Bussar Paris Madrid

De billigaste bussarna från Paris till Madrid

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

947 kr

Genomsnittligt pris

958 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

22:30Paris17tim.45 16:15Madrid, Estación Sur
0 byten
947 kr1Enkelresa
22:30Paris17tim.10 15:40Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 byten
970 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Madrid

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
22:30Paris17tim.45 16:15Madrid, Estación Sur
0 byten
22:30Paris17tim.10 15:40Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från Paris till Madrid

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

17 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

17 tim. 27 m

Bussar per dag

2

Distans

1052 km

Av 2 bussar som avgår från Paris till Madrid dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

22:30Paris17tim.10 15:40Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 byten
970 kr1Enkelresa
22:30Paris17tim.45 16:15Madrid, Estación Sur
0 byten
947 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Madrid?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Madrid

distanceAvstånd1052 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss764 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Alsa Premium, Eurolines Switzerland, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa, BlaBlaCar, Infobus, Alsa Supra, Ouibus eller Eurolines France

Bussresor från Paris till Madrid är 1052 km lång och tar i genomsnitt 16 h 20 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Alsa Premium, Eurolines Switzerland, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa, BlaBlaCar, Infobus, Alsa Supra, Ouibus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 764 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 564 kr. Resande åker oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Bussbolag: Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Paris till Madrid

Du kan resa med buss mellan Paris och Madrid med Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus för så lite som 565 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

FlixBus
BlaBlaCar Bus
Alsa

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Alsa är det främsta buss bolaget i Spanien, ett dottebolag till Storbritanniens buss bolag National Express. Alsa har ett omfattande utbud av nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare varje år. Utöver standardtaxan tillhandahåller Alsa också biljettyper som minimipriser, rabatterade priser och flexibla avgifter på utvalda rutter för den som vill spara pengar på buss resor. Medan de flesta resenärer gärna reser med normala bussar som har grundläggande tjänster som toalett, fri WiFi, fotstöd och underhållning ombord, kanske du vill kolla in Alsas deluxe bussar, såsom Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium. De tillhandahåller lyxigare bekvämligheter på specifika rutter.

Restips: Bussar från Paris till Madrid

Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Madrid.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Madrid från Paris är med buss och det kan kosta så lite som 564 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Paris till Madrid.
Att resa med buss från Paris till Madrid kostar i genomsnitt 764 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Innan du planerar din resa från Paris till Madrid kan det vara bra att veta att Madrid är ungefär 1052 km från Paris när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Madrid är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Paris till Madrid med buss är 16 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Paris till Madrid.

Den mest populära busstationerna för resenärer som åker från Paris är Paris Gare de Lyon. I Madrid är den mest populära busstationer bland resenärer Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

När du planerar din resa till Madrid från Paris kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Paris är Paris Gare de Lyon som ligger 3.1 km från centrum. I Madrid är den mest populära busstation Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum.

För att hitta bästa buss från Paris till Madrid kan du använda dig av dessa bussbolag: BlaBlaCar Bus, Alsa Premium, Eurolines Switzerland, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa, BlaBlaCar, Infobus, Alsa Supra, Ouibus eller Eurolines France. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Paris till Madrid och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill göra en direktresa med buss från Paris till Madrid, kan du kolla upp Flixbus eller Alsa. Om det inte finns några direktresor från Paris till Madrid kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Madrid.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till Madrid går klockan 09: 00. Den/Det sista buss som avgår från Paris till Madrid går klockan 20: 30. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till Madrid med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Paris till Madrid med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Paris till Madrid på ett och samma ställe i Omios app.
Många resenärer som anländer i Madrid med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Om du också vill upptäcka Barcelona, Valencia eller Sevilla från Madrid kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Paris till Madrid utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Paris till Madrid. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Madrid

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk