Buss från Linköping till Göteborg

De billigaste bussarna från Linköping till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

191 kr

Genomsnittligt pris

225 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
15:503tim.50
Linköping
19:40Göteborg
191 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
11:453tim.50
Linköping
15:35Göteborg
197 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
11:503tim.45
Linköping
15:35Göteborg
234 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
10:503tim.45
Linköping
14:35Göteborg
234 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
05:453tim.50
Linköping
09:35Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Linköping till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
Flixbus
04:453tim.50
Linköping
08:35Göteborg
0 byten
Flixbus
05:453tim.50
Linköping
09:35Göteborg
0 byten
FlixBus
10:503tim.45
Linköping
14:35Göteborg
0 byten
FlixBus
11:453tim.50
Linköping
15:35Göteborg
0 byten
Flixbus
11:503tim.45
Linköping
15:35Göteborg
0 byten
FlixBus
13:453tim.50
Linköping
17:35Göteborg
0 byten
Flixbus
15:503tim.50
Linköping
19:40Göteborg
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Linköping till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

3 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 48 m

Bussar per dag

5

Distans

229 km

Av 5 bussar som avgår från Linköping till Göteborg dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
11:503tim.45
Linköping
15:35Göteborg
234 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
10:503tim.45
Linköping
14:35Göteborg
234 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
05:453tim.50
Linköping
09:35Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
04:453tim.50
Linköping
08:35Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
15:503tim.50
Linköping
19:40Göteborg
191 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Linköping till Göteborg

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss198 kr
frequencyAntal Buss10 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 9 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Flixbus eller Infobus

Bussresor från Linköping till Göteborg är 228 km lång och tar i genomsnitt 3 h 50 min med våra partners som Vy Bus4You, Flixbus eller Infobus. Normalt går det det finns 10 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 198 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 172 kr. Resande åker oftast från Linköping, Fjärrbussterminal och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Linköping till Göteborg

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Linköping till Göteborg från 172 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Linköping till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 3 h 52 min
  • Billigaste pris: 172 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Buss från Linköping till Göteborg

Att resa med buss mellan Linköping och Göteborg är väldigt smidigt eftersom det går direktbussar under alla veckodagar. Det finns flera avgångar om dagen som avgår regelbundet oavsett om det är vardag eller helg, vilket gör det enkelt att hitta en avgångstid som passar ens resplaner. Den första bussen avgår runt tre på morgonen och den sista bussen brukar avgå omkring klockan sju på vardagar. Restiden är cirka 4 timmar.

Vilka bussbolag kör från Linköping till Göteborg?

För närvarande finns det två olika bussbolag som kör mellan städerna. Flixbus och Nettbuss har flera avgångar om dagen och kör alla dagar i veckan. Båda bussbolagen kör sträckan under hela året och avgår från Linköping Fjärrbussterminal. Flixbus har fler avgångar i veckan än vad Nettbuss har, och vissa veckodagar är det enbart Flixbus som trafikerar sträckan.

Hur lång tid tar det med buss från Linköping till Göteborg?

Alla bussar som körs av Flixbus och Nettbuss är direktbussar och gör alltså inga stopp längs vägen. Resan tar drygt mellan 3,5 och 4 timmar, beroende på vilken tid på dagen man väljer att åka. Det totala avståndet mellan de båda städerna är 274 kilometer.

Hur många bussar går det från Linköping till Göteborg?

På vardagar går det mellan 6 och 19 bussar från Linköping till Göteborg, beroende på vilken veckodag man väljer att åka. Måndag till fredag går det cirka en buss i timmen och ibland flera per timme. På lördagar går det mellan 6 och 11 olika bussar, och på söndagar kan man välja bland 7 till 20 olika avgångar.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Linköping till Göteborg?

Avgångshållplats: Linköping Fjärrbussterminal. Fjärrbussterminalen ligger i närheten av centrum på Järnvägsgatan, cirka 300 m nordväst från Linköping järnvägsstation. Det tar cirka 6 minuter att gå från järnvägsstationen till fjärrbussterminalen. På bussterminalen finns det WiFi, men inga restauranger eller kaféer. Det finns en avgiftsbelagd parkering utanför terminalen och flera lokalbussar passerar i närheten.

Ankomsthållplats: Göteborg Nils Ericson Terminalen. Nils Ericson Terminalen är en del av Göteborgs resecentrum och ligger i anslutning till Göteborg Centralstation. Terminalen ligger inne i centrum och cirka 4 minuter från köpcentrumet Nordstan. Inuti terminalen finns det många restauranger, kaféer, butiker, bankomater och WiFi. Det finns också en avgiftsbelagd parkering. Den närmaste spårvagnshållplatsen är Nordstan på Nils Ericsonsgatan.

Restips: Bussar från Linköping till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Linköping till Göteborg kan vara så billiga som 172 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 198 kr för att ta buss från Linköping till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Göteborg från Linköping.
När du reser med buss från Linköping till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 228 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Linköping till Göteborg i förväg genom Omio.
En bussresa från Linköping till Göteborg har en genomsnittlig restid på 3 h 50 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Linköping till Göteborg så snabbt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Linköping till Göteborg kan det vara bra att veta att Linköping, Fjärrbussterminal är mest populär bland resenärer som åker från Linköping medan Gothenburg, Operan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Göteborg.

När du planerar din resa till Göteborg från Linköping kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från centrum. Den mest använda busstation i Linköping är Linköping, Fjärrbussterminal som ligger 2 km från centrum. I Göteborg är den mest populära busstation Gothenburg, Operan som ligger 702 m från centrum.

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Linköping till Göteborg, kolla in direkt buss från Linköping till Göteborg med FlixBus eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Linköping till Göteborg som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Linköping till Göteborg är 10 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Linköping klockan 04: 45. Den/det sista buss lämnar Linköping klockan 22: 10. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Linköping till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Om du planerar att resa med buss från Linköping till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Linköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Linköping till Göteborg och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar GöteborgBuss från Linköping till Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk