSJ
214 krVy Bus4You
ons
8 dec.
101 krSJ
134 krVy Bus4You
tors
9 dec.
102 krSJ
154 krFlixbus
fre
10 dec.
157 krSnälltåget
156 krVy Bus4You
lör
11 dec.
157 krSnälltåget
156 krFlixbus
sön
12 dec.
210 krSJ
132 krFlixbus
mån
13 dec.
102 krSJ
154 krFlixbus
tis
14 dec.
Hitta priser
220 krVy Bus4You
ons
15 dec.
102 krSJ
157 krVy Bus4You
tors
16 dec.
102 krSJ
158 krVy Bus4You
fre
17 dec.
158 krSnälltåget
168 krVy Bus4You
lör
18 dec.
157 krSnälltåget
201 krVy Bus4You
sön
19 dec.
157 krSnälltåget
156 krVy Bus4You
mån
20 dec.
102 krSJ
203 krVy Bus4You
tis
21 dec.
125 krSJ
181 krFlixbus
ons
22 dec.
102 krSJ
203 krVy Bus4You
tors
23 dec.
124 krSJ
180 krVy Bus4You
fre
24 dec.
88 krSJ
158 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Stockholm till Linköping

distanceAvstånd173 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss161 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus

Bussar från Stockholm till Linköping är färdväg 173 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 134 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 161 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal.

Bussbolag

Buss från Stockholm till Linköping med

Hitta de bästa bussar från Stockholm till Linköping med Omios resepartner från 134 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa färdväg.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Stockholm till Linköping kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Nettbuss Express buss mellan Stockholm och Linköping online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Nettbuss Express buss mellan Stockholm och Linköping kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Nettbuss Express buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Stockholm till Linköping samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Stockholm och Linköping, kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Nettbuss Express Stockholm till Linköping buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Buss från Stockholm till Linköping

För dig som ska åka mellan Stockholm och Linköping finns många bra resealternativ att tillgå. Linköping är Sveriges femte största stad och satsningen på universitetet har gjort staden till en ung och levande plats. När du ska resa från Stockholm till Linköping finns det flera olika alternativ att välja mellan. Här har vi samlat de olika alternativen tillsammans med smarta tips och råd för hur du kan hitta billiga biljetter till resan.

Res med buss från Stockholm till Linköping

Att ta bussen när du ska resa från Stockholm till Linköping är ett praktiskt och ofta billigt alternativ. Flera bussbolag trafikerar sträckan, flest turer kör Nettbuss och Flixbus, som alla har flera avgångar om dagen. De flesta avgångarna är direktbussar mellan städerna och restiden är cirka två och en halv timmar. Bussarna avgår från Stockholms cityterminal och ankommer till Linköpings fjärrbussterminal, mitt i Linköpings stadskärna. Att resa från Stockholm till Linköping med buss är oftast det allra billigaste alternativet, ofta går det att hitta biljetter från 50 kronor.

Res med tåg från Stockholm till Linköping

Det går förstås också att åka tåg mellan städerna. SJ trafikerar sträckan och tågen avgår för det mesta så ofta som en gång i timmen. Om du väljer ett av SJ:s snabbtåg tar det cirka en och en halv timme att resa från Stockholm till Linköping. Väljer du ett vanligt regionaltåg tar resan istället två timmar. Priset för tågbiljetter varierar och hur mycket en biljett kostar kan ofta bero på när du bokar den.

Hur hittar jag billiga biljetter när jag ska resa från Stockholm till Linköping?

Att hitta biljetter till bra pris är lite av en konst. Vi har samlat några tips som förhoppningsvis gör att du får mer pengar kvar till annat.

Var ute i god tid. Ofta går det att hitta billiga biljetter om du bokar långt i förväg. Var flexibel. Om du har möjlighet att åka antingen tidig morgon eller sen kväll är biljetterna oftast billigare.

Resetips

Bussar från Stockholm till Linköping
Ta bussen till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Linköping.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Stockholm till Linköping vara?
Buss biljetter från Stockholm till Linköping kan vara så billiga som 134 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket kostar buss från Stockholm till Linköping i genomsnitt?
Buss biljetter till Linköping från Stockholm kostar 161 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Linköping och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Stockholm till Linköping med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Linköping till Stockholm är runt 173 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Stockholm till Linköping är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar buss från Stockholm till Linköping?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Linköping. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Linköping med buss ligga på 2 h 40 min.
Jag ska resa till Linköping från Stockholm. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm Centralstation. I Linköping är den mest populära busstation bland resenärer Linköping, Fjärrbussterminal.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Stockholm och i Linköping?

Stockholm Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 502 m från cityområdet. Den busstation i Linköping som är mest populär bland resenärer är Linköping, Fjärrbussterminal som ligger 970 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Linköping?
För att hitta bästa buss från Stockholm till Linköping kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Linköping och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om jag vill resa från Stockholm till Linköping, kan jag hitta en direkt resa med buss?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Stockholm till Linköping, kan du kolla upp Flixbus eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Linköping kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Linköping.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Stockholm till Linköping?
Om du planerar att resa med buss från Stockholm till Linköping kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Linköping besöker ofta även Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Linköping och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Linköping reser vidare från Linköping. Många väljer att fortsätta resan till från Linköping till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Stockholm till Linköping?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Stockholm till Linköping utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Linköping
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69