Rekommenderade flyg från Stockholm till London

Visa flyginformation för 5 aug.

Snabbaste resan

2 tim. 15 m

Direct flights

3

Flyg per dag

3

Distans

1433 km

There are 3 direct flights between Stockholm and London per day, with the fastest journey taking just 2 hours and 15 minutes.

Billigast
Snabbast
21:30Stockholm Skavsta Airport2tim.15 22:45London Stansted Airport
0 changes
404 kr1Enkelresa
Näst Billigast
Näst Snabbast
11:30Stockholm Arlanda Airport2tim.45 13:15London Heathrow Airport
0 changes
1306 kr1Enkelresa
06:50Stockholm Arlanda Airport2tim.50 08:40London Gatwick Airport
0 changes
1731 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
5 aug.
360 krRyanair
fre
6 aug.
168 krRyanair
lör
7 aug.
1384 krBritish Airways
sön
8 aug.
189 krRyanair
mån
9 aug.
108 krRyanair
tis
10 aug.
1440 krSas Airways
ons
11 aug.
956 krSas Airways
tors
12 aug.
168 krRyanair
fre
13 aug.
349 krRyanair
lör
14 aug.
1406 krSas Airways
mån
16 aug.
108 krRyanair
tis
17 aug.
844 krBritish Airways
ons
18 aug.
768 krBritish Airways
tors
19 aug.
108 krRyanair
fre
20 aug.
168 krRyanair
lör
21 aug.
803 krSas Airways
sön
22 aug.
108 krRyanair
mån
23 aug.
109 krRyanair
tis
24 aug.
956 krSas Airways

Flyg från Stockholm till London

Planerar du en resa till den kosmopolitiska staden London? Den brittiska huvudstaden lockar med allt från fotboll och musikaler till gemytliga pubbar och spännande shopping. En flygresa från Stockholm till London tar cirka 2 timmar och 20 minuter. Den korta restiden gör London till ett perfekt alternativ för en weekendresa. Du kan välja att resa till London från Bromma flygplats och Stockholm Arlanda Airport. Anslutningarna är många och sträckan trafikeras av en stor mängd flygbolag, vilket gör att du enkelt kan hitta billiga flygbiljetter hos Omio med blanf andra easyJet och Norwegian. Res enkelt till Arlanda flygplats med Arlanda Express eller Flygbussarna.


Flyg från Stockholm till London

Stockholm Arlanda Airport kan stoltsera med att vara Sveriges största flygplats. Den ligger cirka 4,2 mil från innerstan. Avståndet från Arlanda till Uppsala är cirka 3,6 mil. Du kan välja att ta dig till flygplatsen med tåg, buss, lokaltrafik, bil eller taxi. För dig som väljer att ta bilen från Stockholm finns skyltning via E4:an norrut. Du kan även välja att ta ett expresståg från Centralstationen men det är även möjligt att resa till Arlanda med kollektivtrafikens pendeltåg och bussar. Det finns ett stort utbud av av restauranger, kaféer och butiker på Stockholm Arlanda Airport.

Bromma Stockholm Airport är Sveriges tredje störst flygplats för internationella flygningar. Flygplatsen är belägen bara 7 kilometer från innerstaden och du tar dig snabbt hit med bil eller flygbussar. Som bilförare följer du skyltning mot Bromma Stockholm Airport via Ulvsundavägen.

Stockholm till London med flyg

I världsmetropolen London finns flera flygplatser. Den allra största är Heathrow och faktum är att den även är Europas största flygplats. Flygplatsen är förbunden med tunnelbanan, hoppa på Piccadilly Line direkt efter att du hämtat ditt bagage. Du kan även välja att ta dig till centrum med buss eller taxi. Londons övriga flygplatser Gatwick, Stanstead, Luton och London City Airport är också förbundna med centrum genom bussar, taxiförbindelser och snabbtåg. Du som reser till Gatwick kan till exempel välja att åka med Gatwick Express, och från Stansted avgår snabbtåget Stansted Express.

Upptäck London på egen hand

I London väntar en ny spännande och upplevelse i varje gathörn. Det finns väldigt mycket att se och uppleva och du väljer själv hur du vill uppleva staden. Houses of Parliament, Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey och St. Paul's Cathedral hör till några av de mest kända sevärdheterna. Du kan även besöka museer i världsklass, vad sägs till exempel om att bege sig till British Museum som rymmer nästan åtta miljoner föremål? Vill du shoppa ska du ta dig till den myllrande stadsdelen West End. I detta shoppingparadis hittar du oändligt med butiker runt Oxford Street, Regent Street och Bond Street. Boka din flygresa till London är upptäck dina egna smultronställen i den spännande staden som ständigt lockar med nya upplevelser.

Resetips

Flyg från Stockholm till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to London.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Stockholm till London?
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till London är 108 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till London. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Stockholm till London?
Flyg biljetter till London från Stockholm kostar 791 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till London och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Stockholm och London när man reser med flyg?
Innan du planerar din resa från Stockholm till London kan det vara bra att veta att London är ungefär 1432 kmifrån Stockholm när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till London är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till London med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och London. På ett ungefär kan resan från Stockholm till London med flyg ligga på 2 h 15 min.
Jag ska snart resa till London från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till London reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på London Heathrow Airport i London. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och London innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till London?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Stockholm cirka 0 km från cityområdet. Den flygplats i London som är mest populär bland resenärer är London Heathrow Airport som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och London?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till London kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, British Airways, easyJet, Finnair eller Eurowings kan ta dig till London snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och London för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Stockholm till London, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Stockholm till London? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Stockholm till London med Ryanair, Norwegian Air Shuttle eller British Airways. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Stockholm till London kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till London snabbast.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Stockholm till London?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och London. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till London så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till London från Stockholm med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära London?
Många av våra kunder som reser med flyg till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.