Bussar Umeå Göteborg

De billigaste bussarna från Umeå till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

1053 kr

Genomsnittligt pris

1053 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
11:15Umeå18tim.10 05:25Göteborg
0 byten
1053 kr1Enkelresa

Busstidtabell Umeå till Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
Flixbus
11:15Umeå18tim.10 05:25Göteborg
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.

De snabbaste bussarna från Umeå till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

18 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

18 tim. 10 m

Bussar per dag

1

Distans

815 km

Av 1 bussar som avgår från Umeå till Göteborg dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
11:15Umeå18tim.10 05:25Göteborg
0 byten
1053 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Umeå till Göteborg

distanceAvstånd814 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 129 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Umeå till Göteborg är 814 km lång och tar i genomsnitt 15 h 45 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 980 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 129 kr. Resande åker oftast från Umeå, Centralstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Umeå till Göteborg

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Umeå till Göteborg från 980 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Umeå till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Umeå till Göteborg kan vara så billiga som 980 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter från Umeå till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 1 129 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Umeå är runt 814 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Umeå till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Umeå till Göteborg med buss är 15 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Umeå till Göteborg.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Umeå till Göteborg kan det vara bra att veta att Umeå, Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Umeå medan Gothenburg, Operan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Göteborg.

När du åker från Umeå kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Umeå, Centralstation som ligger 521 m från centrum. Om du planerar att stanna i Göteborg kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Göteborg är Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum.

Du kan ta första buss från Umeå till Göteborg klockan 04: 45. Sista buss från Umeå till Göteborg avgår klockan 11: 15. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Umeå till Göteborg för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Om du planerar att resa med buss från Umeå till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din bussresa från Umeå till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Umeå till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar GöteborgBussar Umeå Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk