Bussar Milan Madrid

De billigaste bussarna från Milan till Madrid

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

1208 kr

Genomsnittligt pris

1208 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
05:30Milan28tim.30 10:00Madrid, Estación Sur
0 byten
1208 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till Madrid

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
05:30Milan28tim.30 10:00Madrid, Estación Sur
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Milan till Madrid

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

1d 4 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

1d 4 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

1188 km

Av 1 bussar som avgår från Milan till Madrid dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
05:30Milan28tim.30 10:00Madrid, Estación Sur
0 byten
1208 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Madrid

distanceAvstånd1188 km
durationGenomsnittlig restid med buss24 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 357 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Alsa, BlaBlaCar Bus eller Flixbus

Bussresor från Milan till Madrid är 1188 km lång och tar i genomsnitt 24 h 15 min med våra partners som Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Alsa, BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 1 357 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 932 kr. Resande åker oftast från Milan, Stazione Centrale och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, Alsa eller FlixBus från Milan till Madrid

Du kan resa med buss mellan Milan och Madrid med BlaBlaCar Bus, Alsa eller FlixBus för så lite som 932 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Restips: Bussar från Milan till Madrid

Restips: Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Madrid.
FAQs
Bussbiljetter från Milan till Madrid kan kosta så lite som 932 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Milan till Madrid.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Milan till Madrid kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 1 357 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser med buss från Milan till Madrid kommer sträckan att ligga på cirka 1188 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Milan till Madrid i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Milan till Madrid kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 24 h 15 min.

Innan du planerar din resa från Milan till Madrid kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Milan åker från Milan, Stazione Centrale och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 i Madrid.

Du kan åka buss från Milan på Milan, Stazione Centrale som ligger 4.1 km från centrum. När du kommer fram till Madrid kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, som ligger 4.9 km från centrum.

Om du vill göra en direktresa med buss från Milan till Madrid, kan du kolla upp Alsa. Om det inte finns några direktresor från Milan till Madrid kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Madrid.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Milan till Madrid är 1 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Första Milan till Madrid buss avgår klockan 05: 30   och sista buss från Milan till Madrid går klockan 22: 30. Kolla de senaste busstidtabeller från Milan till Madrid hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Milan till Madrid med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Madrid med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Om du också vill upptäcka Barcelona, Valencia eller Sevilla från Madrid kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Att resa från Milan till Madrid utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Milan till Madrid.

Bussar från Milan till Madrid: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk