Bussar Stockholm Prag

De billigaste bussarna från Stockholm till Prag

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1813 kr

Genomsnittligt pris

2032 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
14:50Stockholm, Cityterminalen31tim.35 22:25Praha, ÚAN Florenc
1 byte
1813 kr1Enkelresa
Näst Billigast
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.10 13:40Praha, ÚAN Florenc
1 byte
2142 kr1Enkelresa
Näst Billigast
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.30 14:00Praha, Hlavní Nádraží
1 byte
2142 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Prag

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.10 13:40Praha, ÚAN Florenc
1 byte
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.30 14:00Praha, Hlavní Nádraží
1 byte
14:50Stockholm, Cityterminalen31tim.35 22:25Praha, ÚAN Florenc
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Prag

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

1d 10 m

Genomsnittligt pris

1d 2 tim. 45 m

Bussar per dag

3

Distans

1054 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Prag utan att göra minst ett byte.

Snabbast
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.10 13:40Praha, ÚAN Florenc
1 byte
2142 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
13:30Stockholm, Cityterminalen24tim.30 14:00Praha, Hlavní Nádraží
1 byte
2142 kr1Enkelresa
14:50Stockholm, Cityterminalen31tim.35 22:25Praha, ÚAN Florenc
1 byte
1813 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Prag?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Prag

distanceAvstånd1053 km
durationGenomsnittlig restid med buss24 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 428 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus, Infobus, Comati PSG, comati eller Eurolines Germany

Bussar från Stockholm till Prag är färdväg 1053 km lång och tar i genomsnitt 24 h 30 min med våra partner som Flixbus, Infobus, Comati PSG, comati eller Eurolines Germany. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 428 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 989 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Praha, Hlavní Nádraží.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Prag

För så lite som 989 kr kan du resa med buss mellan Stockholm och Prag med FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna rutt.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till Prag

Ta bussen till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Prag.
FAQs
Buss biljetter från Stockholm till Prag kan vara så billiga som 989 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Buss biljetter från Stockholm till Prag brukar ha ett genomsnittspris på 1 428 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Stockholm till Prag kommer sträckan att ligga på cirka 1053 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Stockholm till Prag i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Prag med buss är 24 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Prag.

Innan du planerar din resa från Stockholm till Prag kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Stockholm åker från Stockholm Centralstation och anländer till Praha, Hlavní Nádraží i Prag.

Du kan åka buss från Stockholm på Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från cityområdet. När du kommer fram till Prag kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Praha, Hlavní Nádraží, som ligger 2.9 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Stockholm till Prag med buss. När du ska åka till Prag från Stockholm kan du resa med Flixbus, Infobus, Comati PSG, comati eller Eurolines Germany. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Stockholm till Prag eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Första Stockholm to Prag buss avgår klockan 11: 30   och sista buss från Stockholm till Prag går klockan 19: 00. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Stockholm till Prag hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Prag med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Prag med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Wien eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Prag och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Att resa från Stockholm till Prag utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Prag.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Prag

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk