Bussar Paris München

De billigaste bussarna från Paris till München

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

680 kr

Genomsnittligt pris

944 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
07:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 18:50München, ZOB
0 byten
680 kr1Enkelresa
Billigast
10:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 21:50München, ZOB
0 byten
680 kr1Enkelresa
19:15Paris, Quai de Bercy11tim.30 06:45München, ZOB
0 byten
1473 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till München

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
07:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 18:50München, ZOB
0 byten
10:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 21:50München, ZOB
0 byten
19:15Paris, Quai de Bercy11tim.30 06:45München, ZOB
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Paris till München

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

11 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

11 tim. 33 m

Bussar per dag

3

Distans

684 km

Av 3 bussar som avgår från Paris till München dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
19:15Paris, Quai de Bercy11tim.30 06:45München, ZOB
0 byten
1473 kr1Enkelresa
07:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 18:50München, ZOB
0 byten
680 kr1Enkelresa
10:15Paris, Quai de Bercy11tim.35 21:50München, ZOB
0 byten
680 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i München?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till München

distanceAvstånd684 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss672 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagUnion Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar

Bussar från Paris till München är rutt 684 km lång och tar i genomsnitt 11 h 35 min med våra partner som Union Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 397 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 672 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till München, ZOB.

Bussbolag: BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Paris till München

Köp dina officiella BlaBlaCar Bus eller FlixBus bussbiljetter från Paris till München från 397 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest förmånlig färdväg.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärds buss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Paris till München

Ta bussen till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to München.
FAQs
Buss biljetter från Paris till München kan vara så billiga som 396 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Buss biljetter till München från Paris kostar 672 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Paris till München och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en buss biljett från Paris till München? Avståndet mellan Paris och München med buss är runt 684 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Paris till München kan du få.
Restiden med buss från Paris till München kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 11 h 35 min.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Paris är Paris Gare de Lyon. I München är den mest populära busstation bland resenärer München, ZOB.

Du kan åka buss från Paris på Paris Gare de Lyon som ligger 3.1 km från cityområdet. När du kommer fram till München kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är München, ZOB, som ligger 4.5 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Paris till München kan du lita på att Union Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till München snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Paris till München och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Paris till München, kan du kolla upp Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International. Om det inte finns några direktresor från Paris till München kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till München.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till München går klockan 04: 55. Den/Det sista buss som avgår från Paris till München går klockan 21: 55. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till München med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Paris till München kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till München med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller Wien. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan München och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Paris till München utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
München

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk