Bussar Amsterdam Madrid

De billigaste bussarna från Amsterdam till Madrid

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

1599 kr

Genomsnittligt pris

1599 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
07:05Amsterdam26tim.40 09:45Madrid
1 byte
1599 kr1Enkelresa

Busstidtabell Amsterdam till Madrid

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
07:05Amsterdam26tim.40 09:45Madrid
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Amsterdam till Madrid

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

1d 2 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

1d 2 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

1481 km

Det är svårt att ta sig från Amsterdam till Madrid utan att göra minst ett byte.

07:05Amsterdam26tim.40 09:45Madrid
1 byte
1599 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Amsterdam till Madrid

distanceAvstånd1481 km
durationGenomsnittlig restid med buss25 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 354 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus eller Flixbus

Bussresor från Amsterdam till Madrid är 1481 km lång och tar i genomsnitt 25 h 50 min med våra partners som BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 1 354 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 183 kr. Resande åker oftast från Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Bussbolag: BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Amsterdam till Madrid

Hitta de fördelaktigaste bussar från Amsterdam till Madrid med Omios resepartners BlaBlaCar Bus eller FlixBus från 1 183 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Amsterdam till Madrid buss information:

  • Genomsnittlig restid: 24 h 54 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

BlaBlaCar Bus Amsterdam till Madrid buss information:

  • Genomsnittlig restid: 24 h 55 min
  • BlaBlaCar Bus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Amsterdam till Madrid

Restips: Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Madrid.
FAQs
Bussbiljetter från Amsterdam till Madrid kan vara så billiga som 1 183 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 354 kr för att ta buss från Amsterdam till Madrid. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Madrid från Amsterdam.
Innan du planerar din resa från Amsterdam till Madrid kan det vara bra att veta att Madrid är ungefär 1481 km från Amsterdam när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Amsterdam till Madrid är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Amsterdam och Madrid. På ett ungefär kan resan från Amsterdam till Madrid med buss ligga på 25 h 50 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Amsterdam till Madrid kan det vara bra att veta att Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) är mest populär bland resenärer som åker från Amsterdam medan Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 är den mest populära busstation för resenärer som åker till Madrid.

Du kan åka buss från Amsterdam på Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) som ligger 4 km från centrum. När du kommer fram till Madrid kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, som ligger 4.9 km från centrum.

I genomsnitt går går det 2 bussar om dagen från Amsterdam till Madrid. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Amsterdam till Madrid går klockan 05: 05. Den/Det sista buss som avgår från Amsterdam till Madrid går klockan 22: 00. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Amsterdam till Madrid med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Amsterdam och Madrid. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Amsterdam till Madrid så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Madrid med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Om du också vill upptäcka Barcelona, Valencia eller Sevilla från Madrid kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Amsterdam till Madrid utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Amsterdam till Madrid. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk