Bussar Stockholm Amsterdam

De billigaste bussarna från Stockholm till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

1838 kr

Genomsnittligt pris

1999 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
12:4529tim.35
Stockholm, Cityterminalen
18:20Amsterdam
1838 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Billigast
23:5927tim.26
Stockholm, Cityterminalen
03:25Amsterdam
1865 kr1Enkelresa
1 byte
09:5523tim.40
Stockholm, Cityterminalen
09:35Amsterdam
2294 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Stockholm till Amsterdam

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
09:5523tim.40
Stockholm, Cityterminalen
09:35Amsterdam
1 byte
12:4529tim.35
Stockholm, Cityterminalen
18:20Amsterdam
1 byte
23:5927tim.26
Stockholm, Cityterminalen
03:25Amsterdam
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Stockholm till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

23 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

1d 2 tim. 53 m

Bussar per dag

3

Distans

1125 km

Det är svårt att ta sig från Stockholm till Amsterdam utan att göra minst ett byte.

Snabbast
09:5523tim.40
Stockholm, Cityterminalen
09:35Amsterdam
2294 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Snabbast
23:5927tim.26
Stockholm, Cityterminalen
03:25Amsterdam
1865 kr1Enkelresa
1 byte
12:4529tim.35
Stockholm, Cityterminalen
18:20Amsterdam
1838 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Amsterdam?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Amsterdam

distanceAvstånd1125 km
durationGenomsnittlig restid med buss23 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 398 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Stockholm till Amsterdam är 1125 km lång och tar i genomsnitt 23 h 40 min med våra partners som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 1 398 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 910 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Amsterdam

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Stockholm till Amsterdam från 910 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Stockholm till Amsterdam

Restips: Ta bussen till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Amsterdam.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Amsterdam kan vara så billiga som 910 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter från Stockholm till Amsterdam brukar ha ett genomsnittspris på 1 398 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Stockholm till Amsterdam? Avståndet mellan Stockholm och Amsterdam med buss är runt 1125 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Stockholm till Amsterdam får du.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Amsterdam. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Amsterdam med buss ligga på 23 h 40 min.

Innan du planerar din resa från Stockholm till Amsterdam kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Stockholm åker från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) i Amsterdam.

När du planerar din resa till Amsterdam från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från centrum. Den mest använda busstation i Stockholm är Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) som ligger 1.4 km från centrum. I Amsterdam är den mest populära busstation Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) som ligger 4 km från centrum.

Du kan ta dagens tidigaste buss från Stockholm till Amsterdam klockan 07: 55   eller sista buss från Stockholm till Amsterdam som går klockan 22: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Amsterdam med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdvägen.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Stockholm till Amsterdam med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Amsterdam besöker ofta även Paris, London eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Amsterdam och de andra populära destinationerna.
Att resa från Stockholm till Amsterdam utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Amsterdam.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk