Bussar Stockholm Paris

De billigaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 08 okt.

Billigast

1571 kr

Genomsnittligt pris

1571 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:59Stockholm, Cityterminalen31tim.36 07:35Paris, Quai de Bercy
1 byte
1571 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Paris

Visar bussar för imorgon, lördag 8 oktober
23:59Stockholm, Cityterminalen31tim.36 07:35Paris, Quai de Bercy
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.
ons
19 okt.
tors
20 okt.
fre
21 okt.
lör
22 okt.
sön
23 okt.
mån
24 okt.
tis
25 okt.
ons
26 okt.
tors
27 okt.
fre
28 okt.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 08 okt.

Snabbaste resan

1d 7 tim. 36 m

Genomsnittligt pris

1d 7 tim. 36 m

Bussar per dag

1

Distans

1544 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Paris utan att göra minst ett byte.

Snabbast
23:59Stockholm, Cityterminalen31tim.36 07:35Paris, Quai de Bercy
1 byte
1571 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

Visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Paris

distanceAvstånd1544 km
durationGenomsnittlig restid med buss31 h 36 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 436 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Stockholm till Paris är 1544 km lång och tar i genomsnitt 31 h 36 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 1 042 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 436 kr. Resande åker oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Paris

Köp dina officiella FlixBus bussbiljetter mellan Stockholm och Paris från 1 042 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Stockholm till Paris

Restips: Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Paris.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Stockholm är med buss och det kan kosta så lite som 1 042 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Stockholm till Paris.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 436 kr för att ta buss från Stockholm till Paris. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Paris från Stockholm.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Stockholm till Paris? Avståndet mellan Stockholm och Paris med buss är runt 1544 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Stockholm till Paris får du.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Paris med buss är 31 h 36 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Paris.

Innan du planerar din resa från Stockholm till Paris kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Stockholm åker från Stockholm Centralstation och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris.

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från centrum. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.6 km från centrum.

När du ska boka en resa med buss från Stockholm till Paris kan du lita på att Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Paris snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Paris och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Stockholm till Paris går klockan 21: 59. Den/Det sista buss som avgår från Stockholm till Paris går klockan 21: 59. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Stockholm till Paris med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Stockholm till Paris kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din bussresa från Stockholm till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Paris från Stockholm. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Stockholm till Paris och köp dina billiga bussbiljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk