Bussar Stockholm Bukarest

De billigaste bussarna från Stockholm till Bukarest

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1388 kr

Genomsnittligt pris

1388 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Eurolines Germany
19:00Stockholm46tim.30 17:30Bukarest
0 byten
1388 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Bukarest

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
Eurolines Germany
19:00Stockholm46tim.30 17:30Bukarest
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Bukarest

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

1d 22 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

1d 22 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

1743 km

Av 1 bussar som avgår från Stockholm till Bukarest dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Eurolines Germany
19:00Stockholm46tim.30 17:30Bukarest
0 byten
1388 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Bukarest

distanceAvstånd1743 km
durationGenomsnittlig restid med buss46 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 515 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagEurolines Germany

Bussar från Stockholm till Bukarest är färdväg 1743 km lång och tar i genomsnitt 46 h 30 min med våra partner som Eurolines Germany. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 499 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 515 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Bucharest, Autogara Filaret.

Restips: Bussar från Stockholm till Bukarest

Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Bukarest.
FAQs
Buss biljetter från Stockholm till Bukarest kan vara så billiga som 1 499 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Buss biljetter från Stockholm till Bukarest brukar ha ett genomsnittspris på 1 515 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Stockholm till Bukarest kommer sträckan att ligga på cirka 1743 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Stockholm till Bukarest i förväg genom Omio.
Den genomsnittliga restiden med buss från Stockholm till Bukarest är 46 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Stockholm till Bukarest.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Stockholm till Bukarest åker de ofta från Stockholm Centralstation i Stockholm och kommer fram till Bucharest, Autogara Filaret i Bukarest. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Stockholm och Bukarest i förväg.

När du planerar din resa till Bukarest från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Stockholm är Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från cityområdet. I Bukarest är den mest populära busstation Bucharest, Autogara Filaret som ligger 3 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Bukarest kan du ta buss med Eurolines Germany. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Bukarest för att se vilka bekvämligheter de har.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Stockholm till Bukarest är 2 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Första Stockholm to Bukarest buss avgår klockan 19: 00   och sista buss från Stockholm till Bukarest går klockan 19: 00. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Stockholm till Bukarest hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Stockholm till Bukarest om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Bukarest reser vidare från Bukarest. Många väljer att fortsätta resan till från Bukarest till närliggande destinationer som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Stockholm och Bukarest. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Stockholm till Bukarest så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Bukarest

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk