JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
186 krNs_ic
88 krFlixbus
sön
23 jan.
186 krNs
88 krFlixbus
mån
24 jan.
186 krNs
55 krFlixbus
tis
25 jan.
186 krNs_ic
55 krFlixbus
ons
26 jan.
186 krNs_ic
44 krFlixbus
tors
27 jan.
186 krNs_ic
66 krFlixbus
fre
28 jan.
186 krNs_ic
66 krFlixbus
lör
29 jan.
186 krNs
88 krFlixbus
sön
30 jan.
186 krNs_ic
66 krFlixbus
mån
31 jan.
186 krNs
66 krFlixbus
tis
1 feb.
186 krNs
44 krFlixbus
ons
2 feb.
186 krNs_ic
55 krFlixbus
tors
3 feb.
Hitta priser
44 krBlaBlaCar Bus
fre
4 feb.
186 krNs_ic
44 krBlaBlaCar Bus
lör
5 feb.
186 krNs
44 krBlaBlaCar Bus
sön
6 feb.
186 krNs
66 krFlixbus
mån
7 feb.
186 krNs_ic
44 krBlaBlaCar Bus
tis
8 feb.
186 krNs
55 krFlixbus
ons
9 feb.
186 krNs
44 krFlixbus
tors
10 feb.
186 krNs
44 krBlaBlaCar Bus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rotterdam och Amsterdam

distanceAvstånd57 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss69 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Eurolines France

Bussar från Rotterdam till Amsterdam är resa 57 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Flixbus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 69 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 44 kr. Resande avreser oftast från Rotterdam Centraal och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Resetips: Bussar från Rotterdam till Amsterdam

Ta bussen till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rotterdam to Amsterdam.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Rotterdam till Amsterdam med buss?

Buss biljetter från Rotterdam till Amsterdam kan vara så billiga som 44 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Rotterdam till Amsterdam?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 69 kr för att ta buss från Rotterdam till Amsterdam. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Amsterdam från Rotterdam.

Hur långt avstånd är det mellan Amsterdam och Rotterdam med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Rotterdam till Amsterdam? Avståndet mellan Rotterdam och Amsterdam med buss är runt 57 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Rotterdam till Amsterdam kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Rotterdam till Amsterdam med buss?

En buss resa från Rotterdam till Amsterdam har en genomsnittlig restid på 1 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Rotterdam till Amsterdam så snabbt som möjligt.

Jag ska resa till Amsterdam från Rotterdam. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Rotterdam är Rotterdam Centraal. I Amsterdam är den mest populära busstation bland resenärer Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Rotterdam och i Amsterdam?

När du åker från Rotterdam kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Rotterdam Centraal som ligger 659 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Amsterdam kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Amsterdam är Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) som ligger 4 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Rotterdam och Amsterdam?

För att hitta bästa buss från Rotterdam till Amsterdam kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus eller Eurolines France. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Rotterdam till Amsterdam och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Rotterdam till Amsterdam?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Rotterdam till Amsterdam om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många resenärer som anländer till Amsterdam med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, London eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Paris, London eller Bryssel från Amsterdam kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss till Amsterdam besöker ofta även Paris, London eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Amsterdam och de andra populära destinationerna.

Hur kan jag från Rotterdam till Amsterdam om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Amsterdam från Rotterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rotterdam till Amsterdam och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rotterdam
Amsterdam
Rotterdam
Bekvämligheter