JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
335 krFlixbus
tis
30 nov.
234 krSJ
269 krVy Bus4You
ons
1 dec.
364 krSJ
259 krVy Bus4You
tors
2 dec.
304 krSJ
210 krVy Bus4You
fre
3 dec.
269 krSJ
211 krVy Bus4You
lör
4 dec.
458 krSJ
223 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Göteborg och Linköping

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss251 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss

Bussar från Göteborg till Linköping är rutt 228 km lång och tar i genomsnitt 3 h 50 min med våra partner som Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 210 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 251 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal.

Resetips

Bussar från Göteborg till Linköping
Ta bussen till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Linköping.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Göteborg till Linköping?
Buss biljetter från Göteborg till Linköping kan kosta så lite som 210 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Göteborg till Linköping.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Göteborg till Linköping?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Göteborg till Linköping kan du vänta dig ett pris på 251 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Linköping och Göteborg om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Göteborg till Linköping med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Linköping är ungefär 228 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Linköping med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Linköping. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Linköping med buss ligga på 3 h 50 min.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Göteborg till Linköping?

Innan du planerar din resa från Göteborg till Linköping kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Göteborg åker från Göteborg, Centralstation och anländer till Linköping, Fjärrbussterminal i Linköping.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Göteborg och i Linköping?

Göteborg, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Göteborg och den ligger 461 m från cityområdet. Den busstation i Linköping som är mest populär bland resenärer är Linköping, Fjärrbussterminal som ligger 970 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Göteborg och Linköping?
När du ska boka en resa med buss från Göteborg till Linköping kan du lita på att Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Linköping snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Göteborg till Linköping och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Finns det några billiga direkta buss resor till Linköping från Göteborg?
Letar du efter en direkt resa med buss från Göteborg till Linköping? I så fall kan du köpa buss biljetter från Göteborg till Linköping med Flixbus eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några resor med buss från Göteborg till Linköping kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Linköping snabbast.
Hur köper jag buss biljetter från Göteborg till Linköping?
Om du planerar att resa med buss från Göteborg till Linköping kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Linköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Stockholm-Arlanda. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Linköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Linköping reser vidare från Linköping. Många väljer att fortsätta resan till från Linköping till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Stockholm-Arlanda. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Göteborg till Linköping med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Linköping. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Linköping så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Linköping
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13