Bussar Milan München

De billigaste bussarna från Milan till München

Visar tider och priser för 17 maj

Billigast

389 kr

Genomsnittligt pris

565 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
16:40Milano, Autostazione Lampugnano8tim.05 00:45München, ZOB
0 byten
389 kr1Enkelresa
Näst Billigast
08:30Milano, Autostazione Lampugnano8tim.15 16:45München, ZOB
0 byten
478 kr1Enkelresa
23:45Milano, Autostazione Lampugnano7tim.00 06:45München, ZOB
0 byten
556 kr1Enkelresa
01:10Milano, Autostazione Lampugnano10tim.40 11:50München, ZOB
1 byte
834 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till München

Visar bussar för imorgon, tisdag 17 maj
01:10Milano, Autostazione Lampugnano10tim.40 11:50München, ZOB
1 byte
08:30Milano, Autostazione Lampugnano8tim.15 16:45München, ZOB
0 byten
16:40Milano, Autostazione Lampugnano8tim.05 00:45München, ZOB
0 byten
23:45Milano, Autostazione Lampugnano7tim.00 06:45München, ZOB
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
17 maj
ons
18 maj
tors
19 maj
fre
20 maj
lör
21 maj
sön
22 maj
mån
23 maj
tis
24 maj
ons
25 maj
tors
26 maj
fre
27 maj
lör
28 maj
sön
29 maj
mån
30 maj
tis
31 maj
ons
01 juni
tors
02 juni
fre
03 juni
lör
04 juni
sön
05 juni
mån
06 juni

De snabbaste bussarna från Milan till München

Visar tider och priser för 17 maj

Snabbaste resan

7 tim.

Genomsnittligt pris

8 tim. 30 m

Bussar per dag

4

Distans

348 km

Av 4 bussar som avgår från Milan till München dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
23:45Milano, Autostazione Lampugnano7tim.00 06:45München, ZOB
0 byten
556 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
16:40Milano, Autostazione Lampugnano8tim.05 00:45München, ZOB
0 byten
389 kr1Enkelresa
08:30Milano, Autostazione Lampugnano8tim.15 16:45München, ZOB
0 byten
478 kr1Enkelresa
01:10Milano, Autostazione Lampugnano10tim.40 11:50München, ZOB
1 byte
834 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i München?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till München

distanceAvstånd348 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss407 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Flixbus, Movelia, Eurolines France, Infobus, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Milan till München är rutt 348 km lång och tar i genomsnitt 6 h 35 min med våra partner som Eurolines Switzerland, Flixbus, Movelia, Eurolines France, Infobus, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 407 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 334 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till München, ZOB.

Bussbolag: FlixBus eller Student Agency från Milan till München

Hitta de bästa bussar mellan Milan och München med Omios resepartner FlixBus eller Student Agency från 334 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa rutt.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Milan till München: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Ett av de bästa sätten att resa mellan Milan och München är att ta en/ett buss med Student Agency. Omio hjälper dig att hitta den optimala Student Agency buss mellan Milan och München genom att visa dig Student Agency’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Milan till München rutt. Du kan förvänta dig att resa från Milan till München på en/ett buss med Student Agency. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Milan och München kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Student Agency buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan från Milan till München!

Restips: Bussar från Milan till München

Ta bussen till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to München.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till München från Milan är med buss och det kan kosta så lite som 334 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Milan till München.
Att resa med buss från Milan till München kostar i genomsnitt 407 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från München till Milan är runt 348 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Milan till München är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från Milan till München är 6 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Milan till München.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Milan är Milano Centrale. I München är den mest populära busstation bland resenärer München, ZOB.

När du åker från Milan kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Milano Centrale som ligger 3.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i München kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i München är München, ZOB som ligger 4.5 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Milan till München kan du ta buss med Eurolines Switzerland, Flixbus, Movelia, Eurolines France, Infobus, RegioJet eller STUDENT AGENCY k. S. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Milan och München för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Milan till München, kolla in direkt buss från Milan till München med Flixbus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Milan till München som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Milan till München går klockan 06: 05. Den/Det sista buss som avgår från Milan till München går klockan 23: 05. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Milan till München med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Milan till München kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i München med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Berlin, Prag eller Paris från München kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Att resa från Milan till München utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Milan till München.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
München

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk