JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
243 krÖresundståg
123 krFlixbus
sön
5 dec.
243 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
mån
6 dec.
243 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
tis
7 dec.
244 krÖresundståg
146 krVy Bus4You
ons
8 dec.
243 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
tors
9 dec.
246 krÖresundståg
55 krFlixbus
fre
10 dec.
250 krÖresundståg
77 krFlixbus
lör
11 dec.
245 krÖresundståg
55 krFlixbus
sön
12 dec.
249 krÖresundståg
83 krFlixbus
mån
13 dec.
232 krÖresundståg
Hitta priser
tis
14 dec.
238 krÖresundståg
150 krVy Bus4You
ons
15 dec.
232 krÖresundståg
146 krVy Bus4You
tors
16 dec.
242 krÖresundståg
77 krFlixbus
fre
17 dec.
232 krÖresundståg
120 krFlixbus
lör
18 dec.
245 krÖresundståg
120 krFlixbus
sön
19 dec.
248 krÖresundståg
148 krVy Bus4You
mån
20 dec.
239 krÖresundståg
99 krFlixbus
tis
21 dec.
248 krÖresundståg
148 krVy Bus4You
ons
22 dec.
248 krÖresundståg
148 krVy Bus4You
tors
23 dec.
252 krÖresundståg
151 krVy Bus4You
fre
24 dec.
253 krÖresundståg
77 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Köpenhamn och Helsingborg

distanceAvstånd42 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss119 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss

Bussar från Köpenhamn till Helsingborg är resa 42 km lång och tar i genomsnitt 1 h 55 min med våra partner som Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 119 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 55 kr. Resande avreser oftast från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Helsingborg, Rådhuset.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Helsingborg
Ta bussen till Helsingborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Helsingborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köpenhamn till Helsingborg?
Buss biljetter från Köpenhamn till Helsingborg kan vara så billiga som 55 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket kostar buss från Köpenhamn till Helsingborg i genomsnitt?
Att resa med buss från Köpenhamn till Helsingborg kostar i genomsnitt 119 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Helsingborg och Köpenhamn om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Helsingborg till Köpenhamn är runt 42 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Köpenhamn till Helsingborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Helsingborg med buss?
En buss resa från Köpenhamn till Helsingborg har en genomsnittlig restid på 1 h 55 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Helsingborg så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Köpenhamn till Helsingborg?

När man reser med buss från Köpenhamn till Helsingborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Köpenhamn på København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och de flesta anländer till Helsingborg på Helsingborg, Rådhuset.

Var ligger busstationer i Köpenhamn och i Helsingborg?

När du planerar din resa till Helsingborg från Köpenhamn kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Köpenhamn är København, Ny Ellebjerg St. (togbus) som ligger 4 km från cityområdet. I Helsingborg är den mest populära busstation Helsingborg, Rådhuset som ligger 140 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Köpenhamn och Helsingborg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till Helsingborg kan du ta buss med Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och Helsingborg för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Köpenhamn till Helsingborg?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Helsingborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamn till Helsingborg reser vidare från Helsingborg. Många väljer att fortsätta resan från Helsingborg till närliggande destinationer som Göteborg, Stockholm eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss till Helsingborg besöker ofta även Göteborg, Stockholm eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Helsingborg och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Köpenhamn till Helsingborg om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Köpenhamn till Helsingborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Helsingborg
Helsingborg
Bekvämligheter
Helsingborg - Knutpunkten
Bekvämligheter