De billigaste bussarna från Salzburg till München

Visar tider och priser för 28 jan.

Cheapest

155 kr

Average

155 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Salzburg till München kostar omkring 155 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 155 kr.

04:30Salzburg, Hbf2tim.30 07:00München, ZOB
0 changes
155 kr1Enkelresa

Busstidtabell Salzburg till München

Visar bussar för imorgon, fre 28 januari
04:30Salzburg, Hbf2tim.30 07:00München, ZOB
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
243 krDeutsche Bahn
55 krFlixbus
lör
29 jan.
221 krDeutsche Bahn
111 krFlixbus
sön
30 jan.
199 krDeutsche Bahn
111 krFlixbus
mån
31 jan.
199 krDeutsche Bahn
144 krFlixbus
tis
1 feb.
199 krDeutsche Bahn
177 krFlixbus
ons
2 feb.
199 krDeutsche Bahn
144 krFlixbus
tors
3 feb.
199 krDeutsche Bahn
119 krUnion Ivkoni International
fre
4 feb.
199 krDeutsche Bahn
89 krFlixbus
lör
5 feb.
199 krDeutsche Bahn
89 krFlixbus
sön
6 feb.
199 krDeutsche Bahn
132 krUnion Ivkoni International
mån
7 feb.
199 krDeutsche Bahn
111 krFlixbus
tis
8 feb.
199 krDeutsche Bahn
177 krFlixbus
ons
9 feb.
199 krDeutsche Bahn
144 krFlixbus
tors
10 feb.
199 krDeutsche Bahn
119 krUnion Ivkoni International
fre
11 feb.
199 krDeutsche Bahn
89 krFlixbus
lör
12 feb.
199 krDeutsche Bahn
89 krFlixbus
sön
13 feb.
199 krDeutsche Bahn
55 krFlixbus
mån
14 feb.
199 krDeutsche Bahn
111 krFlixbus
tis
15 feb.
199 krDeutsche Bahn
177 krFlixbus
ons
16 feb.
199 krDeutsche Bahn
144 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Salzburg till München

Visar tider och priser för 28 jan.

Snabbaste resan

2 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

2 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

116 km

Av 1 bussar som avgår från Salzburg till München dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 116 km på genomsnittligen 2 tim. 30 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 2 tim. 30 m .

De långsammaste bussarna tar 2 tim. 30 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

04:30Salzburg, Hbf2tim.30 07:00München, ZOB
0 changes
155 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Salzburg och München

distanceAvstånd115 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss119 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar, Nomago eller Union Ivkoni International

Bussar från Salzburg till München är resa 115 km lång och tar i genomsnitt 2 h 10 min med våra partner som Flixbus, BlaBlaCar, Nomago eller Union Ivkoni International. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 119 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 55 kr. Resande avreser oftast från Salzburg Hbf och anländer till München, ZOB.

Bussbolag: Från Salzburg till München

Res mellan Salzburg och München från 55 kr med Omios buss partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Resetips: Bussar från Salzburg till München

Ta bussen till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Salzburg to München.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Salzburg till München?

Det billigaste sättet att ta sig till München från Salzburg är med buss och det kan kosta så lite som 55 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Salzburg till München.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Salzburg till München?

Att resa med buss från Salzburg till München kostar i genomsnitt 119 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är det från Salzburg till München med buss?

När du reser från Salzburg till München med buss kan du räkna med att avståndet mellan Salzburg och München är ungefär 115 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid tar det att resa från Salzburg till München med buss?

En buss resa från Salzburg till München har en genomsnittlig restid på 2 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Salzburg till München så snabbt som möjligt.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Salzburg och München bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Salzburg till München kan det vara bra att veta att Salzburg Hbf är mest populär bland resenärer som åker från Salzburg medan München, ZOB är den mest populära busstation för resenärer som åker till München.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Salzburg och i München?

När du planerar din resa till München från Salzburg kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Salzburg är Salzburg Hbf som ligger 1.5 km från cityområdet. I München är den mest populära busstation München, ZOB som ligger 2 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Salzburg till München med buss?

För att hitta bästa buss från Salzburg till München kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, BlaBlaCar, Nomago eller Union Ivkoni International. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Salzburg till München och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Finns det några billiga direkta buss resor till München från Salzburg?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Salzburg till München, kolla in direkt buss från Salzburg till München med Flixbus, BlaBlaCar eller Union Ivkoni International. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Salzburg till München som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag buss biljetter från Salzburg till München?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Salzburg till München med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Din buss resa från Salzburg till München måste inte ta slut i München. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av München är Berlin, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss till München besöker ofta även Berlin, Prag eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan München och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Salzburg till München, kan jag resa med buss?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Salzburg och München. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Salzburg till München så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Salzburg
München
Salzburg
Bekvämligheter