JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
18 okt.
503 krRyanair
tis
19 okt.
707 krBritish Airways
ons
20 okt.
1333 krLot Polish Airlines
tors
21 okt.
107 krRyanair
fre
22 okt.
218 krRyanair
lör
23 okt.
1417 krSas Airways
sön
24 okt.
109 krRyanair
mån
25 okt.
108 krRyanair
tis
26 okt.
405 krBritish Airways
ons
27 okt.
1148 krSas Airways
tors
28 okt.
1682 krAir Baltic
fre
29 okt.
1864 krnordic regional airlines oy
lör
30 okt.
2439 krnordic regional airlines oy
sön
31 okt.
1359 krNorwegian Air Shuttle
mån
1 nov.
887 krRyanair
tis
2 nov.
670 krMalta Air
ons
3 nov.
210 krRyanair
tors
4 nov.
910 krRyanair
fre
5 nov.
501 krRyanair
lör
6 nov.
283 krMalta Air
sön
7 nov.
214 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Stockholm till London

Planerar du en resa till den kosmopolitiska staden London? Den brittiska huvudstaden lockar med allt från fotboll och musikaler till gemytliga pubbar och spännande shopping. En flygresa från Stockholm till London tar cirka 2 timmar och 20 minuter. Den korta restiden gör London till ett perfekt alternativ för en weekendresa. Du kan välja att resa till London från Bromma flygplats och Stockholm Arlanda Airport. Anslutningarna är många och sträckan trafikeras av en stor mängd flygbolag, vilket gör att du enkelt kan hitta billiga flygbiljetter hos Omio med blanf andra easyJet och Norwegian. Res enkelt till Arlanda flygplats med Arlanda Express eller Flygbussarna.


Flyg från Stockholm till London

Stockholm Arlanda Airport kan stoltsera med att vara Sveriges största flygplats. Den ligger cirka 4,2 mil från innerstan. Avståndet från Arlanda till Uppsala är cirka 3,6 mil. Du kan välja att ta dig till flygplatsen med tåg, buss, lokaltrafik, bil eller taxi. För dig som väljer att ta bilen från Stockholm finns skyltning via E4:an norrut. Du kan även välja att ta ett expresståg från Centralstationen men det är även möjligt att resa till Arlanda med kollektivtrafikens pendeltåg och bussar. Det finns ett stort utbud av av restauranger, kaféer och butiker på Stockholm Arlanda Airport.

Bromma Stockholm Airport är Sveriges tredje störst flygplats för internationella flygningar. Flygplatsen är belägen bara 7 kilometer från innerstaden och du tar dig snabbt hit med bil eller flygbussar. Som bilförare följer du skyltning mot Bromma Stockholm Airport via Ulvsundavägen.

Stockholm till London med flyg

I världsmetropolen London finns flera flygplatser. Den allra största är Heathrow och faktum är att den även är Europas största flygplats. Flygplatsen är förbunden med tunnelbanan, hoppa på Piccadilly Line direkt efter att du hämtat ditt bagage. Du kan även välja att ta dig till centrum med buss eller taxi. Londons övriga flygplatser Gatwick, Stanstead, Luton och London City Airport är också förbundna med centrum genom bussar, taxiförbindelser och snabbtåg. Du som reser till Gatwick kan till exempel välja att åka med Gatwick Express, och från Stansted avgår snabbtåget Stansted Express.

Upptäck London på egen hand

I London väntar en ny spännande och upplevelse i varje gathörn. Det finns väldigt mycket att se och uppleva och du väljer själv hur du vill uppleva staden. Houses of Parliament, Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey och St. Paul's Cathedral hör till några av de mest kända sevärdheterna. Du kan även besöka museer i världsklass, vad sägs till exempel om att bege sig till British Museum som rymmer nästan åtta miljoner föremål? Vill du shoppa ska du ta dig till den myllrande stadsdelen West End. I detta shoppingparadis hittar du oändligt med butiker runt Oxford Street, Regent Street och Bond Street. Boka din flygresa till London är upptäck dina egna smultronställen i den spännande staden som ständigt lockar med nya upplevelser.

Resetips

Flyg från Stockholm till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to London.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Stockholm till London?
Det billigaste sättet att ta sig till London från Stockholm är genom flyg och det kan kosta så lite som 107 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till London.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Stockholm till London?
Flyg biljetter från Stockholm till London brukar ha ett genomsnittspris på 627 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan London och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från London till Stockholm är runt 1432 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till London är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Stockholm till London med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Stockholm till London är 2 h 15 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till London.
Vilken är den mest använda flygplatser i London och i Stockholm?

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och London är de mest populära flygplatser i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport och i London är London Heathrow Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och London?

Om du planerar att ta en flyg från Stockholm kan du räkna med att resa 36 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Stockholm Arlanda Airport. När du kommer fram till London med flyg kan du räkna med att resa 23 km från den populära London Heathrow Airport till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Stockholm till London med flyg?
För att hitta bästa flyg från Stockholm till London, kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, British Airways, easyJet, Finnair eller Eurowings. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till London och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till London?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till London med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till London på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till London från Stockholm med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av London?
Många av våra kunder som reser med flyg till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.