Bussar Amsterdam Göteborg

De billigaste bussarna från Amsterdam till Göteborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1554 kr

Genomsnittligt pris

1702 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:15Amsterdam21tim.50 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1554 kr1Enkelresa
Näst Billigast
10:10Amsterdam19tim.10 05:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1776 kr1Enkelresa
Näst Billigast
01:45Amsterdam19tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1776 kr1Enkelresa

Busstidtabell Amsterdam till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
01:45Amsterdam19tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
10:10Amsterdam19tim.10 05:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
23:15Amsterdam21tim.50 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Amsterdam till Göteborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

19 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

20 tim. 6 m

Bussar per dag

3

Distans

744 km

Det är svårt att ta sig från Amsterdam till Göteborg utan att göra minst ett byte.

Snabbast
10:10Amsterdam19tim.10 05:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1776 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
01:45Amsterdam19tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1776 kr1Enkelresa
23:15Amsterdam21tim.50 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1554 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Amsterdam till Göteborg

distanceAvstånd744 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 214 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Amsterdam till Göteborg är färdväg 744 km lång och tar i genomsnitt 18 h 50 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 910 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 214 kr. Resande avreser oftast från Amsterdam Centraal och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Amsterdam till Göteborg

Du kan resa med buss mellan Amsterdam och Göteborg med FlixBus för så lite som 910 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Amsterdam till Göteborg

Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Göteborg.
FAQs
Buss biljetter från Amsterdam till Göteborg kan vara så billiga som 910 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Buss biljetter från Amsterdam till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 1 214 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en buss biljett från Amsterdam till Göteborg? Avståndet mellan Amsterdam och Göteborg med buss är runt 744 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Amsterdam till Göteborg kan du få.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Amsterdam och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Amsterdam till Göteborg med buss ligga på 18 h 50 min.

När man reser med buss från Amsterdam till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Amsterdam på Amsterdam Centraal och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Du kan åka buss från Amsterdam på Amsterdam Centraal som ligger 1.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 1.3 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Amsterdam till Göteborg kan du lita på att Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Amsterdam till Göteborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Amsterdam till Göteborg går klockan 06: 00. Den/Det sista buss som avgår från Amsterdam till Göteborg går klockan 23: 45. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Amsterdam till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Amsterdam till Göteborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Göteborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Amsterdam till Göteborg och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Amsterdam
Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk