JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
Hitta priser
2354 krLufthansa
tors
21 okt.
Hitta priser
331 krWizz Air
fre
22 okt.
1329 krEurolines Germany
1727 krAustrian Airlines
lör
23 okt.
Hitta priser
331 krWizz Air
mån
25 okt.
1329 krEurolines Germany
1063 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Stockholm till Bukarest
Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Bukarest.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Stockholm till Bukarest vara?
Buss biljetter från Stockholm till Bukarest kan vara så billiga som 1 329 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en buss biljett från Stockholm till Bukarest ligga på?
Att resa med buss från Stockholm till Bukarest kostar i genomsnitt 1 329 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Bukarest och Stockholm med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bukarest till Stockholm är runt 1743 kmnär du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Stockholm till Bukarest är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Bukarest med buss?
Den genomsnittliga resetiden med buss från Stockholm till Bukarest är 46 h 30 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Stockholm till Bukarest.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Stockholm och Bukarest borde jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Stockholm till Bukarest är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Stockholm på Stockholm, Centralstation och de flesta anländer i Bukarest på Bucharest, Autogara Filaret.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Stockholm och Bukarest?

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Stockholm, Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bukarest kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bukarest är Bucharest, Autogara Filaret och ligger 2 km från cityområdet.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Stockholm till Bukarest?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Stockholm till Bukarest, kan du kolla upp Eurolines Germany. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Bukarest kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Bukarest.
Hur köper jag buss biljetter från Stockholm till Bukarest?
Om du planerar att resa med buss från Stockholm till Bukarest kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Bukarest från Stockholm med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Bukarest?
Många av våra kunder som reser med buss till Bukarest besöker ofta även Budapest, Sofia eller London. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bukarest och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Stockholm och Bukarest?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Stockholm och Bukarest. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Stockholm till Bukarest så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Bukarest
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69

Bussar från Stockholm till Bukarest: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver