JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
25 sep.
190 krFlixTrain
336 krFlixbus
1963 krregional jet
sön
26 sep.
654 krSJ
336 krFlixbus
1758 krSas Airways
mån
27 sep.
190 krFlixTrain
291 krFlixbus
2544 krSas Airways
tis
28 sep.
190 krFlixTrain
224 krFlixbus
1324 krSas Airways
ons
29 sep.
188 krFlixTrain
245 krFlixbus
2224 krSas Airways
tors
30 sep.
208 krMTR Express
215 krFlixbus
1324 krSas Airways
fre
1 okt.
183 krFlixTrain
278 krFlixbus
1166 krSas Airways
lör
2 okt.
145 krFlixTrain
224 krFlixbus
1542 krregional jet
sön
3 okt.
257 krFlixTrain
257 krFlixbus
1324 krSas Airways
mån
4 okt.
140 krFlixTrain
290 krFlixbus
1324 krSas Airways
tis
5 okt.
140 krFlixTrain
325 krVy Bus4You
1165 krSas Airways
ons
6 okt.
145 krFlixTrain
224 krFlixbus
Hitta priser
tors
7 okt.
190 krFlixTrain
224 krFlixbus
Hitta priser
fre
8 okt.
145 krFlixTrain
359 krVy Bus4You
960 krSas Airways
lör
9 okt.
140 krFlixTrain
215 krFlixbus
1163 krregional jet
sön
10 okt.
247 krFlixTrain
246 krFlixbus
960 krSas Airways
mån
11 okt.
Hitta priser
325 krVy Bus4You
Hitta priser
tis
12 okt.
140 krFlixTrain
324 krVy Bus4You
947 krSas Airways
ons
13 okt.
144 krFlixTrain
223 krFlixbus
806 krSas Airways
tors
14 okt.
140 krFlixTrain
215 krFlixbus
961 krSas Airways
fre
15 okt.
145 krFlixTrain
257 krFlixbus
805 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Stockholm till Göteborg

Det går smidigt och snabbt att flyga mellan Stockholm och Göteborg. Direktflygen har en flygtid på cirka 1 timme och avgår från Arlanda Airport eller Bromma Airport med ankomst till Göteborg Landvetter Airport. Flygen går regelbundet under hela dagen på vardagar och helger. Flera stora flygbolag trafikerar rutten året runt.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Göteborg?

Det finns tre olika flygbolag som erbjuder direkta flyg Stockholm Göteborg. SAS och Norwegian Airlines flyger från Stockholm Arlanda Airport till Göteborg Landvetter. Tasman Cargo Airline flyger från Bromma Stockholm Airport till Göteborg Landvetter. Alla tre flygbolag har flera avgångar jämnt fördelade över dagen. Det finns även ett flertal andra flygbolag som flyger sträckan, men då med minst en mellanlandning.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Göteborg?

Direkta flyg Stockholm Göteborg tar mellan 55 minuter och 1 timme och 10 minuter. Den totala flygtiden beror på vilken avgång man väljer och vilken tid på dagen man reser. Väljer man ett flyg med en mellanlandning kan resan ta flera timmar, varför direktflyg ofta är det bästa alternativet. Flygsträckan mellan Stockholm och Göteborg ligger på knappt 400 kilometer.

Hur många flygningar går från Stockholm till Göteborg?

Om man vill resa med direktflyg på en vardag kan man välja mellan 14-30 avgångar om dagen, beroende på vilken veckodag man vill flyga. Flygen är utspridda över hela dagen. På lördagar går det vanligtvis cirka 6 flyg och på söndagar kan man vanligtvis välja mellan 11-12 avgångar.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Göteborg?

Avgångsflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Från Stockholm Centralstation kan man ta flygbuss till båda flygplatserna. Till Arlanda kan man ta sig med flygbuss på 40-60 minuter, och till Bromma tar det endast 20 minuter. Man kan även ta Arlanda Express-tåg till Arlanda, som bara tar 20 minuter. WiFi, bankomat, bagageförvaring, restauranger, barer, caféer och butiker finns på att tillgå på båda flygplatser. Taxi, hyrbilar och parkering finns också.

Ankomstflygplats: Göteborg Landvetter Airport. Landvetter flygplats ligger 25 kilometer från centrala Göteborg. Med flygbuss tar man sig smidigt in till centrum på ca 20-30 minuter. Gratis WiFi, bankomat, restauranger, barer, hyrbilar, taxi samt kort- och långtidsparkering finns på Landvetter Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Göteborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Stockholm till Göteborg?
Flyg biljetter från Stockholm till Göteborg kan vara så billiga som 1 166 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Stockholm till Göteborg ligga på?
Att resa med flyg från Stockholm till Göteborg kostar i genomsnitt 1 758 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Stockholm till Göteborg när man åker med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 397 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Göteborg i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Göteborg med flyg?
En flyg resa från Stockholm till Göteborg har en genomsnittlig resetid på 55 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Göteborg så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Stockholm till Göteborg?

När man reser med flyg från Stockholm till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer i Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Hur långt ifrån cityområdena i både Stockholm och Göteborg ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Stockholm kan du räkna med att resa 36 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Stockholm Arlanda Airport. När du kommer fram till Göteborg med flyg kan du räkna med att resa 20 km från den populära Göteborg-Landvetter Flygplats till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Göteborg?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Göteborg kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional airways kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till Göteborg?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag vill resa med flyg från Stockholm till Göteborg. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Göteborg?
Många resenärer som anländer i Göteborg med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Malmö från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.