Bussresor från Stockholm till Linköping

De billigaste bussarna från Stockholm till Linköping

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

123 kr

Genomsnittligt pris

152 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
12:452tim.35
Stockholm, Cityterminalen
15:20Linköping, Fjärrbussterminal
123 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
09:552tim.40
Stockholm, Cityterminalen
12:35Linköping, Fjärrbussterminal
160 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
10:552tim.40
Stockholm, Cityterminalen
13:35Linköping, Fjärrbussterminal
160 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
19:003tim.05
Stockholm, Cityterminalen
22:05Linköping, Fjärrbussterminal
160 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Billigast
15:002tim.35
Stockholm, Cityterminalen
17:35Linköping, Fjärrbussterminal
160 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Stockholm till Linköping

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
09:252tim.40
Stockholm, Terminalslingan
12:05Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
10:252tim.40
Stockholm, Terminalslingan
13:05Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
11:302tim.40
Stockholm, Terminalslingan
14:10Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
13:402tim.40
Stockholm, Terminalslingan
16:20Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
15:102tim.40
Stockholm, Terminalslingan
17:50Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
17:252tim.45
Stockholm, Terminalslingan
20:10Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
19:252tim.40
Stockholm, Terminalslingan
22:05Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
20:252tim.40
Stockholm, Terminalslingan
23:05Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten
23:102tim.40
Stockholm, Terminalslingan
01:50Linköping, Fjärrbussterminal
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Stockholm till Linköping

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

2 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

2 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

174 km

Av 1 bussar som avgår från Stockholm till Linköping dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
15:102tim.40
Stockholm, Terminalslingan
17:50Linköping, Fjärrbussterminal
190 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Linköping

distanceAvstånd173 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss140 kr
frequencyAntal Buss11 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 11 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Stockholm till Linköping är 173 km lång och tar i genomsnitt 2 h 35 min med våra partners som Vy Bus4You, Infobus eller Flixbus. Normalt går det det finns 11 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 140 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 123 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Linköping

För så lite som 123 kr kan du resa med buss mellan Stockholm och Linköping med FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Stockholm till Linköping buss information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 49 min
  • Billigaste pris: 123 kr
  • FlixBus Antal: 5 per dag

Buss från Stockholm till Linköping

För dig som ska åka mellan Stockholm och Linköping finns många bra resealternativ att tillgå. Linköping är Sveriges femte största stad och satsningen på universitetet har gjort staden till en ung och levande plats. När du ska resa från Stockholm till Linköping finns det flera olika alternativ att välja mellan. Här har vi samlat de olika alternativen tillsammans med smarta tips och råd för hur du kan hitta billiga biljetter till resan.

Res med buss från Stockholm till Linköping

Att ta bussen när du ska resa från Stockholm till Linköping är ett praktiskt och ofta billigt alternativ. Flera bussbolag trafikerar sträckan, flest turer kör Nettbuss och Flixbus, som alla har flera avgångar om dagen. De flesta avgångarna är direktbussar mellan städerna och restiden är cirka två och en halv timmar. Bussarna avgår från Stockholms cityterminal och ankommer till Linköpings fjärrbussterminal, mitt i Linköpings stadskärna. Att resa från Stockholm till Linköping med buss är oftast det allra billigaste alternativet, ofta går det att hitta biljetter från 50 kronor.

Res med tåg från Stockholm till Linköping

Det går förstås också att åka tåg mellan städerna. SJ trafikerar sträckan och tågen avgår för det mesta så ofta som en gång i timmen. Om du väljer ett av SJ:s snabbtåg tar det cirka en och en halv timme att resa från Stockholm till Linköping. Väljer du ett vanligt regionaltåg tar resan istället två timmar. Priset för tågbiljetter varierar och hur mycket en biljett kostar kan ofta bero på när du bokar den.

Hur hittar jag billiga biljetter när jag ska resa från Stockholm till Linköping?

Att hitta biljetter till bra pris är lite av en konst. Vi har samlat några tips som förhoppningsvis gör att du får mer pengar kvar till annat.

Var ute i god tid. Ofta går det att hitta billiga biljetter om du bokar långt i förväg. Var flexibel. Om du har möjlighet att åka antingen tidig morgon eller sen kväll är biljetterna oftast billigare.

Restips: Bussar från Stockholm till Linköping

Restips: Ta bussen till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Linköping.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Linköping kan vara så billiga som 123 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 140 kr för att ta buss från Stockholm till Linköping. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Linköping från Stockholm.
När du reser med buss från Stockholm till Linköping kommer sträckan att ligga på cirka 173 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Stockholm till Linköping i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Stockholm till Linköping kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 35 min.

När man reser med buss från Stockholm till Linköping är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Stockholm på Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och de flesta anländer till Linköping på Linköping, Fjärrbussterminal.

Du kan åka buss från Stockholm på Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) som ligger 1.4 km från centrum. När du kommer fram till Linköping kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Linköping, Fjärrbussterminal, som ligger 2 km från centrum.

Letar du efter en direktresa med buss från Stockholm till Linköping? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Stockholm till Linköping med FlixBus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några resor med buss från Stockholm till Linköping kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Linköping så snabbt som möjligt.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Stockholm till Linköping är 11 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Stockholm till Linköping går klockan 06: 00. Den/Det sista buss som avgår från Stockholm till Linköping går klockan 22: 59. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Stockholm till Linköping med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Linköping med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Din bussresa från Stockholm till Linköping måste inte ta slut i Linköping. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Linköping är Göteborg, Köpenhamn eller Stockholm-Arlanda. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Göteborg, Köpenhamn eller Stockholm-Arlanda kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Stockholm till Linköping utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar LinköpingBussresor från Stockholm till Linköping

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk