JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
Hitta priser
Hitta priser
2267 krLufthansa
tors
2 dec.
434 krDeutsche Bahn
326 krFlixbus
1887 krAustrian Airlines
lör
4 dec.
434 krDeutsche Bahn
282 krFlixbus
1664 krLufthansa Cityline
sön
5 dec.
434 krDeutsche Bahn
395 krFlixbus
1682 krLufthansa Cityline

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Hamburg till Helsingborg

distanceAvstånd323 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss334 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Hamburg till Helsingborg är rutt 323 km lång och tar i genomsnitt 8 h med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 334 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 282 kr. Resande avreser oftast från Hamburg Hbf och anländer till Helsingborg, Rådhuset.

Resetips

Bussar från Hamburg till Helsingborg
Ta bussen till Helsingborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Hamburg to Helsingborg.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Hamburg till Helsingborg vara?
Buss biljetter från Hamburg till Helsingborg kan kosta så lite som 282 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Hamburg till Helsingborg.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Hamburg till Helsingborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 334 kr för att ta buss från Hamburg till Helsingborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Helsingborg från Hamburg.
Hur långt avstånd är det mellan Helsingborg och Hamburg med buss?
Innan du planerar din resa från Hamburg till Helsingborg kan det vara bra att veta att Helsingborg är ungefär 323 km från Hamburg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Hamburg till Helsingborg är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Hamburg till Helsingborg?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Hamburg och Helsingborg. På ett ungefär kan resan från Hamburg till Helsingborg med buss ligga på 8 h.
Jag ska resa till Helsingborg från Hamburg. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du planerar din resa från Hamburg till Helsingborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Hamburg åker från Hamburg Hbf och anländer till Helsingborg, Rådhuset i Helsingborg.

Var ligger de mest populära busstationer i Hamburg för resa till Helsingborg?

När du planerar din resa till Helsingborg från Hamburg kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Hamburg är Hamburg Hbf som ligger 2.6 km från cityområdet. I Helsingborg är den mest populära busstation Helsingborg, Rådhuset som ligger 140 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Hamburg till Helsingborg?
Om du letar efter billiga bussar från Hamburg till Helsingborg kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Helsingborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Hamburg och Helsingborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Hamburg till Helsingborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Hamburg till Helsingborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Hamburg till Helsingborg måste inte ta slut i Helsingborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Helsingborg är Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Helsingborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm från Helsingborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Hamburg till Helsingborg, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Hamburg och Helsingborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Hamburg till Helsingborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Hamburg
Helsingborg
Hamburg, ZOB am Hbf.
Bekvämligheter