Flyg Stockholm Istanbul

De billigaste flygen från Stockholm till Istanbul

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

1500 kr

Genomsnittligt pris

2344 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Lot Polish Airlines
05:50Stockholm14tim.40 20:30Istanbul
0 byten
1500 kr1Enkelresa
pegasus
09:25Stockholm3tim.30 12:55Istanbul
0 byten
1639 kr1Enkelresa
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
2129 kr1Enkelresa
pegasus
14:15Stockholm3tim.30 17:45Istanbul
0 byten
2251 kr1Enkelresa
pegasus
15:55Stockholm3tim.30 19:25Istanbul
0 byten
2711 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Istanbul

Visar flyg för imorgon, fredag 1 juli
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm14tim.40 20:30Istanbul
0 byten
pegasus
09:25Stockholm3tim.30 12:55Istanbul
0 byten
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
Turkish Airlines
11:45Stockholm22tim.05 09:50Istanbul
0 byten
pegasus
14:15Stockholm3tim.30 17:45Istanbul
0 byten
pegasus
15:55Stockholm3tim.30 19:25Istanbul
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste flygen från Stockholm till Istanbul

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

3 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

8 tim. 28 m

Flyg per dag

6

Distans

2173 km

Av 6 flyg som avgår från Stockholm för Istanbul dagligen så reser 6 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

pegasus
14:15Stockholm3tim.30 17:45Istanbul
0 byten
2251 kr1Enkelresa
pegasus
09:25Stockholm3tim.30 12:55Istanbul
0 byten
1639 kr1Enkelresa
pegasus
15:55Stockholm3tim.30 19:25Istanbul
0 byten
2711 kr1Enkelresa
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
2129 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm14tim.40 20:30Istanbul
0 byten
1500 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Istanbul Flyg

distanceAvstånd2172 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg4 619 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagSas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet

Flyg från Stockholm till Istanbul är färdväg 2172 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partner som Sas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 3 189 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 4 619 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Istanbul Airport.

Flygbolag: Eurowings, Lufthansa eller KLM flyg från Stockholm till Istanbul

För så lite som 3 189 kr kan du resa med flyg mellan Stockholm och Istanbul med Eurowings, Lufthansa eller KLM. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

Eurowings
Lufthansa
KLM

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg från Stockholm till Istanbul.

Planerar du att resa mellan Stockholm och Istanbul? Varför inte ta en/ett flyg med Eurowings? Omio kan visa dig gällande Eurowings flyg tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Stockholm till Istanbul flyg, allt på en plats. På Eurowings flyg kan du räkna med att resa mellan Stockholm och Istanbul. Om du använder Omios app för att leta efter flyg mellan Stockholm och Istanbul kan du snabbt se om Eurowings biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta Eurowings flyg mellan Stockholm och Istanbul, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga flyg biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Lufthansa är Tysklands största flygbolag. Flyg mellan Stockholm och Istanbul och boka din mest förmånliga flyg biljett bland Lufthansas många biljettalternativ, till exempel följande: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class och First Class.

Omio hjälper dig att hitta den/det perfekta Stockholm - Istanbul flyg med Lufthansa. Vare sig du letar efter den/det snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg mellan Stockholm och Istanbul kan Omio visa dig Lufthansa’s aktuella flyg tidtabeller, biljetter, priser och annan information (såsom tillåtet bagage och service ombord) för att hjälpa dig att hitta den bästa flyg biljetten för din kommande resa från Stockholm till Istanbul färdväg. Du kan räkna med att resa omkring från Stockholm till Istanbul på en/ett flyg med Lufthansa. När du har bestämt dig kan du köpa dina biljetter för enkel resa med Lufthansa mellan Stockholm och Istanbul från endast 9 352 kr om du bokar i förväg. Om du använder Omios app för att boka din biljett kan du kolla direkt för att se om det är en mobilbiljett så att du kan resa utan papper med flyg i stället för att själv köpa biljetter på flygplats. Så det är bara att boka dina biljetter online i lugn och ro och njuta av en behaglig resa med Lufthansa!

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg från Stockholm till Istanbul: Economy och Business.

Planerar du att resa mellan Stockholm och Istanbul? Varför inte ta en/ett flyg med KLM? Omio kan visa dig gällande KLM flyg tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Stockholm till Istanbul flyg, allt på en plats. På KLM flyg kan du räkna med att resa från Stockholm till Istanbul. Om du använder Omios app för att leta efter flyg från Stockholm till Istanbul kan du snabbt se om KLM biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta KLM flyg mellan Stockholm och Istanbul, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga flyg biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Restips: Flyg från Stockholm till Istanbul

Ta ett flyg enkelt till Istanbul. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Istanbul.
FAQs
Flyg biljetter från Stockholm till Istanbul kan vara så billiga som 3 189 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med flyg från Stockholm till Istanbul kostar i genomsnitt 4 619 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Istanbul till Stockholm är runt 2172 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Istanbul är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Istanbul är 3 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till Istanbul.

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till Istanbul är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på Istanbul Airport i Istanbul.

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Stockholm Arlanda Airport och ligger 40.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Istanbul kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Istanbul är Istanbul Airport och ligger 45.7 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Stockholm till Istanbul med flyg. När du ska åka till Istanbul från Stockholm kan du resa med Sas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Stockholm till Istanbul eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Du kan ta första flyg från Stockholm till Istanbul klockan 05: 50. Sista flyg från Stockholm till Istanbul som du kan ta avgår klockan 19: 10. Omio visar dig den senaste tidtabellen för flyg från Stockholm till Istanbul för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Istanbul med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Istanbul reser vidare från Istanbul. Många väljer att fortsätta resan till från Istanbul till närliggande destinationer som Paris, Berlin eller München. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk