JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
933 krpegasus
sön
23 jan.
1110 krpegasus
mån
24 jan.
1110 krpegasus
tis
25 jan.
902 krpegasus
ons
26 jan.
1110 krpegasus
tors
27 jan.
933 krpegasus
fre
28 jan.
902 krpegasus
lör
29 jan.
902 krpegasus
mån
31 jan.
1079 krpegasus
tis
1 feb.
1079 krpegasus
ons
2 feb.
1079 krpegasus
tors
3 feb.
1513 krLot Polish Airlines
fre
4 feb.
1079 krpegasus
lör
5 feb.
1007 krpegasus
sön
6 feb.
841 krpegasus
tis
8 feb.
1082 krLot Polish Airlines
ons
9 feb.
1079 krpegasus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till Istanbul

distanceAvstånd2172 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 063 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagpegasus, Turkish Airlines eller Ukraine Intl. Airlines

Flyg från Stockholm till Istanbul är resa 2172 km lång och tar i genomsnitt 3 h 25 min med våra partner som pegasus, Turkish Airlines eller Ukraine Intl. Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 063 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 902 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Istanbul Airport.

Flygbolag: Mellan Stockholm och Istanbul

Res från Stockholm till Istanbul från 902 kr med Omios flyg partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig färdväg för dig.

Turkish Airlines

Turkish Airlines är Turkiets främsta flygbolag och du kan välja mellan biljettyperna Economy Class, Comfort Class, Business Class och All-Inclusive för din nästa flyg mellan Stockholm och Istanbul.

Planerar du att resa mellan Stockholm och Istanbul? Varför inte ta en/ett flyg med Turkish Airlines? Omio kan visa dig gällande Turkish Airlines flyg tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Stockholm till Istanbul flyg, allt på en plats. På Turkish Airlines flyg kan du räkna med att resa från Stockholm till Istanbul. Om du använder Omios app för att leta efter flyg mellan Stockholm och Istanbul kan du snabbt se om Turkish Airlines biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta Turkish Airlines flyg från Stockholm till Istanbul, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga flyg biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Resetips: Flyg från Stockholm till Istanbul

Ta ett flyg enkelt till Istanbul. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Istanbul.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm till Istanbul med flyg?

Det billigaste sättet att ta sig till Istanbul från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 902 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Istanbul.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Istanbul?

Att resa med flyg från Stockholm till Istanbul kostar i genomsnitt 1 063 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Istanbul och Stockholm med flyg?

Innan du planerar din resa från Stockholm till Istanbul kan det vara bra att veta att Istanbul är ungefär 2172 km från Stockholm när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Istanbul är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Stockholm till Istanbul med flyg?

Restiden med flyg från Stockholm till Istanbul kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 25 min.

Jag ska snart resa till Istanbul från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till Istanbul reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Istanbul Airport i Istanbul. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och Istanbul innan du påbörjar din resa.

Var ligger flygplatser i Stockholm och i Istanbul?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Istanbul med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Istanbul Airport som ligger 32.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Istanbul?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Istanbul kan du ta flyg med pegasus, Turkish Airlines eller Ukraine Intl. Airlines. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Istanbul för att se vilka bekvämligheter de har.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till Istanbul?

Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Stockholm till Istanbul rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från pegasus för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Istanbul.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Istanbul?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Istanbul med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Istanbul på ett och samma ställe i Omios app.

Din flyg resa från Stockholm till Istanbul måste inte ta slut i Istanbul. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Istanbul är Paris, Berlin eller München. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Berlin eller München kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Istanbul med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Berlin eller München. Om du också vill upptäcka Paris, Berlin eller München från Istanbul kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.