Bussar London Madrid

De billigaste bussarna från London till Madrid

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2078 kr

Genomsnittligt pris

2078 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:3029tim.20
London
14:50Madrid
2078 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell London till Madrid

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
08:3029tim.20
London
14:50Madrid
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från London till Madrid

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1d 5 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

1d 5 tim. 20 m

Bussar per dag

1

Distans

1264 km

Det är svårt att ta sig från London till Madrid utan att göra minst ett byte.

Snabbast
08:3029tim.20
London
14:50Madrid
2078 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från London till Madrid

distanceAvstånd1263 km
durationGenomsnittlig restid med buss28 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss2 043 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Flixbus, Alsa eller Eurolines Switzerland

Bussresor från London till Madrid är 1263 km lång och tar i genomsnitt 28 h 50 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Flixbus, Alsa eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 2 043 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 340 kr.

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa från London till Madrid

Res mellan London och Madrid från 1 340 kr med Omios buss partner BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär färdväg, färdvägen för dig.

Alsa
FlixBus
BlaBlaCar Bus

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus London till Madrid buss information:

  • Genomsnittlig restid: 30 h 25 min
  • Billigaste pris: 2 570 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

Restips: Bussar från London till Madrid

Restips: Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Madrid.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från London till Madrid är 1 340 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från London till Madrid. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Bussbiljetter från London till Madrid brukar ha ett genomsnittspris på 2 043 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från London till Madrid kommer sträckan att ligga på cirka 1263 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från London till Madrid i förväg genom Omio.
Restiden med buss från London till Madrid kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 28 h 50 min.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från London till Madrid. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första London till Madrid buss avgår klockan 06: 30   och sista buss från London till Madrid går klockan 22: 59. Kolla de senaste busstidtabeller från London till Madrid hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från London till Madrid med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Madrid besöker ofta även Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Madrid och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från London till Madrid utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk