Bussar Madrid Amsterdam

De billigaste bussarna från Madrid till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

1340 kr

Genomsnittligt pris

1623 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:3025tim.15
Madrid
23:45Amsterdam
1340 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Billigast
18:4525tim.14
Madrid
19:59Amsterdam
1906 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Madrid till Amsterdam

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
18:4525tim.14
Madrid
19:59Amsterdam
1 byte
22:3025tim.15
Madrid
23:45Amsterdam
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Madrid till Amsterdam

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1d 1 tim. 14 m

Genomsnittligt pris

1d 1 tim. 14 m

Bussar per dag

2

Distans

1481 km

Det är svårt att ta sig från Madrid till Amsterdam utan att göra minst ett byte.

Snabbast
18:4525tim.14
Madrid
19:59Amsterdam
1906 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Snabbast
22:3025tim.15
Madrid
23:45Amsterdam
1340 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Amsterdam?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Amsterdam

distanceAvstånd1481 km
durationGenomsnittlig restid med buss24 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 434 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar Bus eller Alsa

Bussresor från Madrid till Amsterdam är 1481 km lång och tar i genomsnitt 24 h 55 min med våra partners som Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Alsa. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 1 434 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 094 kr. Resande åker oftast från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Bussbolag: Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Madrid till Amsterdam

Du kan resa med buss mellan Madrid och Amsterdam med Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus för så lite som 1 094 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg, färdvägen.

FlixBus
BlaBlaCar Bus
Alsa

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Madrid till Amsterdam buss information:

  • Genomsnittlig restid: 25 h 20 min
  • Billigaste pris: 1 094 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Restips: Bussar från Madrid till Amsterdam

Restips: Ta bussen till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Amsterdam.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Madrid till Amsterdam är 1 094 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Madrid till Amsterdam. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Madrid till Amsterdam kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 1 434 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Madrid till Amsterdam? Avståndet mellan Madrid och Amsterdam med buss är runt 1481 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Madrid till Amsterdam får du.
Restiden med buss från Madrid till Amsterdam kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 24 h 55 min.

Innan du planerar din resa från Madrid till Amsterdam kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Madrid åker från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) i Amsterdam.

Om du planerar att resa med buss från Madrid kan du räkna med att åka 4.9 km från centrum till den busstation som är mest populär, Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83. När du anländer till Amsterdam kan du räkna med att resa 4 km från Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) till centrum.

I genomsnitt går går det 2 bussar om dagen från Madrid till Amsterdam. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Madrid till Amsterdam buss avgår klockan 14: 40   och sista buss från Madrid till Amsterdam går klockan 21: 30. Kolla de senaste busstidtabeller från Madrid till Amsterdam hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Madrid till Amsterdam med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Din bussresa från Madrid till Amsterdam måste inte ta slut i Amsterdam. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Amsterdam är Paris, London eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, London eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Madrid och Amsterdam. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Madrid till Amsterdam så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Populäraste destinationerna

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk