Bussar Stockholm Paris

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

2479 kr

Genomsnittligt pris

2479 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:59Stockholm, Cityterminalen32tim.26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 byte
2479 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Paris

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
23:59Stockholm, Cityterminalen32tim.26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Paris

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

1d 8 tim. 26 m

Genomsnittligt pris

1d 8 tim. 26 m

Bussar per dag

1

Distans

1544 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Paris utan att göra minst ett byte.

Snabbast
23:59Stockholm, Cityterminalen32tim.26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 byte
2479 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Paris

distanceAvstånd1544 km
durationGenomsnittlig restid med buss31 h 36 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss2 550 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Stockholm till Paris är 1544 km lång och tar i genomsnitt 31 h 36 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 1 961 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 2 550 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Cityterminalen och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Paris

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Stockholm till Paris från 1 961 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till Paris

Restips: Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Paris.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Paris kan kosta så lite som 1 961 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Stockholm till Paris.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 550 kr för att ta buss från Stockholm till Paris. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Paris från Stockholm.
Innan du planerar din resa från Stockholm till Paris kan det vara bra att veta att Paris är ungefär 1544 km från Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Paris är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från Stockholm till Paris kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 31 h 36 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Stockholm till Paris kan det vara bra att veta att Stockholm, Cityterminalen är mest populär bland resenärer som åker från Stockholm medan Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Paris.

Stockholm, Cityterminalen är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 1.5 km från centrum. Den busstation i Paris som är mest populär bland resenärer är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum.

Första Stockholm till Paris buss avgår klockan 21: 59   och sista buss från Stockholm till Paris går klockan 22: 59. Kolla de senaste busstidtabeller från Stockholm till Paris hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Paris. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Paris så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.
Att resa från Stockholm till Paris utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Paris.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk