Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Berlin till Helsingborg

distanceAvstånd394 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss271 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Bohemian Lines

Bussar från Berlin till Helsingborg är resa 394 km lång och tar i genomsnitt 13 h 25 min med våra partner som Flixbus eller Bohemian Lines. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 271 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 271 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Helsingborg, Rådhuset.

Resetips

Bussar från Berlin till Helsingborg
Ta bussen till Helsingborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Helsingborg.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Berlin till Helsingborg vara?
Buss biljetter från Berlin till Helsingborg kan vara så billiga som 271 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Berlin till Helsingborg ligga på?
Att resa med buss från Berlin till Helsingborg kostar i genomsnitt 271 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Berlin och Helsingborg när man reser med buss?
När du reser från Berlin till Helsingborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Helsingborg är ungefär 394 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar buss från Berlin till Helsingborg?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Berlin och Helsingborg. På ett ungefär kan resan från Berlin till Helsingborg med buss ligga på 13 h 25 min.
Vilken busstation i Berlin bör jag resa från? Vilken busstation i Helsingborg bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Berlin är Berlin Hbf. I Helsingborg är den mest populära busstation bland resenärer Helsingborg, Rådhuset.

Var ligger busstationer i Berlin och i Helsingborg?

När du åker från Berlin kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Berlin Hbf som ligger 2.8 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Helsingborg kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Helsingborg är Helsingborg, Rådhuset som ligger 140 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Berlin och Helsingborg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Berlin till Helsingborg med buss. När du ska åka till Helsingborg från Berlin kan du resa med Flixbus eller Bohemian Lines. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Berlin till Helsingborg eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Berlin till Helsingborg?
Om du planerar att resa med buss från Berlin till Helsingborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din buss resa från Berlin till Helsingborg måste inte ta slut i Helsingborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Helsingborg är Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Helsingborg reser vidare från Helsingborg. Många väljer att fortsätta resan till från Helsingborg till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Berlin och Helsingborg?
Det är inga problem att resa från Berlin till Helsingborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Berlin till Helsingborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Helsingborg
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter