Bussar Göteborg Amsterdam

De billigaste bussarna från Göteborg till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2073 kr

Genomsnittligt pris

2073 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:2519tim.00
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
03:25Amsterdam
2073 kr1Enkelresa
1 byte
Billigast
01:1518tim.20
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
19:35Amsterdam
2073 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Göteborg till Amsterdam

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
01:1518tim.20
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
19:35Amsterdam
1 byte
08:2519tim.00
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
03:25Amsterdam
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Göteborg till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

18 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

18 tim. 40 m

Bussar per dag

2

Distans

744 km

Det är svårt att ta sig från Göteborg till Amsterdam utan att göra minst ett byte.

Snabbast
01:1518tim.20
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
19:35Amsterdam
2073 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Snabbast
08:2519tim.00
Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
03:25Amsterdam
2073 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Amsterdam?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Göteborg till Amsterdam

distanceAvstånd744 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 240 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Göteborg till Amsterdam är 744 km lång och tar i genomsnitt 17 h 35 min med våra partners som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 1 240 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 799 kr. Resande åker oftast från Gothenburg, Operan och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Bussbolag: FlixBus från Göteborg till Amsterdam

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Göteborg och Amsterdam från 799 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Göteborg till Amsterdam buss information:

  • Genomsnittlig restid: 17 h 40 min
  • Billigaste pris: 799 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Göteborg till Amsterdam

Restips: Ta bussen till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Amsterdam.
FAQs
Bussbiljetter från Göteborg till Amsterdam kan vara så billiga som 799 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Att resa med buss från Göteborg till Amsterdam kostar i genomsnitt 1 240 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Göteborg till Amsterdam med buss är avståndet mellan Göteborg och Amsterdam ungefär 744 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
Restiden med buss från Göteborg till Amsterdam kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 17 h 35 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Göteborg till Amsterdam kan det vara bra att veta att Gothenburg, Operan är mest populär bland resenärer som åker från Göteborg medan Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Amsterdam.

Du kan åka buss från Göteborg på Gothenburg, Operan som ligger 702 m från centrum. När du kommer fram till Amsterdam kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), som ligger 4 km från centrum.

I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Göteborg till Amsterdam. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Göteborg till Amsterdam klockan 06: 25   eller sista buss från Göteborg till Amsterdam som går klockan 14: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Göteborg till Amsterdam med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdvägen.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Amsterdam om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Amsterdam med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, London eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Paris, London eller Bryssel från Amsterdam kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Göteborg till Amsterdam utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk