Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till Bukarest

distanceAvstånd1743 km
durationGenomsnittlig restid med flyg26 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 516 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagWizz Air

Flyg från Stockholm till Bukarest är färdväg 1743 km lång och tar i genomsnitt 26 h 5 min med våra partner som Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 516 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 111 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Bucharest Henri Coanda International Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Bukarest
Ta ett flyg enkelt till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Bukarest.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm till Bukarest med flyg?
Det billigaste sättet att ta sig till Bukarest från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 1 111 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Bukarest.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Stockholm till Bukarest?
Flyg biljetter till Bukarest från Stockholm kostar 1 516 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Bukarest och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Bukarest och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Bukarest kommer sträckan att ligga på cirka 1743 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Bukarest i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Bukarest med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Bukarest. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Bukarest med flyg ligga på 26 h 5 min.
Jag ska snart resa till Bukarest från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och Bukarest är de mest populära flygplatser i Stockholm Stockholm Arlanda Airport och i Bukarest är Bucharest Henri Coanda International Airport den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Stockholm och i Bukarest?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Bukarest med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Bucharest Henri Coanda International Airport som ligger 15.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Bukarest?
För att hitta bästa flyg från Stockholm till Bukarest kan du använda dig av dessa flygbolag: Wizz Air. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Bukarest och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Bukarest?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Bukarest kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din flyg resa från Stockholm till Bukarest måste inte ta slut i Bukarest. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bukarest är Budapest, Sofia eller London. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Budapest, Sofia eller London kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Bukarest med flyg reser ofta även till ställen som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bukarest och dessa destinationer som också är värda att besökas.