Bussar Málaga Madrid

De billigaste bussarna från Málaga till Madrid

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

212 kr

Genomsnittligt pris

212 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
11:456tim.15
Málaga
18:00Madrid, Estación Sur
212 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
13:456tim.55
Málaga
20:40Madrid, Estación Sur
212 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
16:456tim.10
Málaga
22:55Madrid, Estación Sur
212 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
23:597tim.11
Málaga
07:10Madrid, Estación Sur
212 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
23:458tim.45
Málaga
08:30Madrid, Estación Sur
212 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Málaga till Madrid

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
09:206tim.10
Málaga
15:30Madrid, Estación Sur
0 byten
11:456tim.15
Málaga
18:00Madrid, Estación Sur
0 byten
13:456tim.55
Málaga
20:40Madrid, Estación Sur
0 byten
16:456tim.10
Málaga
22:55Madrid, Estación Sur
0 byten
23:458tim.45
Málaga
08:30Madrid, Estación Sur
0 byten
23:597tim.11
Málaga
07:10Madrid, Estación Sur
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Málaga till Madrid

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

5 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 34 m

Bussar per dag

5

Distans

416 km

Av 5 bussar som avgår från Málaga till Madrid dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

07:005tim.10
Málaga
12:10Madrid
394 kr1Enkelresa
0 byten
08:005tim.30
Málaga
13:30Madrid
344 kr1Enkelresa
0 byten
17:005tim.40
Málaga
22:40Madrid
307 kr1Enkelresa
0 byten
16:305tim.40
Málaga
22:10Madrid
369 kr1Enkelresa
0 byten
06:305tim.50
Málaga
12:20Madrid
394 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Málaga till Madrid

distanceAvstånd415 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss212 kr
frequencyAntal Buss5 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 5 direkt bussar per dag
carriersBussbolagGrupo Interbus, BlaBlaCar eller Flixbus

Bussresor från Málaga till Madrid är 415 km lång och tar i genomsnitt 6 h 10 min med våra partners som Grupo Interbus, BlaBlaCar eller Flixbus. Normalt går det det finns 5 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 212 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 212 kr. Resande åker oftast från Málaga, Puerto Málaga och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Bussbolag: FlixBus från Málaga till Madrid

Du kan resa med buss från Málaga till Madrid med FlixBus för så lite som 212 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Málaga till Madrid

Madrid ligger i centrala Spanien, 415 km norr om hamnstaden Málaga på solkusten. Färdvägen med buss är 516 km och sträckan trafikeras av bussbolaget Interbus. Att resa med buss från Málaga till Madrid tar normalt mellan sex och sju timmar. En vanlig dag finns det strax under 10 olika avgångar från den spanska huvudstaden att välja bland, med start runt klockan 09:00 på morgonen och utspridda under dagen fram till ca 22:30 på kvällen. I regel krävs inga byten längs vägen.

Vilka bussbolag kör från Málaga till Madrid?

Bussbolaget Interbus har som regel 8-9 bussar från Málaga till Madrid per dag. Bussarna går från tidigt på morgonen till sent på kvällen alla dagar i veckan. Bolaget trafikerar sträckan direkt utan byten. Som snabbast går resan på sex timmar.  Som längst tar den sju timmar. Bussarna avgår från Estación de Autobuses på Paseo de los Tilos i Málaga och ankommer till Estación Sur i centrala Madrid.

Hur lång tid tar det med buss från Málaga till Madrid?

Interbus direktbussar från Málaga till Madrid tar i normala fall mellan sex och sju timmar. Som snabbast går resan på exakt sex timmar. Som längst tar bussresan med Interbus 7 timmar och 25 minuter. Restiden är ibland beroende av vilken tid på dygnet resan sker, och bussar som går nattetid innebär vanligtvis något längre restid.

Hur många bussar går det från Málaga till Madrid?

Interbus har i vanliga fall åtta avgångar per dag från Málaga till Madrid. Bussarna går både på vardagar och på helger. På söndagar brukar det finnas nio avgångar. Alla bussar kör direkt till Madrid utan byten. Alla avresor sker från busstationen Estación de Autobuses i centrala Málaga.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Málaga till Madrid?

Avgångsbusshållplats: Estación de Autobuses. Busstationen är centralt belägen precis intill María Zambrano järnvägsstation. På busstationen finns såväl flerspråkiga biljettautomater som bemannad biljettkassa. På stationen finns även ett flertal caféer som håller öppet från kl. 07:00 på morgonen, toaletter samt automater med snacks och dryck. Stationen är handikappanpassad.

Ankomstplats: Estación Sur de Autobuses. Madrids södra busstation ligger på Calle de Méndez Álvaro precis intill tunnelbanestationen Méndez Álvaro. Det stora och moderna stationshuset, som är handikappanpassat, rymmer bland annat ett flertal caféer, snabbmatsrestauranger och småbutiker. Här finns även förvaringsboxar, eluttag, toaletter och andra faciliteter. Stationen ligger i direkt anslutning till tunnelbanan. Bussar och taxibilar finns precis utanför ingången.

Restips: Bussar från Málaga till Madrid

Restips: Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Málaga to Madrid.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Málaga till Madrid är 212 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Málaga till Madrid. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Málaga till Madrid kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 212 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser från Málaga till Madrid med buss är avståndet mellan Málaga och Madrid ungefär 415 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Málaga till Madrid med buss är 6 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Málaga till Madrid.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Málaga är Málaga, Puerto Málaga. I Madrid är den mest populära busstationer bland resenärer Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

När du åker från Málaga kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Málaga, Puerto Málaga som ligger 2.6 km från centrum. Om du planerar att stanna i Madrid kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Madrid är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum.

Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Málaga till Madrid rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Grupo Interbus eller BlaBlaCar för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Madrid.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Málaga till Madrid är 5 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Málaga till Madrid klockan 07: 20   eller sista buss från Málaga till Madrid som går klockan 22: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Málaga till Madrid med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdväg.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Málaga till Madrid med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Madrid besöker ofta även Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Madrid och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Málaga och Madrid. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Málaga till Madrid så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar MadridBussar Málaga Madrid

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk