JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
1685 krBritish Airways
ons
26 jan.
440 krRyanair
tors
27 jan.
1013 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
144 krRyanair
lör
29 jan.
999 krBritish Airways
sön
30 jan.
651 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
144 krRyanair
tis
1 feb.
188 krMalta Air
ons
2 feb.
186 krRyanair
tors
3 feb.
189 krRyanair
fre
4 feb.
109 krRyanair
lör
5 feb.
188 krMalta Air
sön
6 feb.
110 krRyanair
mån
7 feb.
109 krRyanair
tis
8 feb.
189 krMalta Air
ons
9 feb.
121 krRyanair
tors
10 feb.
253 krRyanair
fre
11 feb.
111 krRyanair
lör
12 feb.
167 krMalta Air
sön
13 feb.
144 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Stockholm och London

distanceAvstånd1432 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg786 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, British Airways, easyJet, Finnair eller Eurowings

Flyg från Stockholm till London är färdväg 1432 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, British Airways, easyJet, Finnair eller Eurowings. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 786 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 144 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på London Heathrow Airport.

Flygbolag: Stockholm – London

Res från Stockholm till London från 144 kr med Omios flyg partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

Ryanair
Eurowings
British Airways

Ryanair är ett av de mest populära budgetflygbolagen i Europa och erbjuder billiga flyg över hela kontinenten. Ryanair, som grundades i Irland, gör det lätt att hoppa på ett flyg och flyga till populära europeiska destinationer snabbt och prisvärt. Detta lågprisflygbolag är känt för att ha direkta flyg till mindre och sekundära flygplatser, vanligtvis utanför större städer, för att hålla kostnaderna nere. I alla Ryanairs avgiftstyper ingår att man får medföra en liten personlig väska, medan extra avgifter normalt tas ut för ytterligare handbagage och incheckat bagage.

Flyg från Stockholm till London

Planerar du en resa till den kosmopolitiska staden London? Den brittiska huvudstaden lockar med allt från fotboll och musikaler till gemytliga pubbar och spännande shopping. En flygresa från Stockholm till London tar cirka 2 timmar och 20 minuter. Den korta restiden gör London till ett perfekt alternativ för en weekendresa. Du kan välja att resa till London från Bromma flygplats och Stockholm Arlanda Airport. Anslutningarna är många och sträckan trafikeras av en stor mängd flygbolag, vilket gör att du enkelt kan hitta billiga flygbiljetter hos Omio med blanf andra easyJet och Norwegian. Res enkelt till Arlanda flygplats med Arlanda Express eller Flygbussarna.


Flyg från Stockholm till London

Stockholm Arlanda Airport kan stoltsera med att vara Sveriges största flygplats. Den ligger cirka 4,2 mil från innerstan. Avståndet från Arlanda till Uppsala är cirka 3,6 mil. Du kan välja att ta dig till flygplatsen med tåg, buss, lokaltrafik, bil eller taxi. För dig som väljer att ta bilen från Stockholm finns skyltning via E4:an norrut. Du kan även välja att ta ett expresståg från Centralstationen men det är även möjligt att resa till Arlanda med kollektivtrafikens pendeltåg och bussar. Det finns ett stort utbud av av restauranger, kaféer och butiker på Stockholm Arlanda Airport.

Bromma Stockholm Airport är Sveriges tredje störst flygplats för internationella flygningar. Flygplatsen är belägen bara 7 kilometer från innerstaden och du tar dig snabbt hit med bil eller flygbussar. Som bilförare följer du skyltning mot Bromma Stockholm Airport via Ulvsundavägen.

Stockholm till London med flyg

I världsmetropolen London finns flera flygplatser. Den allra största är Heathrow och faktum är att den även är Europas största flygplats. Flygplatsen är förbunden med tunnelbanan, hoppa på Piccadilly Line direkt efter att du hämtat ditt bagage. Du kan även välja att ta dig till centrum med buss eller taxi. Londons övriga flygplatser Gatwick, Stanstead, Luton och London City Airport är också förbundna med centrum genom bussar, taxiförbindelser och snabbtåg. Du som reser till Gatwick kan till exempel välja att åka med Gatwick Express, och från Stansted avgår snabbtåget Stansted Express.

Upptäck London på egen hand

I London väntar en ny spännande och upplevelse i varje gathörn. Det finns väldigt mycket att se och uppleva och du väljer själv hur du vill uppleva staden. Houses of Parliament, Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey och St. Paul's Cathedral hör till några av de mest kända sevärdheterna. Du kan även besöka museer i världsklass, vad sägs till exempel om att bege sig till British Museum som rymmer nästan åtta miljoner föremål? Vill du shoppa ska du ta dig till den myllrande stadsdelen West End. I detta shoppingparadis hittar du oändligt med butiker runt Oxford Street, Regent Street och Bond Street. Boka din flygresa till London är upptäck dina egna smultronställen i den spännande staden som ständigt lockar med nya upplevelser.

Resetips: Flyg från Stockholm till London

Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to London.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till London vara?

De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till London är 144 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till London. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket kostar flyg från Stockholm till London i genomsnitt?

Flyg biljetter från Stockholm till London brukar ha ett genomsnittspris på 785 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt avstånd är det mellan London och Stockholm med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från London till Stockholm är runt 1432 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till London är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till London?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till London med flyg är 2 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till London.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Stockholm och London borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till London är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på London Heathrow Airport i London.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Stockholm och i London?

När du planerar din resa till London från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. I London är den mest populära flygplats London Heathrow Airport och den ligger 23 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och London?

Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till London kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, British Airways, easyJet, Finnair eller Eurowings kan ta dig till London snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och London för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till London utan transfer emellan?

Letar du efter en direkt resa med flyg från Stockholm till London? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Stockholm till London med Ryanair eller Norwegian Air Shuttle. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Stockholm till London kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till London snabbast.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Stockholm till London?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till London med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till London på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.