Bussar Norrköping Göteborg

De billigaste bussarna från Norrköping till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

270 kr

Genomsnittligt pris

311 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
01:154tim.20
Norrköping
05:35Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
00:154tim.25
Norrköping
04:40Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
11:004tim.35
Norrköping
15:35Göteborg
289 kr1Enkelresa
0 byten
Infobus
11:104tim.00
Norrköping
15:10Göteborg
301 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
12:455tim.50
Norrköping
18:35Göteborg
424 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Norrköping till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
Flixbus
00:154tim.25
Norrköping
04:40Göteborg
0 byten
Flixbus
01:154tim.20
Norrköping
05:35Göteborg
0 byten
FlixBus
11:004tim.35
Norrköping
15:35Göteborg
0 byten
Infobus
11:104tim.00
Norrköping
15:10Göteborg
0 byten
FlixBus
12:455tim.50
Norrköping
18:35Göteborg
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni

De snabbaste bussarna från Norrköping till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

4 tim.

Genomsnittligt pris

4 tim. 38 m

Bussar per dag

5

Distans

266 km

Av 5 bussar som avgår från Norrköping till Göteborg dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Infobus
11:104tim.00
Norrköping
15:10Göteborg
301 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
01:154tim.20
Norrköping
05:35Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
00:154tim.25
Norrköping
04:40Göteborg
270 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
11:004tim.35
Norrköping
15:35Göteborg
289 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
12:455tim.50
Norrköping
18:35Göteborg
424 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Norrköping till Göteborg

distanceAvstånd266 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss259 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 5 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, SJ, Flixbus eller Infobus

Bussresor från Norrköping till Göteborg är 266 km lång och tar i genomsnitt 4 h 20 min med våra partners som Vy Bus4You, SJ, Flixbus eller Infobus. Normalt går det det finns 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 227 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 259 kr. Resande åker oftast från Norrköping, Resecentrum och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus eller SJ från Norrköping till Göteborg

Res från Norrköping till Göteborg från 227 kr med Omios buss partner FlixBus eller SJ! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig resa för dig.

SJ
FlixBus

Ett av de bästa sätten att resa från Norrköping till Göteborg är att ta en/ett buss med SJ. Omio hjälper dig att hitta den bästa SJ buss mellan Norrköping och Göteborg genom att visa dig SJ’s aktuella busstidtabeller, de bussbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Norrköping till Göteborg resa. Du kan förvänta dig att resa 266 km från Norrköping till Göteborg på en/ett buss med SJ. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Norrköping och Göteborg kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din SJ bussbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan från Norrköping till Göteborg!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Norrköping till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 25 min
  • Billigaste pris: 227 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Norrköping till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Norrköping to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Norrköping till Göteborg kan vara så billiga som 227 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Att resa med buss från Norrköping till Göteborg kostar i genomsnitt 259 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från Norrköping till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 266 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Norrköping till Göteborg i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Norrköping till Göteborg med buss är 4 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Norrköping till Göteborg.

Innan du planerar din resa från Norrköping till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Norrköping åker från Norrköping, Resecentrum och anländer till Gothenburg, Operan i Göteborg.

Norrköping, Resecentrum är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Norrköping och den ligger 797 m från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 702 m från centrum.

Om du vill göra en direktresa med buss från Norrköping till Göteborg, kan du kolla upp FlixBus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Norrköping till Göteborg kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Göteborg.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Norrköping till Göteborg är 7 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna rutt avgår från Norrköping klockan 10: 05. Den/det sista buss lämnar Norrköping klockan 23: 35. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Norrköping till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Norrköping och Göteborg. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Norrköping till Göteborg så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Norrköping till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Norrköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Norrköping till Göteborg och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar GöteborgBussar Norrköping Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk