Bussar Bryssel Göteborg

Enkelresa
Tur och retur
tors 30 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42k betygsättningar
Google Play
rate4.6
136k omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Bryssel till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

1817 kr

Genomsnittligt pris

1851 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
00:40Bruxelles, Gare du Midi20tim.25 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1817 kr1Enkelresa
Näst Billigast
21:45Bruxelles, Gare du Nord23tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1885 kr1Enkelresa

Busstidtabell Bryssel till Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
00:40Bruxelles, Gare du Midi20tim.25 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
21:45Bruxelles, Gare du Nord23tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Bryssel till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

20 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

21 tim. 52 m

Bussar per dag

2

Distans

908 km

Det är svårt att ta sig från Bryssel till Göteborg utan att göra minst ett byte.

Snabbast
00:40Bruxelles, Gare du Midi20tim.25 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1817 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
21:45Bruxelles, Gare du Nord23tim.20 21:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
1885 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Bryssel till Göteborg

distanceAvstånd907 km
durationGenomsnittlig restid med buss20 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 464 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Bryssel till Göteborg är 907 km lång och tar i genomsnitt 20 h 20 min med våra partners som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 1 464 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 051 kr. Resande åker oftast från Brussels, Brussels South (Gare du Midi) och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Bryssel till Göteborg

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Bryssel och Göteborg från 1 051 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Bryssel till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 20 h 22 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Bryssel till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bryssel to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Bryssel till Göteborg kan vara så billiga som 1 051 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Att resa med buss från Bryssel till Göteborg kostar i genomsnitt 1 464 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Bryssel till Göteborg? Avståndet mellan Bryssel och Göteborg med buss är runt 907 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Bryssel till Göteborg får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Bryssel till Göteborg är 20 h 20 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Bryssel till Göteborg.

Innan du planerar din resa från Bryssel till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Bryssel åker från Brussels, Brussels South (Gare du Midi) och anländer till Gothenburg, Operan i Göteborg.

Du kan åka buss från Bryssel på Brussels, Brussels South (Gare du Midi) som ligger 4.2 km från centrum. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 703 m från centrum.

I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Bryssel till Göteborg. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Bryssel till Göteborg går klockan 15: 10. Den/Det sista buss som avgår från Bryssel till Göteborg går klockan 20: 45. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Bryssel till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Bryssel till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss från Bryssel till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Bryssel till Göteborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Bryssel till Göteborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar GöteborgBussar Bryssel Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk