Bussar Stockholm Helsingborg

De billigaste bussarna från Stockholm till Helsingborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

661 kr

Genomsnittligt pris

833 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
18:00Stockholm, Terminalslingan11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte
661 kr1Enkelresa
18:00Stockholm11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte
818 kr1Enkelresa
08:40Stockholm, Terminalslingan9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
829 kr1Enkelresa
08:40Stockholm9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
1026 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Helsingborg

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
08:40Stockholm, Terminalslingan9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
08:40Stockholm9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
18:00Stockholm, Terminalslingan11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte
18:00Stockholm11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Helsingborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

9 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

10 tim. 30 m

Bussar per dag

4

Distans

485 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Helsingborg utan att göra minst ett byte.

08:40Stockholm, Terminalslingan9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
829 kr1Enkelresa
08:40Stockholm9tim.50 18:30Helsingborg
1 byte
1026 kr1Enkelresa
18:00Stockholm, Terminalslingan11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte
661 kr1Enkelresa
18:00Stockholm11tim.10 05:10Helsingborg
1 byte
818 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Stockholm till Helsingborg

distanceAvstånd484 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss488 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus eller Vy Bus4You

Bussar från Stockholm till Helsingborg är rutt 484 km lång och tar i genomsnitt 7 h 10 min med våra partner som Flixbus eller Vy Bus4You. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 488 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 326 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Helsingborg, Knutpunkten Bussterminal.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Helsingborg

Du kan resa med buss mellan Stockholm och Helsingborg med FlixBus för så lite som 326 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Stockholm till Helsingborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 7 h 25 min
  • Genomsnittligt pris: 326 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Restips: Bussar från Stockholm till Helsingborg

Ta bussen till Helsingborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Helsingborg.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Stockholm till Helsingborg är 326 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Helsingborg. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 488 kr för att ta buss från Stockholm till Helsingborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Helsingborg från Stockholm.
Du kan förvänta dig att avståndet från Helsingborg till Stockholm är runt 484 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Stockholm till Helsingborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Stockholm till Helsingborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 10 min.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm Centralstation. I Helsingborg är den mest populära busstation bland resenärer Helsingborg, Knutpunkten Bussterminal.

När du planerar din resa till Helsingborg från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Stockholm är Stockholm Centralstation som ligger 2.1 km från cityområdet. I Helsingborg är den mest populära busstation Helsingborg, Knutpunkten Bussterminal som ligger 439 m från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Stockholm till Helsingborg kan du lita på att Flixbus eller Vy Bus4You erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Helsingborg snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till Helsingborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du letar efter en direkt resa från Stockholm till Helsingborg kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus för att komma till Helsingborg snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
I genomsnitt det finns 2 bussar om dagen från Stockholm till Helsingborg. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Stockholm to Helsingborg buss avgår klockan 07: 55   och sista buss från Stockholm till Helsingborg går klockan 21: 59. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Stockholm till Helsingborg hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Helsingborg med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Helsingborg på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Helsingborg reser vidare från Helsingborg. Många väljer att fortsätta resan till från Helsingborg till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Stockholm till Helsingborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Stockholm till Helsingborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Helsingborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk