Bussar Paris Madrid

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Paris till Madrid

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

944 kr

Genomsnittligt pris

984 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
17:00Paris, Quai de Bercy16tim.45 09:45Madrid
0 byten
944 kr1Enkelresa
Näst Billigast
14:00Paris19tim.45 09:45Madrid
1 byte
1004 kr1Enkelresa
Näst Billigast
14:30Paris19tim.15 09:45Madrid
1 byte
1004 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Madrid

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
14:00Paris19tim.45 09:45Madrid
1 byte
14:30Paris19tim.15 09:45Madrid
1 byte
17:00Paris, Quai de Bercy16tim.45 09:45Madrid
0 byten
22:30Paris17tim.45 16:15Madrid, Estación Sur
0 byten
22:30Paris17tim.10 15:40Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Paris till Madrid

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

13 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

15 tim. 29 m

Bussar per dag

5

Distans

1052 km

Av 5 bussar som avgår från Paris till Madrid dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

09:40Paris13tim.50 23:30Madrid
0 byten
1876 kr1Enkelresa
17:00Paris15tim.00 08:00Madrid
0 byten
1351 kr1Enkelresa
Snabbast
16:15Paris, Quai de Bercy15tim.45 08:00Madrid
0 byten
1554 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
21:00Paris, Quai de Bercy16tim.20 13:20Madrid, Estación Sur
0 byten
1183 kr1Enkelresa
16:15Paris, Quai de Bercy16tim.30 08:45Madrid, Estación Sur
0 byten
1542 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Madrid

distanceAvstånd1052 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss914 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Alsa, Alsa Supra, Flixbus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Infobus eller Ovanesovi Group

Bussresor från Paris till Madrid är 1052 km lång och tar i genomsnitt 16 h 20 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Alsa, Alsa Supra, Flixbus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Infobus eller Ovanesovi Group. Normalt går det går det 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 914 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 705 kr. Resande åker oftast från Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, Alsa eller FlixBus från Paris till Madrid

BlaBlaCar Bus, Alsa eller FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Paris och Madrid från 705 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

Alsa
FlixBus
BlaBlaCar Bus

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Paris till Madrid buss information:

  • Genomsnittlig restid: 16 h 25 min
  • FlixBus Antal: 2 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

BlaBlaCar Bus Paris till Madrid buss information:

  • Genomsnittlig restid: 16 h 52 min
  • BlaBlaCar Bus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Paris till Madrid

Restips: Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Madrid.
FAQs
Bussbiljetter från Paris till Madrid kan kosta så lite som 705 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Paris till Madrid.
Bussbiljetter från Paris till Madrid brukar ha ett genomsnittspris på 914 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Innan du planerar din resa från Paris till Madrid kan det vara bra att veta att Madrid är ungefär 1052 km från Paris när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Madrid är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En bussresa från Paris till Madrid har en genomsnittlig restid på 16 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Madrid så snabbt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Paris till Madrid kan det vara bra att veta att Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) är mest populär bland resenärer som åker från Paris medan Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 är den mest populära busstation för resenärer som åker till Madrid.

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum. Om du planerar att stanna i Madrid kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Madrid är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum.

Om du vill göra en direktresa med buss från Paris till Madrid, kan du kolla upp Flixbus, Alsa, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus. Om det inte finns några direktresor från Paris till Madrid kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Madrid.
I genomsnitt går det finns 2 bussar om dagen från Paris till Madrid. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till Madrid går klockan 14: 00. Den/Det sista buss som avgår från Paris till Madrid går klockan 21: 30. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till Madrid med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Paris till Madrid om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Madrid besöker ofta även Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Madrid och de andra populära destinationerna.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Madrid från Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Paris till Madrid och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk