Bussar Paris Göteborg

Enkelresa
Tur och retur
sön 02 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Paris till Göteborg

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

3228 kr

Genomsnittligt pris

3228 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
19:55Paris28tim.40 00:35Göteborg
0 byten
3228 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Göteborg

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
Flixbus
19:55Paris28tim.40 00:35Göteborg
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Paris till Göteborg

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

1d 4 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

1d 4 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

1171 km

Av 1 bussar som avgår från Paris till Göteborg dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
19:55Paris28tim.40 00:35Göteborg
0 byten
3228 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Göteborg

distanceAvstånd1171 km
durationGenomsnittlig restid med buss24 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 913 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Paris till Göteborg är 1171 km lång och tar i genomsnitt 24 h 25 min med våra partners som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 1 434 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 913 kr. Resande åker oftast från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Paris till Göteborg

För så lite som 1 434 kr kan du resa med buss mellan Paris och Göteborg med FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Paris till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 29 h 10 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Paris till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Paris till Göteborg kan kosta så lite som 1 434 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Paris till Göteborg.
Bussbiljetter från Paris till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 1 913 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Paris är runt 1171 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Paris till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
En bussresa från Paris till Göteborg har en genomsnittlig restid på 24 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Göteborg så snabbt som möjligt.

Innan du planerar din resa från Paris till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Paris åker från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och anländer till Gothenburg, Operan i Göteborg.

Du kan åka buss från Paris på Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 703 m från centrum.

I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Paris till Göteborg. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Paris till Göteborg klockan 18: 35   eller sista buss från Paris till Göteborg som går klockan 20: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Paris till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Om du planerar att resa med buss från Paris till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Paris till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar GöteborgBussar Paris Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk