Bussar Milan Stockholm

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Stockholm

distanceAvstånd1652 km
changesDirekt bussNej

Bussar från Milan till Stockholm är rutt 1652 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: FlixBus från Milan till Stockholm

Res mellan Milan och Stockholm med FlixBus bussar med Omio. När du jämför tidtabeller och biljetter kan vi också visa dig andra alternativ med ett flertal förbindelser eller andra färdsätt om sådana finns.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Milan till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Stockholm.
FAQs
Funderar du på att boka en buss biljett från Milan till Stockholm? Avståndet mellan Milan och Stockholm med buss är runt 1652 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Milan till Stockholm kan du få.

När man reser med buss från Milan till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Milan på Milano Centrale och de flesta anländer till Stockholm på Stockholm, Terminalslingan.

När du åker från Milan kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Milano Centrale som ligger 3.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stockholm kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Stockholm är Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från cityområdet.

Din buss resa från Milan till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Det är inga problem att resa från Milan till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Milan till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Stockholm

Bussar från Milan till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk