De billigaste bussarna från Paris till Cannes

Visar tider och priser för 20 jan.

Cheapest

505 kr

Average

532 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Paris till Cannes kostar omkring 532 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 505 kr.

09:00Paris9tim.20 18:20Cannes
0 changes
505 kr1Enkelresa
18:00Paris8tim.30 02:30Cannes
0 changes
560 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Cannes

Visar bussar för imorgon, tors 20 januari
09:00Paris9tim.20 18:20Cannes
0 changes
18:00Paris8tim.30 02:30Cannes
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

De snabbaste bussarna från Paris till Cannes

Visar tider och priser för 20 jan.

Snabbaste resan

8 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

8 tim. 55 m

Bussar per dag

2

Distans

690 km

Av 2 bussar som avgår från Paris till Cannes dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 690 km på genomsnittligen 8 tim. 55 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 8 tim. 30 m .

De långsammaste bussarna tar 9 tim. 20 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

18:00Paris8tim.30 02:30Cannes
0 changes
560 kr1Enkelresa
09:00Paris9tim.20 18:20Cannes
0 changes
505 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Paris till Cannes

distanceAvstånd689 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss226 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Ouibus eller BlaBlaCar

Bussar från Paris till Cannes är färdväg 689 km lång och tar i genomsnitt 12 h 30 min med våra partner som Flixbus, Ouibus eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 208 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 226 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Cannes, Gare de Cannes.

Resetips: Bussar från Paris till Cannes

Ta bussen till Cannes. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Cannes.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Paris till Cannes med buss?

De billigaste buss biljetterna från Paris till Cannes är 208 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Paris till Cannes. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Paris till Cannes?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 226 kr för att ta buss från Paris till Cannes. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Cannes från Paris.

Hur långt är det från Paris till Cannes med buss?

När du reser från Paris till Cannes med buss kan du räkna med att avståndet mellan Paris och Cannes är ungefär 689 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Paris till Cannes?

En buss resa från Paris till Cannes har en genomsnittlig restid på 12 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Paris till Cannes så snabbt som möjligt.

Vilka är de mest använda busstationer i Paris och i Cannes?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Paris till Cannes kan det vara bra att veta att Paris Gare de Lyon är mest populär bland resenärer som åker från Paris medan Cannes, Gare de Cannes är den mest populära busstation för resenärer som åker till Cannes.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Paris och i Cannes?

När du planerar din resa till Cannes från Paris kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Paris är Paris Gare de Lyon som ligger 2.1 km från cityområdet. I Cannes är den mest populära busstation Cannes, Gare de Cannes som ligger 620 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Paris till Cannes?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Paris till Cannes med buss. När du ska åka till Cannes från Paris kan du resa med Flixbus, Ouibus eller BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Paris till Cannes eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med buss från Paris till Cannes utan transfer emellan?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Paris till Cannes rekommenderar vi att du köper buss biljetter från BlaBlaCar för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Cannes.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Paris till Cannes?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Paris till Cannes med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som reser med buss från Paris till Cannes reser vidare från Cannes. Många väljer att fortsätta resan från Cannes till närliggande destinationer som Nice, Marseille eller Milan. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Cannes med buss reser ofta även till ställen som Nice, Marseille eller Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Cannes och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Paris och Cannes?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Paris till Cannes utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Cannes
Gare Paris Bercy
Bekvämligheter
Toalett
Paris Gallieni Porte Bagnolet
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna 3