Flyg Stockholm Istanbul

De billigaste flygen från Stockholm till Istanbul

Visar tider och priser för 08 okt.

Billigast

863 kr

Genomsnittligt pris

2918 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

pegasus
14:35Stockholm3tim.30 18:05Istanbul
0 byten
863 kr1Enkelresa
pegasus
14:20Stockholm3tim.30 17:50Istanbul
0 byten
1322 kr1Enkelresa
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
1569 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm7tim.35 13:25Istanbul
0 byten
1902 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:30Stockholm27tim.00 20:30Istanbul
0 byten
3841 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Istanbul

Visar flyg för imorgon, lördag 8 oktober
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm7tim.35 13:25Istanbul
0 byten
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
pegasus
14:20Stockholm3tim.30 17:50Istanbul
0 byten
pegasus
14:35Stockholm3tim.30 18:05Istanbul
0 byten
Finnair
14:55Stockholm28tim.50 19:45Istanbul
0 byten
Lot Polish Airlines
17:30Stockholm27tim.00 20:30Istanbul
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.
ons
19 okt.
tors
20 okt.
fre
21 okt.
lör
22 okt.
sön
23 okt.
mån
24 okt.
tis
25 okt.
ons
26 okt.
tors
27 okt.
fre
28 okt.

De snabbaste flygen från Stockholm till Istanbul

Visar tider och priser för 08 okt.

Snabbaste resan

3 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 20 m

Flyg per dag

6

Distans

2173 km

Av 6 flyg som avgår från Stockholm för Istanbul dagligen så reser 6 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

pegasus
14:20Stockholm3tim.30 17:50Istanbul
0 byten
1322 kr1Enkelresa
pegasus
14:35Stockholm3tim.30 18:05Istanbul
0 byten
863 kr1Enkelresa
pegasus
09:40Stockholm3tim.35 13:15Istanbul
0 byten
1569 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm7tim.35 13:25Istanbul
0 byten
1902 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:30Stockholm27tim.00 20:30Istanbul
0 byten
3841 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Istanbul Flyg

distanceAvstånd2172 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 482 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagSas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet

Flygresor från Stockholm till Istanbul är 2172 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partners som Sas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 1 482 kr, kostar den billigaste flygbiljetter inte mer än 1 068 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Istanbul Airport.

Flygbolag: Eurowings, KLM eller Turkish Airlines flyg från Stockholm till Istanbul

Res mellan Stockholm och Istanbul från 1 068 kr med Omios flyg partner Eurowings, KLM eller Turkish Airlines! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär färdväg, färdvägen för dig.

KLM
Turkish Airlines
Eurowings

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg från Stockholm till Istanbul: Economy och Business.

Hitta billiga biljetter till KLM flyg från Stockholm till Istanbul hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Stockholm till Istanbul flyg tidtabellen från KLM, de senaste erbjudandena om tillgängliga flygbiljetter och annan reseinformation för färdväg, färdvägen från Stockholm till Istanbul, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg från Stockholm till Istanbul i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till KLM flyg är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla KLM flyg tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Istanbul från Stockholm och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande flyg mellan Stockholm och Istanbul med KLM!

Turkish Airlines är Turkiets främsta flygbolag och du kan välja mellan biljettyperna Economy Class, Comfort Class, Business Class och All-Inclusive för din nästa flyg från Stockholm till Istanbul.

Funderar du på att resa med flyg från Stockholm till Istanbul? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta rutt med Turkish Airlines. Kolla med Omio för att se aktuella Turkish Airlines flygtidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Stockholm till Istanbul flyg och boka Turkish Airlines biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en flyg mellan Stockholm och Istanbul kan du förvänta dig att resa enkel resa med Turkish Airlines. Om du söker flyg mellan Stockholm och Istanbul i Omios app, kan du kolla om Turkish Airlines biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på flygplats. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg med Turkish Airlines gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Istanbul från Stockholm. Boka den/det perfekta Stockholm till Istanbul flyg nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med Turkish Airlines!

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg från Stockholm till Istanbul.

Hitta billiga biljetter till Eurowings flyg från Stockholm till Istanbul hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Stockholm till Istanbul flyg tidtabellen från Eurowings, de senaste erbjudandena om tillgängliga flygbiljetter och annan reseinformation för resa från Stockholm till Istanbul, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg från Stockholm till Istanbul i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Eurowings flyg är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Eurowings flyg tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Istanbul från Stockholm och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande flyg från Stockholm till Istanbul med Eurowings!

Restips: Flyg från Stockholm till Istanbul

Restips: Ta ett flyg enkelt till Istanbul. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Istanbul.
FAQs
Flygbiljetter från Stockholm till Istanbul kan kosta så lite som 1 068 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flygbiljetter från Stockholm till Istanbul.
Att resa med flyg från Stockholm till Istanbul kostar i genomsnitt 1 482 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Stockholm till Istanbul med flyg är avståndet mellan Stockholm och Istanbul ungefär 2172 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flygbiljetter så tidigt som möjligt!
En flygresa från Stockholm till Istanbul har en genomsnittlig restid på 3 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Istanbul så snabbt som möjligt.

När våra kunder bokar sina billiga flygbiljetter från Stockholm till Istanbul reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Istanbul Airport i Istanbul. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatserna i Stockholm och Istanbul innan du påbörjar din resa.

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Stockholm Arlanda Airport och ligger 40.6 km från centrum. Om du planerar att stanna i Istanbul kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Istanbul är Istanbul Airport och ligger 44.7 km från centrum.

Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Istanbul kan du lita på att Sas Airways, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Lot Polish Airlines, Aegean Airlines, Belavia, tarom, KLM, Lufthansa, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Aeroflot eller regional jet tar dig till Istanbul snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Istanbul och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill köpa en billig direkt flygbiljett från Stockholm till Istanbul rekommenderar vi att du köper flygbiljetter från pegasus eller Turkish Airlines för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Istanbul.
Den/Det tidigaste flyg för denna rutt avgår från Stockholm klockan 05: 50. Den/det sista flyg lämnar Stockholm klockan 19: 10. Kolla med Omio för den senaste flygtidtabeller från Stockholm till Istanbul och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Stockholm till Istanbul om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyget. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Istanbul med flyget reser ofta även till ställen som Paris, Berlin eller München. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Istanbul och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk