JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
740 krSJ
3392 krregional jet
sön
24 okt.
738 krSJ
2487 krSas Airways
mån
25 okt.
312 krSJ
1452 krSas Airways
ons
27 okt.
627 krSJ
2134 krSas Airways
tors
28 okt.
760 krSJ
1820 krSas Airways
fre
29 okt.
Hitta priser
1820 krSas Airways
lör
30 okt.
1352 krSJ
3392 krregional jet
sön
31 okt.
854 krSJ
2976 krregional jet
mån
1 nov.
856 krSJ
1820 krSas Airways
tis
2 nov.
824 krSJ
1820 krSas Airways
ons
3 nov.
846 krSJ
1465 krSas Airways
tors
4 nov.
851 krSJ
1467 krSas Airways
fre
5 nov.
857 krSJ
1619 krSas Airways
lör
6 nov.
599 krSJ
2946 krregional jet
sön
7 nov.
792 krSJ
1597 krSas Airways
tis
9 nov.
487 krSJ
1601 krSas Airways
ons
10 nov.
202 krSJ
1452 krSas Airways
tors
11 nov.
364 krSJ
1452 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg från Umeå till Göteborg

Det enklaste sättet att ta sig mellan Umeå och Göteborg är med direktflyg. Från Umeå Airport går det i regel tre direktflyg per dag på vardagar som anländer på Göteborg Landvetter Airport. Den totala flygtiden är vanligtvis 1 timme och 25 minuter. Med bil tar resan nästan 12 timmar, så man kan tjäna både tid och pengar på att ta flyget. På lördagar finns inga direktflyg utan endast flyg med mellanlandningar.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Göteborg?

Nästan alla direktflygningar på vardagar och helger är med flygbolaget NextJet. En del vardagar och på söndagar kan man även flyga direkt till Göteborg med SAS. Flygbolagen Tasman Cargo Airlines och Norwegian flyger också från Umeå, men alla deras flyg Umeå Göteborg mellanlandar i Stockholm och tar ett flertal timmar.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Göteborg?

Flyg Umeå Göteborg som går direkt utan mellanlandningar har en total flygtid på 1 timme och 25 minuter. Flyger man med en mellanlandning i Stockholm kan det ta mellan 2 till 15 timmar beroende på hur lång tid man måste vänta på anslutande flyg i Stockholm. Det är 807 kilometer mellan Umeå och Göteborg, och med bil skulle resan ta omkring 12 timmar.

Hur många flygningar går från Umeå till Göteborg?

På vardagar går det cirka 2-3 flyg Umeå Göteborg utan mellanlandningar. På söndagar går det vanligtvis 2 direktflyg. Det finns inga direktflyg på lördagar, men det går cirka 8-14 flyg med mellanlandning främst i Stockholm. Totalt går det cirka 35 flyg i veckan som flyger utan mellanlandningar.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Göteborg?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Stadsnära Umeå flygplats ligger enbart 4 kilometer från centrala Umeå. Flygbuss med avgångstider som är anpassade efter flygavgångarna tar en till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Taxi, hyrbilar och avgiftsbelagd parkering finns på flygplatsen. Gratis WiFi, restaurang, café och en tax free-butik finns inuti flygplatsen.

Ankomstflygplats: Göteborg Landvetter Airport. Landvetter flygplats ligger cirka 25 kilometer från centrala Göteborg. Flygbussarna tar en till centrum på cirka 20-30 minuter. Taxi, hyrbilar, stor parkering, restauranger, barer, butiker, caféer, bankomat och gratis WiFi finns på flygplatsen.

Resetips

Flyg från Umeå till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Umeå till Göteborg vara?
Flyg biljetter från Umeå till Göteborg kan vara så billiga som 1 452 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Umeå till Göteborg ligga på?
Flyg biljetter till Göteborg från Umeå kostar 2 377 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Umeå till Göteborg och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Umeå till Göteborg när man åker med flyg?
När du reser från Umeå till Göteborg med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Umeå och Göteborg är ungefär 814 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Umeå till Göteborg med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Umeå till Göteborg flyg är 2 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Umeå till Göteborg.
Jag ska snart resa till Göteborg från Umeå. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Umeå till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Umeå åker från Umea Airport och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Umeå och Göteborg?

Du kan hitta Umea Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Umeå cirka 4 km från cityområdet. Den flygplats i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Umeå till Göteborg?
Om du letar efter billiga flyg från Umeå till Göteborg kan du lita på att Sas Airways kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Umeå och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Umeå till Göteborg?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Umeå och Göteborg. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Umeå till Göteborg så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Göteborg från Umeå med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Göteborg?
Din flyg resa från Umeå till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå
Umea
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Det går en buss i ringlinje från Umeå Airport till Umeå centrum, universitets- och sjukhusområdet, Ålidhem och sedan tillbaka till flygplatsen.