Bussar London Amsterdam

De billigaste bussarna från London till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

1107 kr

Genomsnittligt pris

1107 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
19:3011tim.00
London
07:30Amsterdam
1107 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell London till Amsterdam

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
19:3011tim.00
London
07:30Amsterdam
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från London till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

11 tim.

Genomsnittligt pris

11 tim.

Bussar per dag

1

Distans

357 km

Av 1 bussar som avgår från London till Amsterdam dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
19:3011tim.00
London
07:30Amsterdam
1107 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Amsterdam?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från London till Amsterdam

distanceAvstånd356 km
durationGenomsnittlig restid med buss10 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss738 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Ouibus, Flixbus, Megabus eller Infobus

Bussresor från London till Amsterdam är 356 km lång och tar i genomsnitt 10 h 55 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Ouibus, Flixbus, Megabus eller Infobus. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 738 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 369 kr.

Bussbolag: FlixBus eller BlaBlaCar Bus från London till Amsterdam

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan London och Amsterdam med Omios resepartners FlixBus eller BlaBlaCar Bus från 369 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus London till Amsterdam buss information:

  • Genomsnittlig restid: 12 h 15 min
  • Billigaste pris: 369 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

BlaBlaCar Bus London till Amsterdam buss information:

  • Genomsnittlig restid: 12 h 50 min
  • Billigaste pris: 615 kr
  • BlaBlaCar Bus Antal: 2 per dag

Restips: Bussar från London till Amsterdam

Restips: Ta bussen till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Amsterdam.
FAQs
Bussbiljetter från London till Amsterdam kan vara så billiga som 369 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från London till Amsterdam kostar i genomsnitt 738 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från London till Amsterdam med buss är avståndet mellan London och Amsterdam ungefär 356 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan London och Amsterdam. På ett ungefär kan resan från London till Amsterdam med buss ligga på 10 h 55 min.
Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från London till Amsterdam rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från FlixBus eller BlaBlaCar Bus för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Amsterdam.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från London till Amsterdam är 2 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från London klockan 07: 00. Den/det sista buss lämnar London klockan 23: 30. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från London till Amsterdam och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från London till Amsterdam med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Amsterdam med buss reser ofta även till ställen som Paris, Bryssel eller Berlin. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Amsterdam och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Det är inga problem att resa från London till Amsterdam utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från London till Amsterdam. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk