Bussar Paris Göteborg

De billigaste bussarna från Paris till Göteborg

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

1270 kr

Genomsnittligt pris

1270 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
20:35Paris, Quai de Bercy24tim.30 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1270 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Göteborg

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
20:35Paris, Quai de Bercy24tim.30 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från Paris till Göteborg

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

1d 30 m

Genomsnittligt pris

1d 30 m

Bussar per dag

1

Distans

1171 km

Det är svårt att ta sig från Paris till Göteborg utan att göra minst ett byte.

Snabbast
20:35Paris, Quai de Bercy24tim.30 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1270 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Göteborg

distanceAvstånd1171 km
durationGenomsnittlig restid med buss24 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 390 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Paris till Göteborg är 1171 km lång och tar i genomsnitt 24 h 30 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 1 390 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 094 kr. Resande åker oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Paris till Göteborg

Du kan resa med buss från Paris till Göteborg med FlixBus för så lite som 1 093 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Paris till Göteborg

Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Paris till Göteborg kan vara så billiga som 1 094 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Paris till Göteborg kostar i genomsnitt 1 390 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från Paris till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 1171 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Paris till Göteborg i förväg genom Omio.
En bussresa från Paris till Göteborg har en genomsnittlig restid på 24 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Göteborg så snabbt som möjligt.

När man reser med buss från Paris till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Paris på Paris Gare de Lyon och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Om du planerar att resa med buss från Paris kan du räkna med att åka 3.1 km från centrum till den busstation som är mest populär, Paris Gare de Lyon. När du anländer till Göteborg kan du räkna med att resa 1.3 km från Gothenburg, Operan till centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Paris till Göteborg kan du lita på att Flixbus tar dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Paris och Göteborg och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Första Paris till Göteborg buss avgår klockan 13: 45   och sista buss från Paris till Göteborg går klockan 19: 55. Kolla de senaste busstidtabeller från Paris till Göteborg hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Paris till Göteborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din bussresa från Paris till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Paris och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Paris till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk