Bussar Stockholm Paris

De billigaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

1856 kr

Genomsnittligt pris

1856 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
21:59Stockholm31tim.36 05:35Paris
0 byten
1856 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Paris

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
Flixbus
21:59Stockholm31tim.36 05:35Paris
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

1d 7 tim. 36 m

Genomsnittligt pris

1d 7 tim. 36 m

Bussar per dag

1

Distans

1544 km

Av 1 bussar som avgår från Stockholm till Paris dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
21:59Stockholm31tim.36 05:35Paris
0 byten
1856 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Paris

distanceAvstånd1544 km
durationGenomsnittlig restid med buss31 h 36 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 798 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Stockholm till Paris är rutt 1544 km lång och tar i genomsnitt 31 h 36 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 798 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 1 629 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Paris

Du kan resa med buss från Stockholm till Paris med FlixBus för så lite som 1 628 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till Paris

Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Paris.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Stockholm är med buss och det kan kosta så lite som 1 629 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Stockholm till Paris.
Att resa med buss från Stockholm till Paris kostar i genomsnitt 1 798 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Stockholm till Paris med buss kan du räkna med att avståndet mellan Stockholm och Paris är ungefär 1544 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Paris med buss är 31 h 36 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Paris.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Stockholm till Paris åker de ofta från Stockholm Centralstation i Stockholm och kommer fram till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Stockholm och Paris i förväg.

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.6 km från cityområdet.

För att hitta bästa buss från Stockholm till Paris kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Paris och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Du kan ta första buss från Stockholm till Paris klockan 21: 59. Sista buss från Stockholm till Paris som du kan ta avgår klockan 21: 59. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Stockholm till Paris för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Paris. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Paris så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.
Att resa från Stockholm till Paris utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Paris.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk