JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
304 krDeutsche Bahn
174 krFlixbus
tors
9 dec.
206 krDeutsche Bahn
Hitta priser
fre
10 dec.
206 krDeutsche Bahn
174 krFlixbus
lör
11 dec.
293 krÖBB | ICE
152 krFlixbus
sön
12 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
mån
13 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
tis
14 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
ons
15 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
130 krFlixbus
tors
16 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
fre
17 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
87 krFlixbus
lör
18 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
sön
19 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
mån
20 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
tis
21 dec.
195 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
ons
22 dec.
238 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
23 dec.
140 krÖBB
Hitta priser
fre
24 dec.
206 krDeutsche Bahn
109 krFlixbus
lör
25 dec.
206 krDeutsche Bahn
Hitta priser
sön
26 dec.
140 krÖBB
Hitta priser
mån
27 dec.
140 krÖBB
Hitta priser
tis
28 dec.
140 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Innsbruck till München

distanceAvstånd97 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss143 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller BlaBlaCar

Bussar från Innsbruck till München är färdväg 97 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som Flixbus eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 143 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 87 kr. Resande avreser oftast från Innsbruck Hbf och anländer till München, ZOB.

Resetips

Bussar från Innsbruck till München
Ta bussen till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Innsbruck to München.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Innsbruck till München med buss?
Buss biljetter från Innsbruck till München kan vara så billiga som 87 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Innsbruck till München i genomsnitt?
Att resa med buss från Innsbruck till München kostar i genomsnitt 143 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Innsbruck och München när man reser med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från München till Innsbruck är runt 97 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Innsbruck till München är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar det att resa från Innsbruck till München med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Innsbruck till München med buss är 2 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Innsbruck till München.
Vilka är de mest använda busstationer i Innsbruck och i München?

Innan du planerar din resa från Innsbruck till München kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Innsbruck åker från Innsbruck Hbf och anländer till München, ZOB i München.

Var ligger de mest populära busstationer i Innsbruck för resa till München?

Om du planerar att resa med buss från Innsbruck kan du räkna med att åka 516 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Innsbruck Hbf. När du anländer till München kan du räkna med att resa 2 km från München, ZOB till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Innsbruck till München?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Innsbruck till München med buss. När du ska åka till München från Innsbruck kan du resa med Flixbus eller BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Innsbruck till München eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det några billiga direkta buss resor till München från Innsbruck?
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Innsbruck till München rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Flixbus eller BlaBlaCar för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till München.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Innsbruck till München?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Innsbruck till München med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Innsbruck till München på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Innsbruck till München reser vidare från München. Många väljer att fortsätta resan från München till närliggande destinationer som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till München med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan München och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Innsbruck till München om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Innsbruck till München utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
München ZOB Hackerbrücke
Bekvämligheter